Pyydä tarjous

Itä-Suomen Hake ja Murske Oy on monipuolisten metsäpalvelujen ammattilainen

Itä-Suomen Hake ja Murske Oy:n omaa kalustoa kiven murskauksessa Ruunaalla.
Itä-Suomen Hake ja Murske Oy:n omaa kalustoa kiven murskauksessa Ruunaalla.
31.08.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Maa- ja metsätalous

Itä-Suomen Hake ja Murske Oy on vuonna 2013 perustettu yritys, jonka palvelukonsepti käsittää kiven murskauksen, puunkorjuun, vesakoiden raivauksen, teiden kesä ja talvihoidon sekä metsäteiden rakentamisen, sorastuksen ja hoitamisen ympäri vuoden. Päätoimialuetta on Pohjois-Karjala, murskausurakoita tehdään muuallakin Suomessa.

- Vuosikymmenen aikana olemme hiljalleen kasvaneet ja kehittyneet alan vankkana toimijana. Nykyisin meillä työskentelee 4 osakkaan lisäksi kolme työmiestä, palvellen maa- ja metsätalouden- sekä teollisuuden toimijoita. Lisäksi julkinen sektori, kuten kaupungit ja kunnat ovat meidän merkittäviä yhteistyökumppaneita, kertoo yrittäjä Marko Hiltunen.

Asiantuntevaa murskausosaamista

- Meillä on vahva osaaminen ja kokemus sekä oma kalusto erilaisiin murskauskohteisiin. Urakoita on tehty niin suurille metsäfirmoille kuin aliurakoitsijana rakennusliikkeille ja kaikkea siltä väliltä. Betonimurskausta on tehty monille alueemme suurille betonialan toimijoille, toteaa Hiltunen ja jatkaa:

- Asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että sovitusta pidetään kiinni ja palvelumme on avaimet käteen – periaatteella.

Työtilanne näyttää hyvältä

Marko Hiltunen sanoo, että syksystä on myös tulossa kiireinen ja tällä hetkellä yritystä työllistääkin hyvin erilaiset kohteet.

- Työn alla on muun muassa tiehoitokunnille metsäteiden rakentamista ja tienrunkojen korjaamista. Lisäksi kiven murskausta tehdään useassa eri kohteessa pitkin syksyä.

- Olipa kyseessä sorastus, murskaus tai raivaus, meihin kannattaa ottaa yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Yhteystiedot:
Itä-Suomen Hake ja Murske Oy
Ahjotie 1
82900 Ilomantsi
Puh. 040 5366161
Sähköposti: [email protected]

Muita uutisia