Suomen KeittiöPRO Oy on kotimaisten keittiökalusteiden monipuolinen ammattilainen palveluksessanne

Suomen KeittiöPRO Oy on toteuttanut keittiöitä ja kiintokalusteita muun muassa lääkärikeskuksiin, ravintoloihin, kaupunkien vuokra-asuntokohteisiin sekä myös korjausrakentamiskohteisiin, joita ovat luonnollisesti myös yksityistaloudet. Kuva: Tarja Joenpolvi
Suomen KeittiöPRO Oy on toteuttanut keittiöitä ja kiintokalusteita muun muassa lääkärikeskuksiin, ravintoloihin, kaupunkien vuokra-asuntokohteisiin sekä myös korjausrakentamiskohteisiin, joita ovat luonnollisesti myös yksityistaloudet. Kuva: Tarja Joenpolvi
18.10.2023 | Rakentaminen

Suomen KeittiöPRO Oy on yli 30 vuoden kokemuksella toimiva keittiökalustevalmistaja, jolla on vahvaa osaamista puuseppätyöstöstä, suunnittelusta ja projektihallinnasta. Laajaan asiakaskuntaan kuuluvat yritykset, yksityiset kotitaloudet kuin myös julkisen puolen toimijat. Päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla, mutta toiminta-alue kattaa koko Suomen.

Suomen KeittiöPRO Oy on kokenut kumppani, joka auttaa asiakkaitaan varmistamaan laadukkaan ja kustannustehokkaan tuotekokonaisuuden, avaimet – käteen periaatteella.

- Meidän tiimimme koostuu pitkän linjan ammattilaisista ja meillä on vuosikymmenien vahvaa kokemusta erilaisista keittiökohteista. Teemme kalusteet tehtaallamme asiakkaiden yksilöllisten vaatimusten mukaisesti, olipa kyse kuinka pienestä tai suuresta hankinnasta tahansa, kertoo myynnistä ja suunnittelusta vastaava Ari Perä-Rouhu.

Kuva: Tarja Joenpolvi

Käsin tehty taideteos

Keittiö on monesti elämän yksi tärkeimpiä hankintoja, koska siellä vietetään paljon aikaa. Siksi sen tulisi ilmentää käyttäjäänsä tyyliltään ja väreiltään. Paikkana, jossa on mukava olla ja sen toiminnot palvelevat mahdollisimman tehokkaasti.

- Kaikki ihmiset ovat yksilöitä ja niin tulisi olla keittiönkin. Sen pitäisi olla ilo silmälle, esteettisesti kaunis. Siksi meidän mielestämme keittiön pitäisi olla kuin Käsin Tehty Taideteos, jossa myös toiminnallisuus on loppuun saakka hiottu, korostaa Perä-Rouhu.

Kuva: Tarja Joenpolvi

Standardi keittiöistä erikoismitoilla oleviin

- Kautta aikojen toimintamme vahvuutena on ollut oma tuotanto ja varasto, moderni laitteisto sekä omat puusepät. Pystymme tarjoamaan näiden avulla kilpailukykyisen hinnoittelun sekä räätälöitävyyden.

- Yrityksemme vahvuuksia on kotimaisuus sekä ekologisuus. Teemme pitkäaikaista yhteistyötä monien tunnettujen kotimaisten materiaalitoimittajien kanssa, linjaa Perä-Rouhu.

Kuva: Tarja Joenpolvi

Innovatiivisia ratkaisuja

- Teemme kalusteet yksilöllisesti sekä uusia ja erilaisia innovaatioita hyödyntäen. Esimerkiksi säilytystilaa pystymme lisäämään huomattavasti muokkaamalla laatikkosyvyyksiä ja sokkelikorkeuksia. Käytössämme on monipuoliset 3D suunnitteluohjelmat, joilla pystymme visualisoimaan kohteen kuin kohteen mahdollisimman tarkasti ja asiantuntevasti.

- Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palvelukonseptistamme. Otathan meihin yhteyttä tai tulethan paikanpäälle tapaamaan meitä.

www.keittiopro.fi

Suomen KeittiöPRO Oy | Tiilitie 4, 01720 Vantaa
Ari Perä-Rouhu | Puh. +358 400 630 466 | [email protected]

Kuvassa Suomen KeittiöPRO Oy:n Ari Perä-Rouhu.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia