Pyydä tarjous

Massatalosta saumaus- ja tiivistysmassat laaturakentamiseen

Digipalvelut
21.04.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Massatalo on Oulussa toimiva erikoisliike, josta löytyy laaja tuotevalikoima saumaus- ja tiivistysmassoja sekä palokatkotuotteita laadukkaaseen rakentamiseen. Yrityksen kautta saa myös kosteusmittaukset ja kuntokatselmukset.

- Olemme palvelleet asiakkaita vuodesta 2006 alkaen Pääasialliset tuotteemme liittyvät rakennusten saumaus-, tiivistys- ja palokatkotuotteisiin. Meillä on pitkäaikainen kokemus tuotteiden ominaisuuksista sekä niiden oikeaoppisesta käytöstä, Massatalo Oy:n toimitusjohtaja Esko Virtanen kertoo.

Ennen Massatalon perustamista yrittäjä Esko Virtanen harjoitti saumausurakointia noin 35 vuotta käyttäen työssään useita Massatalon edustamia tuotteita. Virtasen pitkäaikainen kokemus on antanut yritykselle sitä arvokasta tietotaitoa, jota asiakkaat arvostavat.

Esko Virtasen työparina toimii myymälänhoitaja Jari Karjalainen.

Toimintamallina palvelu ja laatu

Virtanen kertoo, että Massatalon edustamat tuotteet ovat erittäin pitkälle kehitettyjä teknisiä tuotteita.

- Tuotteitamme ovat muun muassa laadukkaat Tiivistalo-tuotteet, Soudal Fire Range, Betton, Tremco, Joints, CaupoGroup. Lisäksi edustamme kotimaista Fintex-tuoteperhettä.

- Massatalon tuotteiden laatuominaisuudet ovat hyvät. Kiinnitämme huomioita tuotteidemme käyttäjäystävällisyyteen ja turvallisuuteen. Rakennusmateriaalien päästöluokituksen tavoitteena on tukea terveellisen ja viihtyisän sisäilmaston syntymistä. Valikoimassamme on tuotteita, jotka ovat ympäristöystävällisiä, sisäilmaluokiteltuja ja M1 ja EC1 hyväksyttyjä. Osa on myös Joutsenmerkki-tuotteita, Virtanen kertoo ja jatkaa:

- Tuotteiden lisäksi opastamme ja annamme koulusta asiakaskunnalle. Koulutus lisää tietoutta esimerkiksi paloturvallisten rakenteiden toteuttamisesta kuten palokatkotiivistyksistä ja saumauksista, jotka vastaavat nykyisiä rakennusteknisiä määräyksiä.

- Asiakaskuntaamme ovat rakennusliikkeet, remonttiyritykset sekä yksityishenkilöt, pääsääntöisesti Pohjois-Suomen alueella. Massatalon toimintaperiaate on, että asiakkaat saavat laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös laadukasta palvelua. Palvelumme tavoitteena on, että asiakkaalla on aina varmasti kustannustehokkuudeltaan ja toimivuudeltaan oikeat tuotteet ja tarvittava tieto niiden asennuksesta. Lisäksi tuotteet ovat aina helposti saatavissa ja työmaalla oikeaan aikaan sovitussa paikassa. Sekä tuotteilla että meidän palvelukonseptillamme pystymme optimaalisesti tehostamaan rakentamisen aikatauluja, Virtanen määrittelee.

Massatalo on mukana merkittävissä rakennushankkeissa.

- Olemme toimittaneet tuotteitamme muun muassa Oulun Pohjola Sairaalaan, Valkea-Kauppakeskukseen ja Oulun Yliopistollisen sairaalan rakennuskohteeseen sekä lukuisiin muihin rakennuskohteisin Pohjois-Suomen alueella, Esko Virtanen mainitsee.

www.massatalo.fi