Vieskan Sähköpalvelu on täyden palvelun sähköurakointitalo

Facebook
09.11.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Vieskan Sähköpalvelu on täyden palvelun sähkötalo, joka on erikoistunut sähköurakointiin, huoltoon ja kunnossapitoon sekä kameravalvontalaitteistoihin. Yrityksen myymälästä on saatavilla laaja valikoima ammattitason sähkötarvikkeita.

Vuonna 2012 Ylivieskaan perustettu yritys työllistää tällä hetkellä noin 10 henkilöä.

– Palvelumme kattavat kaiken sähkö- ja teleasioihin liittyvän ja palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Urakointipuoleen kuuluvat kaikenlaiset kohteet, asuintuotannosta aina teollisiin tarpeisiin saakka. Toteutamme kohteet asiakkaan haluamalla tavalla, toimitusjohtaja Tommi Saari kertoo.

Teollisuuspuolen kunnossapitoon liittyen yritykseltä löytyy mm. automaatiopuolen osaamista, kuituhitsausosaamista sekä tietoliikenneverkkojen mittauspalvelua. Unohtamatta toimipisteellä tapahtuvaa sähkötarvikemyyntiä.

– Teollisuuden huolto- ja kunnossapitotarpeisiinkin löytyvät varaosat hyvinkin monipuolisesti, Saari lupaa.

Asiakkuuksia kaikissa kokoluokissa

– Meillä on asiakkaina suuria tehtaita, yhden miehen pajoja ja kaikkea näiden väliltä. Asiakaskuntaamme kuuluvat laajasti eri kaupanalat ja teollisuus – sähköähän tarvitaan kaikkialla. Isoimpien asiakkaiden kanssa meillä on huoltosopimukset ja pienemmät toimijat tilaavat tyypillisesti aina tarpeeseen. Yleisesti ottaen me huolehdimme, että huoltosopimusasiakkaidemme linjastot sekä tuotanto pyörivät ja että kiinteistöt ovat sähköjen osalta kunnossa. Autamme asiakkaitamme myös kehittämään tuotantoon liittyviä ratkaisuita. 80 % liikevaihdostamme tulee yrityselämän puolelta, Saari mainitsee.

Saari kertoo, että teollisuuden ja kunnossapidon osalta varaosavarasto on hyvä, varsinkin niiden osien osalta joita tarvitaan heti.

– Meillä on todella hyvät toimitusverkostot hankkia kaikenlaista tavaraa. Asiakkaat jotka tarvitsevat ja haluavat sen, huollossa ja kunnossapidossa on tarjolla myös ympärivuorokautinen päivystyspalvelu.

Vieskan Sähköpalvelu tekee kunnossapitoa teollisuuden lisäksi myös kaupungeille, kunnille sekä kiinteistönhuoltoliikkeille.

Kameravalvontajärjestelmät

Kameravalvonnan kysyntä on Saaren mukaan kasvanut monestakin syystä. Ihmiset ovat nykyään paljon valveentuneempia kameravalvonnan hyödyistä ja tehokkuudesta.

– Kameroiden hinnat ovat tulleet valtavasti alaspäin, joten nyt pienelläkin rahalla saa jo hyvät laitteet. Kauttamme saa ainoastaan ammattikameroita, joista pystymme rakentamaan tehokkaita kokonaisuuksia muutaman kameran järjestelmistä aina isoihin valvomoihin saakka. Tällaisia on jo paljon tehtykin.

Saari mainitsee, että kameravalvonnan osalta Vieskan Sähköpalvelu toimittaa järjestelmän kaapeloinnit, itse kamerat ja huolehtii niiden käyttöönotosta.

– Pystymme tarvittaessa myös operoimaan kameravalvontajärjestelmää asiakkaan puolesta, mikäli asiakas näin haluaa.

Kameroissa tekoälyominaisuuksia

– Aiempaa pienemmällä rahalla saadaan nyt parempaa kuvanlaatua ja ominaisuuksia. Kameroiden tekoälyominaisuudet ovat kehittyneet valtavasti, joten niissä on uusia ominaisuuksia, kuten liikkeentunnistusta ja seurantaa sekä erilaisia hälytyksiä. Kameran toiminnallisuuksia voidaan ohjelmoida hyvinkin yksityiskohtaisesti tekemään juuri sellaista valvontaa, mikä on kyseisessä kohteessa mielekästä. Kamerat osaavat myös keskustella keskenään, joten ne voivat toimia myös yhdessä, jos suojatulla alueella havaitaan sinne kuulumatonta liikehdintää. Kameroita voidaan operoida internetin välityksellä mobiililaitteelta tai tietokoneelta, joten käyttäjän sijainnilla ei ole merkitystä, Saari esittelee.

www.vieskansahkopalvelu.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia