Pyydä tarjous

Kuusi pohjoiskarjalaista yritystä hakee tulevia myynnin osaajia RekryKoulutukseen

Digipalvelut
18.08.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Koulutus ja opiskelu

Yksi mukana olevista työnantajista on digitaalisten ja painettujen sisältöjen tuotantoon erikoistunut Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailma. Monipuolisia, yhteistyökumppaneiden menestystä tukevia ratkaisuja tarjoava mediatalo tavoitteleekin riveihinsä kahta uutta myynnin ja markkinoinnin taitajaa. Muut uusia osaajia hakevat työnantajat ovat Gymba Oy, Health Hack Labs Oy, JV Tukku Oy, Workhouse Oy ja Youpret Oy.

Työnantajayritykset etsivät SalesMastery RekryKoulutuksen kautta sopivia henkilöitä jatkuvaan työsuhteeseen, jossa on mahdollisuus edetä, kehittyä ja hankkia hyviä ansioita. Koulutukseen haetaan henkilöitä aktiiviseen B2B-myyntiin eli yritysten välillä tapahtuvaan myyntiin ja asiakaspalvelutyöhön.

RekryKoulutus on työvoimakoulutusta, joka on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille.

SalesMastery RekryKoulutus antaa työkalut niin koulutettavan itsensä kuin myös asiakkaiden menestyskaavan kehittämiseen ja suoritusten parantamiseen. Tavoitteena on, että kaikki koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät työnantajan tarjoamiin tehtäviin koulutuksen jälkeen.

Koulutus kestää kolme kuukautta. Teoriaopetusta koulutuksessa on 18 päivää ja työssäoppimista 42 päivää. Teoriaopetus tapahtuu suurimmalta osin lähiopetuksena Joensuussa, joitakin päiviä on etäyhteydellä Zoom-alustalla.

Kouluttajayritys on valtuutettu Sandler Training -edustaja Suomessa (www.finland.sandler.com). Palkitun ja kansainvälisen Sandler-metodin avulla on koulutettu ympäri maailman jo satoja tuhansia ihmisiä myynnin ja asiakaspalvelun huippuammattilaisiksi. Sandler-menetelmässä molemmat kommunikaation osapuolet ovat samanarvoisia. Ajatuksena on keskustelemalla asiakkaiden selvittää, onko yhteistyölle pohjaa vai ei, ilman painostusta.

Kohderyhmä

  • Olet kiinnostunut tutustumaan uusiin ihmisiin.
  • Sinulla on rohkeutta olla asiakkaaseen yhteydessä ja aloittaa keskustelu.
  • Olet kiinnostunut asiakkaan tilanteesta.
  • Kaupallinen koulutus tai työkokemus myynnin ja asiakaspalvelualalta on lisäetu, muttei välttämättömyys.
  • Joidenkin työantajayritysten työssä on hyvä olla valmius tavata asiakkaita kasvokkain, lähinnä kotimaassa. B-tason ajokorttiluokka näissä tapauksissa tarpeellinen.

Mukana olevat yritykset ja työpaikkakuvaukset

Aikataulu ja hakeminen

  • TE-live infotilaisuus 16.8. Tallenne lähetyksestä on katsottavissa osoitteessa: https://te-live.fi/lahetykset/VYQ6skWbU
  • Hakuaika päättyy 4.9.
  • Esivalinta 5.9.
  • Haastattelut 13.9.2022 klo 9–16
  • Koulutusaika 10.10.2022–3.1.2023

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi > Henkilöasiakkaat > Haussa oleva työvoimakoulutus. Valinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta (mahdollisesti korotettuna).