ES-Kattokeskus Oy on maatalousrakentamisen asiantuntija palveluksessanne

Urakoimme siten, että asiakas voi olla tyytyväinen työn lopputulokseen. Tarjoamme laadukkaat maatalousrakentamisen palvelut kokonaisvaltaisesti Varsinais-Suomen, Pirkanmaan sekä Uudenmaan alueella ympäri vuoden.
Urakoimme siten, että asiakas voi olla tyytyväinen työn lopputulokseen. Tarjoamme laadukkaat maatalousrakentamisen palvelut kokonaisvaltaisesti Varsinais-Suomen, Pirkanmaan sekä Uudenmaan alueella ympäri vuoden.
22.06.2023 | Maa- ja metsätalous, Rakentaminen

ES-Kattokeskus Oy:llä on yli 15 vuoden rautainen kokemus maatalousrakentamisesta. Erikoisosaamiseen kuuluvat myös monipuoliset kattosaneeraukset. Päätoimialue kattaa Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan sekä Uudenmaan alueen.

ES-Kattokeskus Oy tunnetaan alan monipuolisena ammattilaisena, jonka toiminnan kulmakivenä ovat asiakaslähtöiset ratkaisut.

- Laajaan asiakaskuntaamme kuuluvat maatilojen lisäksi julkinen sektori sekä myös teollisuus. Vuosien aikana olemme toteuttaneet lukuisia eri urakoita; maatalouskohteita on ollut noin yli 50. Pääsääntöisesti teemme avaimet – käteen periaatteella ja pienenä toimijana juuri sitä mitä tilaaja haluaa. Olemme joustavasti toimiva ammattilainen, jonka tasokkaan työn huomaa lopputuloksen korkeasta ja kestävästä laadusta, kertoo ES-Kattokeskus Oy:n yrittäjä Jukka Laaksonen.

ES-Kattokeskus Oy on ollut toteuttamassa maatalousrakennuskohteita muun muassa Huittisten Satarehussa, sikalat Pirteä porsas sekä Partelan porsas tiloilla, kanalaa Laaksosten tilalla sekä navettarakennuksia Maitosilta ja Maitokourimolla.

Maatalousrakentamisen vahvaa osaamista

- Toimintamme aikana olemme olleet rakentamassa navettoja, sikaloita, pihattoja, kanaloita, lampoloita, kuivaamoita sekä erilaisia halleja aina uudisrakentamisesta korjausrakentamiseen. Työllistämme 10 alan pitkäaikaista ammattilaista sekä lisänä tähän 10 aliurakoitsijaa. Jokainen kohde on yksilöllinen, ja toteutus vaatii asiantuntevaa suunnittelua, sanoo Laaksonen ja jatkaa:

- Kehotammekin ottamaan yhteyttä jo hyvissä ajoin, jotta voimme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella ja toteuttaa urakan sovittujen aikataulujen puitteissa. Meillä on resursseja toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti urakka alusta loppuun saakka. Pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme hoitavat LVI- ja sähköpuolen työt.

Myös laadukkaat kattoremontit

Kattosaneeraus on tärkeää toteuttaa ennen kuin vanha kate vuotaa ja vahinkoja pääsee tapahtumaan. Ennakoimalla vältytäänkin yllättäviltä kustannuksilta ja toisinaan huomattavan kalliilta korjaustoimenpiteiltä.

- Palvelumme käsittää monipuoliset kattoremontit, kuten peltikattoremontit, konesaumakattoremontit ja tiilikattoremontit. Teemme paikan päällä kohteen arvioinnin ja annamme rehellisen arvion katon kunnosta ja sen korjaustarpeesta. Jos kattoremontti toteutuu, asiakas voi olla varma, että teemme sen luotettavasti ja sovitussa aikataulussa, korostaa Laaksonen.

Lisätietoa meistä ja palveluistamme: www.eskattokeskus.fi

Jukka Laaksonen
050 536 3068
[email protected]

Kun maatalousrakentaminen on edessä, otathan meihin yhteyttä ja pyydä tarjousta. Kerro jo yhteyttä ottaessasi tarkemmin rakennuksen käyttötarkoituksesta sekä tarvittavasta kapasiteetista, niin asiat etenevät jouhevasti.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä