LVI-Myller Oy:n asiantuntevalla ja ennakoivalla LVI-saneerauksella merkittäviä säästöjä

Facebook
04.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu

Rakennuskannat ovat jokaisessa suomalaisessa kylässä ja kaupungissa sen ikäisiä, että saneerauksia tarvitaan koko ajan. Putkiremontit, lämmityslaitteiden vaihdot, kylmäainetyöt, öljypoltintyöt, IV-työt sekä viemäri- ja jätevesihommat, kuten viemäreiden sukitukset ovat monelle kiinteistölle ajankohtaisia ja niiden kokonaiskustannukset voivat yllättää, jos niihin ei ole reagoitu tarpeeksi ajoissa.

- LVI-järjestelmät kannattaa huollattaa asiansa osaavilla ammattilaisilla, sillä laitteiden käyttöikä pitenee, kun ne tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti. Samalla rikkoutumisten tai häiriöiden riski pienenee, laitteet pysyvät toimintavarmoina. Huoltamattomuus voi johtaa siihen, että yksi rikkoutunut laite voi aiheuttaa lisävahinkoa, jolloin koko laitteisto täytyy vaihtaa ennenaikaisesti uuteen, kertoo LVI-Mylleriltä Mika Kekkonen.

- Viemäreiden sukitussaneerauksella putkistolle saadaan uusi elinkaari, joka parantaa kiinteistön arvoa. Hyvissä ajoin tehdyllä viemärisaneerauksella ehkäistään tukos- ja vuotoriskejä. LVI-Myllerin käyttämä Boldan In-House Lining system -sukitusjärjestelmä on laatusertifioitu, jatkaa viemärisaneerauksista vetovastuussa oleva Joona Varis.

LVI - asiantuntija palveluksessanne

LVI-Myller Oy on Joensuun seudulla tunnettu täyden palvelun LVI-talo, joka tarjoaa ammattitaidolla toteutetut LVI-ratkaisut koko Pohjois-Karjalan alueelle. Yritys palvelee asiantuntevasti kaikenlaisia asiakkaita, kotitalouksista taloyhtiöihin sekä yrityksistä julkisen sektorin toimijoihin.

- Tarjoamme kokonaisvaltaisia LVI-ratkaisuja lämmitykseen, ilmanvaihtoon, kylpyhuoneisiin ja keittiöön sekä vesi- ja jätevesihuoltoon. Käytämme korkealaatuisia tuotteita ja tarjoamme käyttöön myös alan viimeisintä kehitystä edustavat ratkaisut ja uutuudet. Liikkeestämme saa paitsi tuotteet myös erilaiset LVI-ratkaisut suunniteltuina ja asennettuina paikalleen, sanoo Mika Kekkonen.

Hyvää asiakaspalvelua vuosikymmenten kokemuksella

LVI-Myller Oy:lla on pitkät perinteet palvella asiakkaita jo monien vuosikymmenien ajalla. Nykyinen yritys on osa Bioneerit Group Oy:tä, joka mahdollistaa entistä monipuolisemman tuotevalikoiman mutta myös mahdollisuuden palvella entistä paremmin isoja asiakkaita, kuten isännöintitoimistoja ja taloyhtiöitä.

- Meille on tärkeää, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvin ja auttamaan heitä valitsemaan energiatehokkaita ja luonnon kuormittumisen kannalta kestäviä ratkaisuja. LVI-Myllerillä on edelleenkin sama laaja-alainen osaaminen, lisäksi käytettävissämme ovat nyt koko emoyhtiön palvelut, jatkaa Mika Kekkonen.

Viemärit vaativat tarkastusta ja huoltoa

Joona Varis kertoo, että valitettavan usein huomaa, että viemäreiden kuntoa tutkitaan erittäin harvoin. Ne ovatkin kiinteistön näkymättömin osa. Viemärit eivät kuitenkaan ole ikuisia, vaan ne vaativat huoltoa 30–50 vuoden välein. Kannattaakin muistaa, että hyvissä ajoin tehdyllä viemärisaneerauksella ennaltaehkäistään tukos- ja vuotoriskejä. Viemärisaneeraus vaikuttaa myös kiinteistön arvoon merkittävästi.

- Viemäreiden kunto on helppo selvittää kuvaamalla, toimitamme asiakkaalle sen perustella laatimamme raportin sähköisessä muodossa. Kuvausten jälkeen annamme myös suosituksen tarvittavista toimenpiteistä.

- Enemmissä määrin käytämme viemärin sukitusta, joka on moderni viemäreiden remontoinnin menetelmä. Oikein tehtynä se onkin laadukas, nopea, edullinen ja asukasystävällinen vaihtoehto perinteiseen putkiremonttiin verrattuna. Sukittamalla tehty viemäriremontti saadaan tehtyä kiinteistössä melko nopeasti, puhutaan 5 päivästä kahteen viikkoon. Näin remontin aiheuttama haitta jää asukkaiden kannalta lyhyeksi.

- Meillä on Eurofins Expert Services Oy:n myöntämä sertifikaatti, ja käytämme Boldan In-House Lining System -sukitusjärjestelmää, joka on alan kehittyneimpiä järjestelmiä. Olemme paikallinen LVI-alan toimija, joka toteuttaa kaikki, niin isot kuin pienetkin viemärisaneeraustyöt kyseistä sertifioitua tapaa noudattaen, muistuttaa Joona Varis.

Pamilonkadulla kannattaa myös pistäytyä

LVI-Myllerin palvelumyymälä Pamilonkadulla on sekä kuluttajan että ammattilaisen asiointipaikka.

– Vahva myymälätoiminta on meillä perinne. Myymälän työntekijät ovat toimineet alalla pitkään, heillä on erinomainen tuotetuntemus, jota he jakavat myös asentajille. Talohuollot ovat merkittävä yritysasiakasryhmä. He käyvät meiltä tavaraa omaan huoltotoimintaansa, ja he myös tilaavat meiltä huoltotöitä.

– Myymälä on tavallaan yrityksen vastaanottava eteinen tai käyntikortti. Emme ole pelkästään autoilla liikkuva korjaus- ja rakennusfirma, vaan meille pääsee asioimaan paikan päälle. Meidät tavoittaa ihan kasvotusten, toteavat myymälästä tavoitetut Erja Kuivalainen ja Ismo Havukainen.

LVI-Myller on kiinteistöjä omistavien, huoltavien ja hallinnoivien tahojen luotettu kumppani. Yritys tekee päivittäin huolto- ja korjaustöitä kiinteistöjen LVI-järjestelmiin. Huoltopäivystys palvelee yllättävissä tilanteissa myös iltaisin ja viikonloppuisin, numero on vanha tuttu 0400 182 511.

LVI-Myller Oy
Pamilonkatu 38, Joensuu
Avoinna ma–pe klo 7.00–16.30
Puh. 013 255 600
24h huoltopäivystys puh. 0400 182 511
www.lvi-myller.fi
Facebook
Instagram

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia