Toolsilta ja Grollsilta laaja valikoima työvaatteita, henkilösuojaimia sekä työkaluja

Facebook
06.02.2023 | Yrityselämässä tapahtuu

– Tools Finland Oy on teknisen alan tukkuliike, joka on osa pohjoismaista Alligo-konsernia. Teollisuuden tarpeisiin meiltä löytyy mm. voimansiirtoon sekä laakerointiin liittyvää tuotteistoa. Yhtenä isona osana valikoimaamme ovat tänä päivänä henkilösuojaimet eli vaatteet ja kaikki muutkin suojaimet, Turun aluepäällikkö Kai Ruohola kertoo.

Ruohola vastaa Turun seudulla kahdesta eri toimipisteestä sekä kenttämyynnistä Satakunnan sekä Varsinais-Suomen alueilla.

– Turun seudulla meillä on kaksi liikettä: Tools Turku, Teräskatu 8:ssa sekä Raision Grolls, osoitteessa Tuotekatu 12. Raision myymälä on erikoistunut työvaatteisiin ja painatuksiin sekä muihin henkilösuojaimiin.

Monipuolinen valikoima työkaluja ja -vaatteita

Toolsin tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset rakennusmassat, kiinnitystarvikkeet sekä sähkö- ja käsityökalut. Tools on keskittynyt työkalupuoleen ja tarvikkeistoon, joten rakennusmateriaaleja Toolsista ei löydy. Grollsin valikoimista löytyvät puolestaan työvaatteet, turvakengät sekä henkilösuojaimet.

– Grollsin valikoimissa on pehmeämpiä tuotteita. Toolsin puolella ollaan tuotteiston osalta enemmänkin teknisemmällä ja kovalla puolella. Toolsiltakin löytyvät työturvallisuustuotteet, kuten työvaatteet ja -kengät, Ruohola mainitsee.

Tools on panostanut korkeaan palvelutasoon sekä joustavuuteen hankkia erilaisia tuotteita.

– Meillä toimii tässä oma ostaja, joten voimme hankkia meille myös valikoimamme ulkopuolisia tuotteita, mikäli asiakkaalla on sellaisille tarvetta, lupaa Ruohola.

Smart Service -palvelut vapauttavat asiakkaan aikaa

Toolsin Smart Service -palveluiden kautta Toolsin työkalu- ja työvaatekauppa voi toimia asiakkaan omissa tiloissa.

– Hyllytyspalvelun kautta vapautamme asiakkaan aikaa, jonka tämä voi käyttää oman liiketoimintansa pyörittämiseen.

Toolsin Smart Service -palvelun piirissä on Ruoholan mukaan sekä pieniä että isoja asiakkaita, joita palvellaan asiakkaan tarpeita kuunnellen.

– Vastuullani on Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella toimivat asiakkaat, joten sinne mahtuu hyvin monenlaisia ja monenkokoisia asiakkuuksia.

Laadukkaita tuotemerkkejä ammattilaisille

– Meidän konsernin omia tuotemerkkejä työvaatepuolella edustavat Geston, Univern sekä Björnkläder. Gestonilta löytyvät myös laadukkaat ja hyvin jalkaan istuvat työkengät. Työkalupuolella meillä on AmPron käsityökalut sekä Bossin ja Milwaukeen sähkötyökalut. Valikoimista voisin nostaa esille myös AWARDin valaisimet sekä Balancen käsineet. AmPron käsityökaluissa on kattava materiaalitakuu, joten jos ne rikkoutuvat normaalikäytössä, tilalle saa uuden tuotteen.

Ruohola kertoo, että Univernin työvaatteet on kehitetty Atlantin rannikolla, Norjassa, joten ne soveltuvat erittäin hyvin Suomen vaativiin sääolosuhteisiin.

– Ne ovat veden- ja tuulenpitäviä. Gesto on kustannustehokkaampi työvaatevaihtoehto, kuten myös Geston kengät, verrattuna vaikkapa Sievin ja Jalaksen kenkiin.

Työvaatteisiin saa kätevästi painatukset sekä Turun että Raision myymälöistä ja mikäli niihin haluaa brodeerauksia, ne hoidetaan joko yhtiön Kuopion toimipisteellä tai Turun paikallisten alihankkijoiden toimesta.

– Jos asiakkaan painomateriaali on jo valmiiksi myymälässä, yksittäisen takin painattaminen vie vain noin 10 minuuttia. Uudelle asiakaalle tehdään aina oma paino-ohjelma.

Ruohola mainitsee loppuun, että Tools ja Grolls tarjoavat palveluita sekä yksityisille että yrityksille, yksityispuolelle tarjotaan palveluita korttimaksulla ja yritysten kanssa tehdään myös luottokauppaa. Käteistä ei kummassakaan myymälässä enää käsitellä.

tools.fi
grolls.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä