LinkedinFacebook
Pyydä tarjous

Teokem tuo laatua työmaille ja vapaa-aikaan

Digipalvelut
15.10.2021 | Rakentaminen, Teollisuus

Viime keväänä Nummelassa avasi ovensa työ- ja vapaa-ajan asusteiden ja varusteiden erikoisliike Teokem. Jokaisen asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivat laatutuotteet löytyvät laajasta valikoimasta Teokemin asiantuntevan henkilöstön avulla. Verkkokauppa (teokem.fi) palvelee asiakkaita kaikkialla maassa.

– Toimitamme tuotteita myös suoraan työmaille sopimuksen mukaan. Meiltä löytyy sopivat ratkaisut kaikenlaisten työmaiden tarpeisiin, muistuttaa myyntijohtaja Kari Pitko.

Teokemin Etelä-Suomen uutena myyntipäällikkönä on syyskuun alussa aloittanut Jaana Karhunen.

– Pidän huolta asiakkuuksistamme ja teen uusasiakashankintaa. Käyn yrityksissä esittelemässä tuotteitamme ja hoidan tarjous- ja tilausasioita. Perjantaisin työskentelen myymälässä Nummelassa.

– Teokemissä on eteenpäin menevä meininki ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Olen äärettömän motivoitunut ja innostunut työskentelemään asiakkaidemme hyväksi, Jaana Karhunen kertoo.

Laatutuotteille on kysyntää

Osaava palvelu ja tuotteiden korkea laatu ovat Teokemin toiminnan kulmakivet. Laatuajattelu näkyy tuotemerkeissä: painotus on tunnetuissa ja hyviksi havaituissa valmistajissa. Edustettuina ovat vahvat kotimaiset merkit, kuten Dimex ja Sievi.

Asiakkaalle on tarjolla monia vaihtoehtoja, hinnan lisäksi on pystyttävä tuomaan esille tuotteen laadun merkitys. Teokem näkee selkeän markkinaraon laatutuotteille pääkaupunkiseudun markkinoilla.

– Keskeiset tavarantoimittajamme ovat alojensa huippuja. Vain paras kelpaa, tuotenimet ovat tämän alan tunnettuja ja käyttäjien keskuudessa hyviksi havaittuja brändejä, kuten Dimex, Sievi ja Peltor, Nummelan myymälävastaava Emmi Kojola toteaa.

Vahvaan kasvuun uusien omistajien myötä

Idea uuden työ- ja vapaa-ajan asusteiden sekä jalkineiden ja muiden työmaalla tarvittavien varusteiden erikoisliikkeen perustamisesta eteläiseen Suomeen syntyi vuonna 2020 nummelalaisen Mikko Halmeen tavatessa liikeasioissa pari joensuulaista miestä.

Asiat alkoivat edistyä, ja maaliskuun 2021 alussa koronan koettelemana aikana ”vastavirtaan uivat” Mikko Halme, Peter Hiltula ja Kari Pitko ostivat yhdessä neljännen osakkaan kanssa perinteikkään, jo vuodesta 1982 toimineen joensuulaisen Teokem Oy:n liiketoiminnan. Uusista omistajista Hiltula on toimitusjohtaja, Pitko myyntijohtaja ja Halme hallituksen puheenjohtaja.

Teokemin toiminnan kehittäminen alkoi välittömästi. Uuden myymälän tilat löytyivät Asemantieltä Nummelan Varaosan liikekiinteistöstä ja avaamaan päästiin huhtikuun alussa.

– Tämä on loistava liikepaikka. Alueella on runsaasti asiakasvirtaa ja sijainti Asematien varrella on erinomainen. Myös yhteiset aukioloajat Nummelan Varaosan kanssa hyödyttävät meitä molempia, tyytyväiset yrittäjät korostavat.

Myymälät ja verkkokauppa tukevat toisiaan

Teokem Oy työllistää tällä hetkellä yhteensä yhdeksän henkeä Joensuussa ja Nummelassa. Tulevaisuuden suunnitelmissa on yritystoiminnan laajentaminen. Kivijalkamyymälällä on vankka jalansijansa kokonaisvaltaisessa asiakaspalvelussa, sillä verkkokaupan lisäksi tarvitaan myös konkreettista tuotteisiin tutustumista, sovittamista ja materiaalien tunnustelua

– Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin. Sopivan pienenä ja ketteränä toimijana uskomme vahvasti yrittämisen mahdollisuuksiin nyt ja tulevaisuudessa. Laadukkaita tuotteitamme vaativiinkin työhommiin tarvitaan aina, oli yleistilanne mikä tahansa, toimitusjohtaja Peter Hiltula muistuttaa.

Teokem Nummela
Asemantie 50
Avoinna ma-pe klo 8–17
Puh. 0400 137 242
Nummelan asiakaspalvelu [email protected]

www.teokem.fi

Facebook

Artikkeli on julkaistu Helsingin Rakennusmaailma -lehden numerossa 4/2021.