Piippo Hydraulic Oy on kotimaisten hydrauliventtiileiden monipuolinen ammattilainen

Facebook
19.06.2024 | Maa- ja metsätalous, Teollisuus, Yrityselämässä tapahtuu

Reilu kolme vuosikymmentä sitten toimintansa aloittanut Piippo Hydraulic jatkaa vahvana, kotimaisena hydrauliikkaventtiilien valmistajana ja myyjänä. Nykyaikainen tuotantotekniikka, CAD/CAM- ja CNC-järjestelmillä, sekä käytössä oleva sertifioitu laatujärjestelmä, takaavat tuotteiden korkean laadun sekä toimintavarmuuden. Kotimaan markkinoiden lisäksi yritys on vienyt tuotteitaan yli 20 maahan. Päätoimipaikka sijaitsee Kiuruvedellä, Pohjois-Savossa.

- Piippo Hydraulic -venttiilit ovat korkeatasoisia, kotimaassa suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita. Olemme erikoistuneet ennen kaikkea suunnittelemaan yrityksille erikoistuotteita, joita toimitamme eri kokoluokissa pienkoneista aina prosessiteollisuudessa tarvittaviin suuriin venttiileihin. Palvelemme myös nettikaupan välityksellä koneurakoitsijoita ja muita pienasiakkaita, kertoo Piippo Hydraulic Oy:n toimitusjohtaja Terho Piippo.

Hydrauliikan suunnittelua ja räätälöityjä ratkaisuja

Yrityksen menestykselle tärkeää on ollut tuotteiden innovatiivisuus, joustavuus ja asiakaslähtöisyys. Suurempien asiakkaiden pienempiäkin tarpeita on haluttu ja pystytty palvelemaan.

- Autamme asiakkaita ratkaisemaan hydrauliikkaan liittyviä ongelmia. Usein voimme ehdottaa myös yksinkertaisempaa, halvempaa ja toimivampaa ratkaisua entisen tilalle. Suuri osa toimittamistamme venttiiliratkaisuista on räätälöity asiakkaan tarpeen mukaan yhdistämällä samaan lohkoon useita toimintoja. Tällöin venttiilien välinen letkutus jää pois, kokoonpano nopeutuu ja osien vähentyessä myös mahdolliset liittimien vuotokohdat vähenevät.

- Pidämme myös suurta määrää valmiita ja puolivalmiita tuotteita varastossa, jolloin voimme palvella nopeasti esimerkiksi teollisia asiakkaitamme. Tämä parantaa myös tehokkuutta, kun esimerkiksi koneistukset tehdään isommissa sarjoissa, mutta valmiit kokonaisuudet toimitetaan asiakkaan tarpeen mukaan, sanoo Piippo.

Auraventtiili Isobus-traktoreihin

Piippo Hydraulicin kehittämä ja valmistama Isobus-auraventtiili helpottaa työskentelyä U-auroilla ja nivelauroilla. Isobus-ohjaimella auraan voi ohjelmoida erilaisia esiasetuksia, jotka helpottavat auran käyttöä erilaisissa tehtävissä, kuten pihoilla tai teillä.

- Isobus-ohjauksen ansiosta kuljettajan ei tarvitse kääntää auran jokaista niveltä erikseen, vaan auran saa haluttuun asentoon yhdellä vivun liikkeellä. Lisäksi Isobus-ohjattava auraventtiili voidaan asentaa periaatteessa mihin tahansa Isobus-traktoriin ja nivelelliseen lumiauraan, kuten U-auraan tai V-malliseen nivelauraan. Pakettiin kuuluu ohjainboksi, venttiililohko, anturit niveliin ja ohjelmisto. Kysy meiltä tai auravalmistajalta sopivuus omaan lumiauraasi.


Isobus-auraventtiilin etuja:

  • Sopii kaikkiin Isobus-yhteensopiviin traktoreihin.
  • Auraan voi ohjelmoida useita esiasetuksia (vaatii niveliin asentoanturit).
  • Auran saa haluttuun asentoon yhdellä vivun liikkeellä (vaatii niveliin asentoanturit).
  • Voit asettaa turvarajat estämään auran kääntymisen renkaisiin tai runkoon asti (vaatii niveliin asentoanturit)
  • Auraa voi ohjata normaalisti suoraan traktorin/työkoneen käyttöpainikkeista ilman asentoantureita.
  • Lumiauran käyttö on helppoa ja turvallista.
  • Voidaan asentaa eri valmistajien U- ja nivelauroihin.


Farmi-Hydrauliset sivurajoittimet ratkaisu

- Työkoneiden nopea kiinnittäminen on selvä etu töiden sujumisen kannalta. Nykyään moni investoi mieluummin yhteen varusteltuun ja monipuoliseen traktoriin useamman perusversion sijaan. Tällaisissa tilanteissa Farmi-Hydrauliset sivurajoittimet ratkaisu tuo elämään helpotusta, kun työkonetta voi vaihdella helposti, vaikka useamman kerran päivässä. Farmi-Hydrauliset sivurajoittimet ratkaisulla on myös monia muita potentiaalisia käyttökohteita, toteaa Piippo ja jatkaa:

- Farmi-Hydrauliset sivurajoittimet ratkaisussa potentiaaliset ongelmakohdat on huomioitu ja ratkaistu. Ensinnäkin molemmat sivurajoittimet ovat liikuteltavia yhdessä tai erikseen sekä uiva toiminta mahdollista. Järjestelmälle on rakennettu kokonaan oma hydrauliikkapakettinsa omine ohjausjärjestelmineen, johon ohjauspaine otetaan LS-linjasta. Traktorin lohkoja ei siis tarvitse uhrata. Lisäksi Farmiventtiiliin oan tarjolla myös 4-lohkonen versio, jolloin saadaan kaksi ylimääräistä lohkoa lisää, jolloin esimerkiksi hydraulinen kallistaja ja hydraulinen työntövarsi saadaan toimimaan sen kautta. Traktorin omat hydrauliikan lohkot ja hallintalaitteet voidaan hyödyntää työkoneiden tarpeisiin.

www.piippohydraulic.com

+358 17 750 500 | [email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä