FinnMETKO 2022 Jämsässä 1.–3. syyskuuta

Kuva: Tapio Hirvikoski
Kuva: Tapio Hirvikoski
25.08.2022 | Maa- ja metsätalous, Yrityselämässä tapahtuu

Suomen suurin ja tärkein raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely FinnMETKO järjestetään 19. kerran Jämsässä 1.–3.9.2022. Koneiden työnäytökset ja koeajot ovat näyttelyn keskeinen piirre. Myös metsäkoneiden työnäytökset ja puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset ovat näyttelyn keskeistä antia. Lisäksi maarakennusala, kuljetusala sekä hyötyajoneuvot ovat vahvasti mukana messuilla. Tapahtumassa ovat esillä myös konetyöaloihin liittyvien lisälaitteiden, varusteiden, komponenttien ja palveluiden tuottajat, myyjät ja markkinoijat sekä sidosryhmien edustajat.

Järjestyksessä 19. FinnMETKO-näyttely toteutetaan Gradia Jämsän, Jämsän kaupungin ja yksityisten maanomistajien maa-alueilla. 

Näyttelyalue on yli 200 hehtaaria ulko- ja sisäosastoineen, pysäköinti-, työnäytös-, koeajo- ja kilpailualueineen.

Päänäyttelyalue käsittää kangas- ja puistometsän sekä sorakenttien alueen. Gradian asfalttikentät ovat näyttelyn käytössä. Myllymäen yrityspuistoalue pääporttia vastapäätä on myös näyttelyaluetta. FinnMETKO-hallissa on 90 sisäosastoa.

Maarakennus-, bioenergia- ja puunkorjuukaluston työnäytöksiä voi seurata Kaakkolammin soranottoalueella ja harvennushakkuupalstoilla.

Puunkorjuun työnäytöksille on varattu harvennushakkuualue, joka sijaitsee päänäyttelyalueen ja Kaakkolammin soranottoalueen välillä. Muille työnäytöksille on osastotilaa Kaakkolammin soranottoalueella.

Pysäköintialueiden ja porttien välillä kulkee näyttelyn aikana maksuttomat FinnMETKO-bussit.

Näyttelypäivät ovat torstai, perjantai ja lauantai. Näyttely on avoinna päivittäin klo 9–17.

FinnMETKO 2022 -näyttelyalueelle on matkaa Helsingistä on noin 250 km, Tampereelta 90 km ja Jyväskylästä 50 km. Lähimmät lentokentät ovat Tampereella ja Jyväskylässä. Jämsään on hyvät maantie-, juna- ja bussiyhteydet.

FinnMETKO 2022 -näyttelyn vastuullinen järjestäjä on Finnmetko Oy. Näyttelyn taustaorganisaatiot ovat Koneyrittäjät ry ja Keski-Suomen Koneyrittäjät ry. 

Lähde: FinnMETKO

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia