Edullista toimitilaa Kuopion keskustan huippupaikalta

Maaherrankatu 27 viihtyisät tilat ovat hyvällä paikalla Kuopion keskustassa.
Maaherrankatu 27 viihtyisät tilat ovat hyvällä paikalla Kuopion keskustassa.
03.05.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

Loistavalla sijainnilla Kuopion keskustassa entisessä Lujatalon toimistalossa on tarjolla toimisto- ja liiketiloja vuokrattavaksi. Erityyppisten yritysten käyttöön soveltuvat viihtyisät tilat sijaitsevat katutasossa, toisessa kerroksessa sekä neljännessä kerroksessa. Tiloja voidaan helposti muunnella vuokralaisten tarpeisiin esimerkiksi kevyitä väliseiniä siirtäen, lattiapinnoitteita vaihtaen tai äänieristystä parantaen.

Tilaa on vuokrattavana kokokerros (n. 500 m²), mahdollisuus myös pienempiin kokonaisuuksiin tai myös yksittäisiin huoneisiin (10–30 m²). Vuokrataso on edullinen, noin 20 €/m², sisältäen lämmityksen, sähköt ja hyvät it-verkkoyhteydet. Muina vuokralaisina kohteessa on tällä hetkellä mm. Kuopion Vartiointipalvelu, Kuopion Terapiakeskus ja Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma.

Sijainti on monin tavoin ihanteellinen: keskustan kohteet ovat kävelymatkan päässä, ja lähellä on runsaasti palveluita, kuten ravintoloita sekä terveys- ja hyvinvointialan toimijoita. Kuopion uusi matkakeskus ja tori ovat vain n. 500 metrin päässä.

Autopaikkoja on vapaana katutasossa sekä autohallissa. Vastapäätä on myös Maaherrankatu 18:n pysäköintilaitos. Talon kohdalla on paikallisliikenteen bussipysäkit. Nelikerroksinen rakennus on valmistunut 1970-luvulla, ja siihen on tehty koko kiinteistön käsittänyt peruskorjaus vuonna 1992.
Kerroksissa on luotettavat, toimistokäyttöön soveltuvat verkkoyhteydet. Kiinteistössä on myös työtehoa ja viihtyisyyttä tuova viilennysjärjestelmä.

Maaherrankatu 27 viihtyisät tilat ovat hyvällä paikalla Kuopion keskustassa.

Ota yhteyttä, niin katsotaan voisiko Maaherrankatu 27:stä löytyä yrityksellesi sopiva tilaratkaisu.

Kiinteistö-rakennuspalvelu Matikainen
Veikko Matikainen
+358 41 315 7502
[email protected]
www.krpm.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä