Autovarustamo ProVan Oy on ajoneuvovarustelun asiantuntija

Facebook
13.12.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Vuonna 2012 perustettu Autovarustamo ProVan Oy tarjoaa laadukkaita ja kestäviä autovarusteluratkaisuja sekä ammattilais-että yksityiskäyttöön. ProVan palvelee ympäri Suomea.

Autovarustamo ProVan Oy: n toimitusjohtaja Henri Nikkilä sanoo, että asiakaskohtaisesti suunniteltu lisävarustelu parantaa ajoneuvojen tehokkuutta ja käytettävyyttä.

- Toteutamme varusteluja laidasta laitaan, muun muassa huoltoajoneuvoihin, pakettiautoihin, hälytysajoneuvoihin sekä matkailuautoihin. Teemme yhteistyötä useiden autoliikkeiden ja ajoneuvomaahantuojien kanssa. Usein ajoneuvot varustellaan ennen rekisteröintiä. Palvelujemme avulla autoliikkeet voivat toimittaa ajoneuvoja ja autoja valmiiksi asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityinä, jolloin asiakkaan ei tarvitse kääntyä erikseen autovarusteluliikkeen puoleen, Nikkilä kertoo.

- Yritys työllistää kuusi henkilöä. Toimintamme perustuu yli 10 vuoden autovarustelualan kokemukseen sekä vahvaan ammattitaitoon. Olemme rakentaneet ja varustaneet tuhansia erilaisia paketti- ja hyötyajoneuvoja, Nikkilä kertoo ja jatkaa:

- Tarjoamme asiakkaillemme useita erilaisia vaihtoehtoja valmiiksi toteutettuina avaimet käteen-ratkaisuina. Käytämme vain parhaaksi havaittuja tuotteita ja asennusmenetelmiä. Työn suoritamme sovitussa aikataulussa, laadukkaasta työjäljestä huolehtien. Annamme työllemme aina 3 vuoden takuun, minkä lisäksi tuotteissamme on tuotekohtainen takuu.

Hyötyajoneuvojen varustelu lisää turvallisuutta, toimivuutta sekä käyttömukavuutta

- ProVanin toimintakonsepti perustuu asiakkaiden toiveiden mukaisesti toteutettuun ratkaisuun, yksittäisestä lisävarusteesta suurempaan varustelukokonaisuuteen.

- Jokaisella asiakkaalla on omaan liiketoimintaansa liittyviä toiveita ja tarpeita. Kaikkiin ajoneuvoihin voidaan tehdä yksilöllisiä parannuksia kuten erilaiset valaistusratkaisut, verhoilutyöt, vaneroinnit- ja suojalevytykset, tavaratilalasitukset, varoitus- ja hälytysvalaistukset, sähkötyöt ja varusteet sekä ääni- ja lämpöeristykset. Turvallisuuden ja käytännöllisyyden lisäksi ajoneuvojen erikoisvarustelu toimii myyntivalttina ja auttaa erottautumaan kilpailevista yrityksistä. Toteutamme erilaisia teippauksia, maalauksia ja varustelemme ajoneuvoja erilaisilla styling-tuotteilla kuten, valoraudoilla, kylkiputkilla ja koristeosilla, Nikkilä esittelee.

Vebabox on siirrettävä kylmäkuljetuskontti

Nikkilä kertoo, että ProVan on allekirjoittanut heinäkuussa maahantuontisopimuksen hollantilaisen kylmäkontteja valmistavan Vebaboxin kanssa ja vastaa jatkossa tuotteiden myynnistä ja jakelusta Suomessa.

- Kylmäautot ovat perinteinen kuljetusratkaisu, ja ehkäpä hiukan vanhakantainen ajatus. Monissa tilanteissa pystytään selviämään kevyemmilläkin ratkaisuilla. VebaBox soveltuu monipuolisuutensa johdosta hyvin moninaisiin kuljetustarpeisiin. VebaBox-tuoteperheessä on laaja valikoima, tarkka säädeltävyys ja siirrettävyys ja joiden avulla lämpötilasäädetyt kuljetukset onnistuvat kustannustehokkaasti ja turvallisesti, Nikkilä kertoo ja jatkaa:t-VebaBox on siirrettävissä ajoneuvosta toiseen ajoneuvoon. Tämä mahdollistaa huomattavasti monipuolisemmat kuljetusmahdollisuudet. Perinteinen kylmäauton rakenne on kiinteä ajoneuvossa. Usein ajoneuvon käyttöikä tulee vastaan ennen rakennetta. VebaBox voidaan siirtää aina uuteen ajoneuvoon, jolloin investointi kattaa useamman ajoneuvon elinkaaren. Asennus saadaan pääsääntöisesti tehtyä yhden työpäivän aikana, jolloin ajoneuvo saadaan nopeasti käyttöön, ilman pitkää toimitusaikaa. Kylmälaitteet ovat helposti irrotettavissa, jolloin esimerkiksi vioittuneen kylmälaitteen tilalle voidaan vaihtaa uusi kylmälaite, eikä korjausta tarvitse odottaa pitkään, Henri Nikkilä määrittelee VebaBoxin ominaisuuksia

- Tärkeä osa VebaBoxin myyntitoimintaamme ovat jälleenmyyjät. Haemmekin VebaBoxille jälleenmyyjiä sekä asennuspisteitä ympäri Suomen, pääasiassa ajoneuvovarusteluun erikoistuneita yrityksiä, jotka palvelevat asiakkaitaan paikallisesti tarjoten tuotteen myynnin, asennuksen sekä huollon.

www.provan.fi

www.facebook.com/autovarustamoprovan

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä