Pyydä tarjous

Pihaprojekteihin sopivien pienkuormaajien ja henkilönostinten vuokrausta

Digipalvelut
01.07.2022 | Rakentaminen

Avantpalvelun kautta on mahdollista vuokrata pienikokoisia ja helppokäyttöisiä Avant-pienkuormaajia monipuolisine lisälaitteineen. Avantit-pienkuormaajat soveltuvat erinomaisesti mm. omakotitalojen pihaprojekteihin. Avantpalvelu vuokraa lisäksi henkilönostimia sekä pieniä kaivinkoneita.

– Avant-pienkuormaajilla ja niihin liitettävillä lisälaitteilla voidaan hoitaa useita erilaisia työtehtäviä vaikkapa pihaprojekteissa. Lisälaitteita löytyy esim. maanmuokkaukseen, nurmikon jyrsintään, kantojen jyrsintään, ruuvipaalujen kairaukseen ja niin edelleen, Avantpalvelun Juha Väyliö esittelee.

Pienikokoiset ja helppokäyttöiset Avantit soveltuvat Väyliön mukaan niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin.

– Annamme asiakkaillemme luovutuksen yhteydessä käyttökoulutuksen, joka helpottaa mm. työlaitteiden käyttämistä.

Henkilönostimet

– Meiltä löytyy myös maalaus- ja asennustehtäviin soveltuvia henkilönostimia. Niillä pääsee kulkemaan vain noin metrin levyisestä raosta, vaikkapa omakotitalojen välistä. Vuokraamillamme henkilönostimilla päästään jopa 19 metrin työkorkeuksiin. Pienemmällä kalustolla päästään 13 metrin työkorkeuteen, joka riittää hyvin kaksikerroksisen talon ympärillä työskentelyyn. Jos taas puhutaan puunkaatotehtävistä, on isompi aina parempi.

Moderni vuokrakalusto

– Haluamme tarjota asiakkaillemme tämän hetken tuotteita, joten kalustomme on uudehkoa tai uutta. Uusimme kalustoamme vuosittain. Koneitamme voi vuokrata sopivaksi katsomakseen ajaksi ja me huolehdimme niiden kuljetuksista, Väyliö toteaa.

Avantpalvelu vuokrakalusto on saatavilla ympäri Suomen, vaikkakin pääasiallinen toiminta-alue on Turku-Helsinki -akselilla.

– Välillä koneitamme on Mikkelissä ja Ahvenanmaallakin.

Tarjolla myös sähkö- ja nestekaasukäyttöisiä Avanteja

Avantpalvelun vuokrakalustoon kuuluvat myöskin sähkö- ja nestekaasukäyttöiset Avantit.

– Sähkökäyttöiset ovat siitä mukavia, ettei niistä tule meluhaittaa naapureille. Se on tärkeää varsinkin tiiviisti rakennetulla omakotialueella. Akkukäyttöisellä Avantilla voidaan tehdä katkeamatonta työtä noin kuusi tuntia. Jos koneen pitää taukojen ajan pikalaturissa, akku ei käytännössä lopu koskaan. Kyseessä on siis ihan oikea työkalu, Väyliö vakuuttaa.

Kalustoon pääsee tutustumaan Raision toimipisteessä

– Meillä on Raisiossa toimipiste, jonne on mahdollista tulla tutustumaan kalustoon ennen vuokrausta. Vuokraamme Avantien ja henkilönostinten lisäksi myöskin pieniä tela-alustaisia 1800 kg:n kaivureita, jotka soveltuvat hyvin esim. kaapeleiden kaivamiseen tai pihatöihin ahtaissa paikoissa. Nämäkin ovat melko helppokäyttöisiä, joten niitä pystyy käyttämään käytännössä kuka tahansa, Väyliö mainitsee.

Avantpalvelu vuokraa Avantin lisäksi mm. seuraavia konemerkkejä: Kramer, Leguan ja Kobelco.

Turun seutu
Puh. 044 342 0040
Allastie 8 B, Raisio
Avoinna: ma-pe 8-17

Helsingin seutu
Puh. 044 342 0044
Teollisuustie 15, Veikkola
Avoinna: sovittaessa

[email protected]

www.avantpalvelu.fi
Facebook
YouTube
Instagram