Autofiksaamo Sevifix – puhtaan autoilun puolesta

"Tervetuloa hyvän palvelun autofiksaamoon, teemme sen minkä lupaamme ja tyytyväisyystakuulla", yrittäjä Mika Nissinen korostaa. Kuvassa Mikan käsittelyn läpikäymä Timosen Auton juuri myyntiin tullut Renault Captur.
"Tervetuloa hyvän palvelun autofiksaamoon, teemme sen minkä lupaamme ja tyytyväisyystakuulla", yrittäjä Mika Nissinen korostaa. Kuvassa Mikan käsittelyn läpikäymä Timosen Auton juuri myyntiin tullut Renault Captur.
05.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

– Puhdas auto – parempi mieli, joensuulainen Autofiksaamo Sevifixin yrittäjä Mika Nissinen kiteyttää ja jatkaa:

– Ammattilaisen oikeilla aineilla ja menetelmillä puhdistama auto antaa miellyttävän käyttökokemuksen ja ennen kaikkea se säilyttää ajoneuvosi arvon pitkälle tulevaisuuteen.

Yrittäjä Mika Nissisellä on pitkä, reilun 25 vuoden kokemus autonpuhdistusalalta. Vankka ammattitaito, hyvät toimitilat ja työmenetelmät yhdessä laadukkaiden tuotteiden kanssa takaavat onnistuneen lopputuloksen.

– Palveluihimme kuuluvat autonpuhdistustyöt hellävaraisesta pesusta ja vahauksesta täydelliseen fiksiin. Asiakkaitamme ovat ammattiautoilijoiden, autoliikkeiden ja yritysasiakkaiden lisäksi kaikki yksityisautoilijat. Käytämme ammattilaisille kehitettyjä, täysin kotimaisen INNO Car-tuoteryhmän ympäristöystävällisiä tuotteita. Meille on helppo tulla ja samalta pihalta löytyy muitakin autoalan palveluja aina uudesta autosta, kaikkien merkkien rengas- ja huoltopalveluihin. Toimipisteemmehän sijaitsee tutulla ja keskeisellä paikalla Timosen Auton pihassa osoitteessa Wahlforssinkatu 1, Nissinen toteaa.

Auton puhtaus on tärkeä asia

– Syy ei ole pelkästään esteettinen. Suomen vaihtelevat olosuhteet ja teille nykyisin levitettävä liuossuola kuluttaa autoa enemmän kuin aiemmin käytetty kiinteä suola. Säännöllinen peseminen ja vahaus on varmasti edullisin tapa huolehtia auton arvon säilymisestä. Kannattaa muistaa, että vasta perusteellinen puhdistus ja vahaus tai kestopinnoite pitävät auton maalipinnan kunnossa vuodesta toiseen, Nissinen sanoo.

Suomen olosuhteissa auto tulisi vahata pari kertaa vuodessa tai käyttää vaihtoehtoisesti pidemmän suojan antavia kestokiillokkeita. Auton eri pinnat vaativat myös erilaisen käsittelyn sekä hoito- ja puhdistusaineen. Esimerkiksi ikkunoiden kumitiivisteet ja erilaiset muoviosat voivat haalistua ja menettää ominaisuutensa väärän aineen vaikutuksesta.

Turvallista autoilua

Kirkkaat silmät ja lasit parantavat liikenneturvallisuutta. Kemikaalien ja auringon haalistamat ja naarmuuntuneet ajovaloumpiot huonontavat näkyvyyttä ja voivat olla suurikin riski liikenteessä.

– Nykyajan uusilla tuotteilla ja hiontamenetelmillä pystymme palauttamaan huonoksikin menneen umpion kiillon ja valotehon. Ajovalojen hionta on edullinen ja ympäristöystävällinen tapa parantaa autoilun turvallisuutta. Myös tuulilasin puhtauteen tulee kiinnittää huomiota. Käyttämämme lasipinnoite muodostaa auton lasille suojaavan kovan pinnoitteen, jonka ansiosta autosi lasipinnat pysyvät kirkkaina ja puhdistuvat huomattavasti helpommin vaikeassakin ajokelissä. Myös tuulilasinpesunestettä kuluu vähemmän, vinkkaa Nissinen.

Panostamme hyvään palveluun

– Olemme kehittämässä huolenpitosopimuspalvelua, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi yritysten autokalustolle. Hyvin hoidettu ja puhdas auto antaa myös asiakkaallesi laadukkaamman vaikutelman edustamastasi yrityksestä. Monipuoliseen palveluumme kuuluvat myös ajoneuvojen teippaukset ja otsonointi, myös matkailu- ja pakettiautot ovat tervetulleita. Näin kesän lähestyessä on hyvä muistaa, että INNOKemin laajasta tuotevalikoimasta löytyy myös veneiden puhdistukseen ja hoitoon tarkoitettuja tuotteita, Nissinen muistuttaa lopuksi.

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Autofiksaamo Sevifix Oy
Wahlforssinkatu 1, 80100 Joensuu
Mika Nissinen 0400 311 762
[email protected]
autofiksaamo.com

  • Käsinpesut
  • Sisäpuhdistukset
  • Vahaukset ja pinnoitukset
  • Täysfiksit
  • Moottoritilan puhdistukset
  • Otsonointi
  • Teippaukset

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia