Pyydä tarjous

Edullista toimitilaa Kuopion keskustan huippupaikalta

Maaherrankatu 27 on hyvällä paikalla Kuopion keskustassa.
Maaherrankatu 27 on hyvällä paikalla Kuopion keskustassa.
15.05.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

Kuopion keskustasta erinomaisesta sijainnista (Maaherrankatu 27) on tarjolla vuokrattavaksi toimisto- ja liiketilaa.

Ns. Lujatalon rakennuksessa on tilaa katutasossa, toisessa kerroksessa sekä jonkin verran neljännessä kerroksessa. Tiloja voidaan helposti muunnella vuokralaisten tarpeisiin esimerkiksi kevyitä väliseiniä siirtäen, lattiapinnoitteita vaihtaen ja/tai äänieristystä parantaen. Muunneltuina tilat voivat sopia esim. terapiahuoneiksi.

Tilaa on vuokrattavana puoli kerrosta (n. 160 m²) tai yksittäisiä huoneita (10–30 m²). Tilat ovat vapautuneet Lujatalon toimiston muutettua uusiin tiloihin Vuorikadulle. Vuokrataso on edullinen, alkaen 20 €/m². Muina vuokralaisina kohteessa on tällä hetkellä mm. Kuopion Vartiointipalvelu, Kuopion Terapiakeskus ym.

Sijainti on monin tavoin ihanteellinen: keskustan kohteet ovat kävelymatkan päässä, ja aivan lähellä on runsaasti palveluita, kuten ravintoloita sekä terveys- ja hyvinvointialan toimijoita. Kuopion uusi matkakeskus on vain n. 500 metrin päässä, samoin tori.

Autopaikkoja on vapaana katutasossa sekä autohallissa. Vastapäätä on Maaherrankatu 18:n pysäköintilaitos. Talon kohdalla on paikallisliikenteen bussipysäkit.

Nelikerroksinen rakennus on valmistunut 1970-luvulla, ja siihen on tehty koko kiinteistön käsittänyt peruskorjaus vuonna 1992. Kerroksissa on luotettavat, toimistokäyttöön soveltuvat verkkoyhteydet. Kiinteistössä on jäähdytysjärjestelmä.

Ota yhteyttä, niin katsotaan, voisiko Maaherrankatu 27:stä löytyä yrityksellesi sopiva tilaratkaisu.

Kiinteistö-rakennuspalvelu Matikainen
Veikko Matikainen
+358 41 315 7502
[email protected]
www.krpm.fi