Pyydä tarjous

Joustavaa palvelua rakentajille vuorokauden ympäri

Digipalvelut
01.07.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

STARK on ammattirakentajan luotettava yhteistyökumppani. Olipa kyse projektikohtaisesti räätälöidyistä osatoimituksista tai pikahankinnasta, asiakkaita palvellaan aina vakaalla ammattitaidolla. Starkin saatavuustakuu varmistaa, että tärkeimmät rakennustarvikkeet ovat heti saatavilla, toimitustakuu varmistaa puolestaan tarvikkeiden oikea-aikaiset toimitukset. Turussa tarjotaan nyt myös 24/7 -palvelua, jonka puitteissa palvelua saa vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

– Meillä on liike auki käytännössä vuorokauden ympäri ja työntekijät ovat aina paikalla. Meidän Artukaisten yksikkö on neljäs 24/7 Stark-yksikkö ja meillä on 24/7-yksiköt myös Vantaalla, Tampereella ja Oulussa, STARK Turku Artukainen Oy:n yksikönpäällikkö Ville Ylitalo kertoo.

Palvelun ajatuksena on taata rakentajille alueen parhaat palvelut.

24/7 avauksen yhteydessä Artukaisten myymälään tehtiin myös konseptimuutos, jonka tarkoituksena on tuoda ammattilaisten eniten käyttämät tuotteet vielä paremmin esille.

– Vaikka täällä ei olekaan asiakkaita ruuhkaksi asti yöllä, voimme tehdä silloin tärkeää taustatyötä, kuten keräillä asiakkaiden tilauksia ja ottaa vastaan tavaraa. Kun pystymme hoitamaan välttämättömät ylläpitotoimet hiljaiseen aikaan, pystymme keskittymään asiakaspalveluun kiireisimpinä aikoina paljon paremmin. Tämä myös nopeuttaa asiakkaiden läpimenoaikaa, Ylitalo mainitsee.

STARK Turku Artukainen Oy:n yksikönpäällikkö Ville Ylitalo.

STARKilta kaikki mitä rakentaja tarvitsee

STARKin kautta rakentajat löytävät käytännössä kaiken tarvitsemansa, perustuksista sisustukseen sekä tarvittavat työkalut ja -koneet.

– Meidän toisesta yksiköstä, joka sijaitsee Skanssissa, löytyy myös konevuokraamo Stark Rent. Siellä on hyvä sortimentti käsityökaluja, laaja valikoima nostimia, työmaa-aitoja ja muutakin tarpeellista, Ylitalo listaa.

Nopeat ja joustavat toimitukset

Artukaisten yksikön yhteydessä sijaitsee STARKin Turun alueen jakelukeskus, mistä toimitetaan työmaille tavaraa.

– Pystymme tarjoamaan yritysasiakkaillemme peruslupauksen, että jos tavara tilataan tänään, se on huomenna perillä. Pystymme tarjoamaan lisäksi täsmätoimituksen jonkin tietyn tunnin aikaikkunaan. Mikäli asiakkaalla on kova hätä, meiltä saa myös pikatoimituksen, joka on työmaalla neljässä tunnissa. Kellonaikoihin sidotut sekä nopeat toimitukset ovat lisämaksullisia palveluita, mutta nämä mahdollisuudet ovat tarjolla. Nopeitakin toimituksia tehdään yllättävän paljon.

Asiakasta palvelee oma vastuumyyjä

STARKin jokaiselle rakentaja-asiakkaalle nimetään oma vastuumyyjä, joka huolehtii asiakkaan projektista alusta loppuun.

– Meillä on aina yksi asiakaskohtainen vastuumyyjä, joka on perillä asiakkaan projektista, hoitaen sen alusta loppuun. Kun myyjä tuntee asiakkaan tarpeet, voi tämä auttaa myös työmaalle tilattavien tavaroiden osalta ennakoinnissa esimerkiksi muistuttamalla mikäli jonkin tuotteen osalta toimitusaika sattuisi olemaan hiukan tavallista pidempi, Ylitalo kuvailee.

STARK tarjoaa asiakkailleen tiettyjen suuren menekin tuotteiden osalta saatavuustakuun, jolloin tuotteita on aina saatavilla.

Asiakaskohtaiset profiilihinnat voimassa myös eSTARK-verkkokaupassa

– Verkkokaupan kautta tilatessa, yritysasiakkaamme saavat tehtyä tilaukset omalla profiilihinnallaan. Samat yritysasiakashinnat ovat voimassa, käytettiinpä mitä tahansa tilauskanavaa. Reaaliaikaisesti varastosaldoaan päivittävästä verkkokaupasta löytyy lähes 20 000 rakennusalan tuotenimikettä.

Ylitalo muistuttaa, että asiakkaille tarjotaan myös ennakkokeruupalvelua, jos tuotteet halutaan hakea omatoimisesti.

– Jos tilaus tehdään tänään, tuotteet ovat noudettavissa heti huomenna. Tilaus hoidetaan yöaikaan noutovalmiiksi.

www.stark-suomi.fi