Auran Metalli ja Kuljetus Oy tarjoaa vastuullista romumetallin keräystä ja kierrätystä

Facebook
02.05.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Auran Metalli ja Kuljetus Oy tarjoaa vastuullista romumetallin keräystä ja kierrätystä. Asiakkaan kohteeseen tuodaan vaihtolavat ja kierrätysastiat, jotka tyhjennetään tarpeen tulleen ja metallit toimitetaan kierrätykseen. Keräysastioista, lavoista ja niiden tyhjennyksestä yritys ei veloita senttiäkään. Auran Metalli ja Kuljetus Oy toimii Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla.

Vuonna 2007 perustettu Auran Metalli ja Kuljetus Oy on toiminut romualalla jo yli 20 vuotta. Yrityksen vahvuuksiin kuuluu ammattitaitoinen, luotettava ja nopea palvelu.

– Metalliromun myyjän kannattaa aina varmistaa, että romunostajalla on asiaan kuuluvat vaihtolavat ja -astiat. Palvelun tulisi olla täsmällistä ja nopeaa. Pyrimme katsomaan kerättävän tavaran niin, että romusta saataisiin maksimaalinen hyöty asiakkaalle ja meille. Maksamme kerättävästä romusta aina kilpailukykyisen hintaan, toimitusjohtaja Mertsi Zitron lupaa.

Auran Metalli ja Kuljetus Oy:n tarjoamat palvelut ovat asiakkaalle aina ilmaisia, joten asiakkaalta ei peritä lava- ja astiavuokria, eikä minkäänlaisia kuljetusmaksuja.

Metalliromu on tärkeää kierrättää oikein

– Materiaalien kierrätys kannattaa hoitaa aina vastuullisen toimijan kautta, olipa kierrätettävä materiaali mitä tahansa. On tärkeää että kierrätyskumppanilla on toiminnassa vaadittavat luvat kunnossa, jolloin kierrättäjänkin omatunto säilyy puhtaana.

Zitron varoittaa, että romumetallin hinnannousu on tuonut markkinoille uusia yrittäjiä, joiden luvat eivät ole kunnossa.

– Nyt kun romuhinnat ovat nousseet aika kovastikin, pienimmätkin romutoimijat heräävät henkiin. Romun myyjän on pystyttävä valitsemaan yritys, joka pystyy palvelemaan tätä hyvin ja osoittamaan mihin kerättävä metalli lopulta päättyy.

Pienikin määrä romua kannattaa kierrättää

– Vaikka joku voi ajatella, että romua syntyy liian vähän ja liian harvoin, se on kuitenkin rahanarvoista tavaraa. Hyöty kannattaa aina ottaa yritykselle, vaikka romun määrä olisi vähäistäkin. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tarvittavat dokumentit kerätyistä romuista ja osoittamaan tarkasti minne romut lopulta päätyvät, Zitron lupaa.

Kaikenlainen romumateriaali kiinnostaa

– Otamme vastaan romua kaikissa muodoissa, aina auton akuista lähtien. Otamme vastaan kaikenlaista romurautaa ja muitakin metalleja. Kierrätämme romut ainoastaan Kuusakoski Oy:n kautta, joten kaikki meidän keräämät kierrätysmetallit päätyvät sinne. Otamme vastaan myös romuautoja, joille kirjoitamme romutustodistuksen. Autot menevät Kuusakoski Oy:lle ja romutuksesta menee tieto meidän kautta Trafille.

Zitron mainitsee, että kaikenlainen romumateriaali on kiinnostavaa ja sitä kannattaa tarjota Auran Metalli ja Kuljetus Oy:lle.

– Pystymme toimimaan pikaisestikin, jos tarvitaan esim. lavan tyhjennystä. Pystymme tarjoamaan myös kattavaa toimitilojen purku- ja siivouspalvelua. Teemme kaikenlaista, mikä liittyy romun keräämiseen, kuljetuksia, purkuja ja siivouksia myöten.

Asiakkaalle maksimaalinen hyöty

Zitronin pyrkimyksenä on aina, että romusta olisi mahdollista maksa asiakkaalle mahdollisimman hyvä korvaus.

– Kun saadaan romun metallilajit, määrät ja hinnat selville, painosta tulee viralliset punnitustodistukset, jotka lähetetään asiakkaalle sähköpostitse ja tämä saa laskuttaa meitä sovitusti. Haluan perustaa toimintani hyvään asiakaspalveluun, joten ei ole niin pientä asiaa, mistä minulta ei voisi kysyä, Zitron rohkaisee loppuun.

www.amkoy.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä