Pyydä tarjous

Metallitaito Oy – tekniikkaa ja terästä

Rekkaparkin katos
Rekkaparkin katos
05.09.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Teollisuus

Siilinjärvellä, Vuorelan teollisuusalueella toimiva Metallitaito Oy on ammattitaitoinen ja joustava metallialan yritys, jolla on vuosien kokemus teräsrakenteiden valmistuksesta ja asennuksista. Marraskuussa- 2020 perustettu Metallitaito toteuttaa kattavasti teollisuusputkisto asennuksia ja hitsauksia, teräsrakentamista, kunnossapitoa, sekä tarjoaa työvoimaa monipuolisesti teollisuuden huoltoseisokkeihin.

- Valmistamme ja asennamme CE-merkityt kantavat teräsrakenteet ja -kokoonpanot teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Teräsrakenteiden valmistus tapahtuu rakennuttajan tuottamien eritelmien ja suunnitelmien pohjalta. Palveluihimme kuuluu myös erilaisten tuotannossa kuluvien teräskomponenttien kunnostaminen ja uusinta, Metallitaito Oy:n yrittäjä Hannu Raikonen kertoo ja jatkaa:

- Teräsrakenteiden lisäksi valmistamme ja asennamme muu muassa ritilätasoja, autokatoksia, sisäänkäyntikatoksia, teräsportaita, kaiteita ja kerrostalojen katoille iv-konehuoneiden runkoja. Asiakaskuntamme koostuu pääosin rakennusliikkeistä, teollisuuslaitoksista sekä yksityisistä henkilöistä.

- Olemme perinteinen mutta nykyaikainen levyseppäpaja, jonka laitteet soveltuvat laadukkaan ja tehokkaan tuotannon aikaansaamiseksi. Konekantamme käsittää tärkeimmät konepajalaitteet kuten pylväsporakoneet, levyleikkurit, sahat ja särmäyskoneet.

Sertifikaatti osoitus laatuosaamisesta

- Toimintamme laadun takeena on EN 1090-1 standardin mukainen sertifikaatti koskien rakenteellisten, hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistusta, toteutusluokissa EXC 1 ja EXC 2, Raikonen kertoo.

Kauhan huulilevyn korjaus

Vuosien kokemus teräsrakenteiden valmistuksesta ja asennuksesta

- Palvelemme ympäri Suomen olevia asiakkaitamme ammattitaidolla. Henkilökunnallamme on monien vuosien kokemus alan töistä. Itselläni on reilun 15 vuoden kokemus teräsrakenne- ja asennustöistä, Raikonen kertoo.

- Teemme kiinteää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja lähdemme ennakkoluulottomasti mukaan erilaisiin asiakasprojekteihin. Laatutuotteet, innovatiivisuus, vankka kokemus ja alansa osaava henkilökunta luo kestävän perustan toimivalle yhteistyölle asiakkaiden kanssa, Hannu Raikonen luonnehtii yrityksensä toimintaa.

Grillikatos

Saatavuustilanne heijastuu teräsrakenteiden lisäksi myös hintoihin

Raikonen sanoo, että materiaalien saatavuus on ongelmallista tällä hetkellä.

- Ukrainan tilanne näkyy meilläkin. Esimerkiksi komponenttien saatavuudessa on ollut ongelmia ja pitkiä viiveitä maailmanlaajuisen materiaalipulan takia. Käytämme mustaa terästä, rosteria ja haponkestävää terästä ja niiden hinta on noussut todella paljon. Nykyisin on tarjousta laadittaessa valitettavasti kerrottava asiakkaille, että maailman tilanteesta johtuen materiaalien saatavuus ja hinta tarkistetaan tilaushetkellä. Elämme silti tätä päivää ja katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen. Kyllä ammattinsa osaavalle levyseppäpajalle on töitä jatkossakin, Hannu Raikonen vakuuttaa.

+358 44 275 2718
[email protected]
www.metallitaito.fi
www.facebook.com/metallitaito.fi