LinkedinFacebook
Pyydä tarjous

Palkintonurkasta löytyvät palkinnot kaikkiin hetkiin

Digipalvelut
30.09.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Palkintonurkka on perinteikäs palkintotuotteisiin erikoistunut yritys, jonka kattavasta valikoimasta löytyvät erilaiset tunnustuspalkinnot, lasipalkinnot, mitalit sekä akryylipalkinnot. Asiakkaita ovat muun muassa seurat, yritykset, kaveriporukat sekä yksittäishenkilöt, jotka haluavat muistaa vaikka hyvää ystävää. Kaikkiin tuotteisiin on saatavilla kaiverrukset. Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa tai poiketa uudistuneessa myymälässä, Joensuun Lukkotie 9, Raatekankaan osoitteessa.

- Olitpa hankkimassa kokonaista palkintokokoelmaa seuralle, mitaleja yritykselle tai pokaalia kaveriporukan omaan turnaukseen, meiltä löytyvät juuri sopivat lahjat. Palvelemme yli 30 vuoden ammattitaidolla, niin kivijalkamyymälässämme Joensuussa kuin verkkokaupassa. Palkinnoillamme on myös tyytyväisyystakuu. Asiakkaanamme voit olla täysin varma, että palkinto - pokaali, laatta tai mitali, on tehty korkealaatuisista materiaaleista ammattitaidolla, kertoo yrittäjä Anne Korhonen

Räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaisesti

Palkintonurkan toiminta perustuu asiakaslähtöiseen ja yksilölliseen palveluun. Monet asiakassuhteista ovatkin pitkäaikaisen, lämpimän yhteistyön tulos. Oma tuotteiden maahantuonti takaa myös erittäin kilpailukykyiset hinnat.

- Meidän laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät niin kertaluonteiset kuin kiertopalkinnot sekä tunnustuspalkinnot. Asiakkaan halutessa suunnittelemme myös kokonaisen palkintokokoelman ja teemme tilauksesta omat lajimerkit. Palkintoja voi myös räätälöidä erilaisilla jalustoilla: valittavana on muun muassa puu -ja kivijalustat. Lisäksi yhdessä suunniteltu kaiverrus yksilöi minkä tahansa tuotteen. Lisäksi kokoamme suurimman osan palkinnoista myymälässämme käsityönä, sanoo Korhonen.

Kaiverruspalveluja myös muille tuotteille

- Otamme kaiverrukseen vastaan myös monia muistakin tuotteita, jotka eivät kuulu meidän omaan valikoimaamme. Näitä ovat esimerkiksi uistimet ja puukot. Pyrimme saamaan kaiverrukset valmiiksi 1–2 päivässä. Isommat tilaukset pyrimme valmistamaan 3–4 päivässä.

- Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, [email protected] tai puh. 045-845 1933, niin katsotaan yhdessä sopivat palkinnot. Lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme löytyy myös kotisivuillamme, toteaa Korhonen.

www.palkintonurkka.fi

Artikkeli on julkaistu Pohjois-Karjalan Yritysmaailma -lehdessä 4/2021.