Pyydä tarjous

Etsimme suomalaisia yrityksiä mukaan rakentamaan poistotekstiilin kiertotaloutta!

Digipalvelut
12.05.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

poistotekstiili.lsjh.fi/myynti

Olitpa sitten pienempi perheyritys tai oman toimialasi markkinajohtaja, nyt on hyvä mahdollisuus liittyä vastuullisten ja rohkeiden edelläkävijöiden joukkoon.

Tiesitkö, että Suomi on ensimmäinen maa maailmassa, joka siirtyy valtakunnalliseen poistotekstiilien keräykseen vuonna 2023. Kiertotalouden edelläkävijä Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH) käsittelee ja jalostaa ympäri Suomen kerätyt kotitalouksien poistotekstiilit vastuulliseksi kierrätysraaka-aineeksi eri toimialoille.

Rakennetaan yhteistyössä kuluttajien poistotekstiilien kiertotaloutta 100-prosenttisen vastuullisesti ja läpinäkyvästi

Yhteinen päämäärämme on ratkaista miten parhaiten hyödyntää suomalaisten poistotekstiilistä jalostettuja kierrätysraaka-aineita innovatiivisesti. LSJH tuottaa laadukkaita ja kotimaisia kierrätysraaka-aineita, joiden hyödyntämiselle ja tuotekehitykselle vain taivas on rajana.

Paimiossa sijaitsevassa käsittelylaitoksessa voimme tuottaa vuosittain jopa 5000 tonnia poistotekstiilistä jalostettua kierrätyskuitua. Tarjoamme varmasti kotimaisen, vastuullisesti ja läpinäkyvästi tuotetun kierrätysraaka-aineen, laajan materiaalivalikoiman sekä toimivat toimitusketjut.

Paimion laitoksessa jalostetuista kierrätys-raaka-aineista on jo tuotettu menestyksellä uusia tuotteita esimerkiksi lankana, kankaina, vaatteina, kuitukankaina, huonekaluina ja rakennuselementteinä.

Kehitettäisiinkö yhdessä tälle kierrätysraaka-aineelle uusia, merkittäviä hyödyntämistapoja? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Mikäli tämä aihe herätti yhdenkään kysymyksen, ajatuksen puolikkaan tai roppakaupalla ideoita, otathan yhteyttä: Anna Garton, asiakkuudet ja myynti, 040 186 6215.

Tutustu nykyisten kumppaniemme menestystarinoihin ja lue lisää poistotekstiilin kierrättämisestä ja kierrätysraaka-aineista osoitteessa poistotekstiili.lsjh.fi/myynti.

Muita uutisia