LinkedinFacebook
Pyydä tarjous

Teokem palvelee Joensuussa nyt Pilkontiellä – käymään mahtuu isollakin autolla

Teokem luottaa laatumerkkeihin, kuten Dimexiin ja Sieviin.
Teokem luottaa laatumerkkeihin, kuten Dimexiin ja Sieviin.
19.11.2021 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus, Rakentaminen

Työ- ja vapaa-ajan asusteiden ja varusteiden erikoisliike Teokem muutti lokakuussa Joensuussa Muuntamontien ja Teollisuuskadun kulmasta Pilkontie 3:een.

– Paikan valinnassa ykkösprioriteetti oli iso piha-alue. Tänne voi tulla isollakin ajoneuvoyhdistelmällä, mikä ei edellisessä paikassa ollut mahdollista. Pilkontien saavutettavuus on hyvä, sijaitsemme vilkkaan liikennevirran vierellä, kertoo myyntijohtaja Kari Pitko.

– Tähän rakennukseen on tulossa muitakin toimijoita. Alueella on vireää liiketoimintaa, naapurustossa on mm. pienkoneiden, työkalujen sekä varaosien ja tarvikkeiden kauppaa.


Teokemin pihaan mahtuu vaikka rekalla.

Viihtyisää väljyyttä

– Varastotilat ovat nyt riittävän isot. Myymälä on avarampi ja väljempi. Vaikka olemme lisänneet valikoimaa verrattuna edellisiin toimitiloihin, myymälässä sopii silti hyvin liikkumaan ja tutustumaan tuotteisiin.

– Kasvatamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti kysynnän mukaan. Esimerkiksi työkaluja on tulossa myyntiin, Pitko mainitsee.

Tulossa omaa mallistoa

Teokemin edustamia kärkivalmistajia ovat Dimex ja Sievi. Valmistajayhtiöiden kotimaisuus ja tuotteiden korkea laatu ovat Teokemille oleellisia kriteereitä.

– Laadukas vaate kestää käytössä pitkään ja on mukava yllä. Esimerkiksi Dimexin vaatteet on suunniteltu suomalaisille sopivalla mitoituksella. Valikoimassamme on myös erinomaisia vaihtoehtoja edullisempaa ratkaisua etsivälle asiakkaalle, kertoo Kari Pitko.

– Voimme teettää toimittajilla myös omia mallistojamme. Ensi keväänä on tulossa eräs tuote, joka on saatavana vain meiltä, Pitko paljastaa.

Marraskuussa Teokem sai valikoimaansa uuden tuotemerkin, kun myyntiin saapuivat Suomessa suunnitellut Tuuma-työvaatteet ja turvajalkineet. Tuuma tarjoaa yksinkertaisia ja toimivia työvaatteita kaikille raskaan työn tekijöille.

– Tuuman tuotteet ovat kestäviä, mutta kuitenkin tyylikkäitä ja monikäyttöisiä.


Myymälä on miellyttävän avara ja valoisa.

Oma tekstiilipaino palvelee ripeästi

Kari Pitko muistuttaa, että Teokemiltä saa työvaatteiden lisäksi tyylikkäitä vaihtoehtoja vapaa-ajan pukeutumiseen ja toimistoon.

– Koti ja vapaa-aika -tuoteryhmä on kasvattanut suosiotaan. Meillä on esimerkiksi ulkoilutakkeja ja neuleita.

– Meillä on nyt myös oma tekstiilipaino, joten saamme nopeasti vaatteisiin asiakkaiden haluamat painatukset. Kauttamme järjestyy myös brodeeraus.

Työturvallisuus alkaa pukeutumisesta

Ammattitaitoinen palvelu ja tuotteiden korkea laatu ovat Teokemin toiminnan kulmakivet. Juuriltaan pohjoiskarjalaisena yrityksenä Teokem tuntee maakunnan asiakkaat ja toimintaympäristön.

Teokemillä on laaja ja monipuolinen asiakaskunta oppilaitoksista, kunnista ja muista julkisen sektorin organisaatioista logistiikka-, maarakennus- ja puunkorjuuyritysten kautta purkufirmoihin, rakennusliikkeisiin ja teollisuuden kunnossapitoon.

– Työturvallisuuden ensimmäinen askel on oikeanlainen pukeutuminen. Meiltä löytyy sopivat ratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin, Pitko toteaa.

Verkkokauppa ja kivijalka tukevat toisiaan

Verkkokauppa (teokem.fi) palvelee asiakkaita kaikkialla maassa. Verkkokauppa toimii paitsi kauppana myös tuotekuvastona, jossa tuotteisiin voi tutustua. Kivijalkamyymälällä on sijansa kokonaisvaltaisessa asiakaspalvelussa, sillä aina tarvitaan konkreettista tuotteisiin perehtymistä, sovittamista ja materiaalien tunnustelua.

– Kivijalkamyymälään kuuluu olennaisena osana myös henkilöstömme tavoitettavuus. Olemme täällä paikan päällä, jos asiakkaalla on kysyttävää tai juteltavaa, Kari Pitko kertoo.

– Myös Teokemin verkkokauppa on kokenut muutoksia. Vaihdoimme palveluntarjoajaa ja uudistunut, helppokäyttöinen verkkokauppamme palvelee joulusesongin lähestyessä. Sieltä löytyy sellaisiakin tuotteita ja tuotemerkkejä, joita ei välttämättä myymälän hyllyssä ole.

40-vuotissynttärit lähestyvät

Teokem on perustettu Joensuussa vuonna 1982, ja pääpaikka on edelleen Joensuussa. Yritys täyttää 40 vuotta ensi vuonna.

– Syntymäpäiviä on tarkoitus juhlistaa, mainitsee Kari Pitko.

Teokem Oy perustettiin aikoinaan teollisten kemikaalien valmistamista ja niiden turvallisen käytön edistämistä varten. Kemikaalit ovat edelleen tärkeä osa Teokemin tarjontaa.

– Kemikaaleissa meiltä löytyy tuotteita esimerkiksi suurkeittiöihin ja puhtaanapitoon.

Harkituin askelin kohti tulevaisuutta

Vuosi 2021 on ollut Teokem Oy:ssä tapahtumarikas. Maaliskuun alussa Kari Pitko, Peter Hiltula ja Mikko Halme ostivat yhdessä neljännen osakkaan kanssa Teokem Oy:n liiketoiminnan. Uusista omistajista Hiltula on toimitusjohtaja, Pitko myyntijohtaja ja Halme hallituksen puheenjohtaja. Samalla viikolla maaliskuussa Teokem Oy osti ekologisia saniteettiratkaisuja, kuten vedettömiä pisuaareja ja käsikuivaimia tarjoavan Saneco Oy:n.

– Ja sitä seuraavana päivänä lyötiin kättä päälle Vihdin Nummelan liiketilasta, Pitko muistelee.

– Nummelassa avasimme pääsiäisen jälkeen. Tulemme laajentumaan muillekin paikkakunnille hyväksi havaitulla sapluunalla, jossa laadukkaiden päämerkkien rinnalle otamme valikoimaan alueen kysyntään vastaavia tuotteita.

– Korona-aikana olemme uineet vastavirtaan laajentamalla toimintaamme ja palkkaamalla viisi uutta työntekijää. Kehitämme toimintaamme ja luotamme siihen, että laadukkaille tuotteille ja osaavalle palvelulle perustuva konsepti toimii tulevaisuudessakin.

teokem.fi
facebook.com/TeokemOy
instagram.com/teokemjoensuu

Teokem Oy
Pilkontie 3, Joensuu
Avoinna ma–pe klo 7.00–16.30
Puh. 010 2814 930
[email protected]

Asemantie 50, Nummela
Avoinna ma–pe klo 8.00–17.00
puh 0400 137 242
[email protected]