Helsinki ja MaatalousKonemessut kutsuvat

Edellisen kerran MaatalousKonemessut 2018. Kuva: Messukeskus
Edellisen kerran MaatalousKonemessut 2018. Kuva: Messukeskus
05.10.2022 | Maa- ja metsätalous

Pitkän kiireisen kesän jälkeen on hyvä hellittää hetkeksi ja lähteä etsimään uutta inspiraatiota, tietoa ja taitoa Helsingin MaatalousKonemessuilta. Samaan yhteyteen voi myös ajoittaa pienen lomailun. MaatalousKonemessuilla torstaista lauantaihin 13.–15.10.2022 viihtyy monta päivää.

Suomen suurin maa- ja metsätalousalan sisänäyttely MaatalousKonemessut järjestetään nyt toista kertaa. Tapahtuma esittelee kattavasti uudet koneet, laitteet ja palvelut. Messuilla esitellään uusimmat koneet kaikissa kokoluokissa ja tarjolla on paljon maa- ja metsätalousalan ammattilaisten tietoja päivittävää ohjelmaa. MaatalousKonemessut täyttää kaikki Helsingin Messukeskuksen alakerran hallit ja käytössä on myös ulkoalue. Mukana on yli 350 näytteilleasettajaa.

Poikkeuksellisen kattava tapahtuma

MaatalousKonemessuilla esitellään ennätysmäärä uutuuksia. Mukana ovat kaikki alan merkittävät toimijat ja tapahtuman kumppaneina AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus, ProAgria ja Turun Konekeskus. Tänä vuonna tapahtuma on lisähallien myötä pystynyt laajentumaan entisestään karja- ja metsätalouteen. Maa- ja metsätalouden ammattilaisten lisäksi tänä vuonna messuille kutsutaan myös kaupunkilaisia metsänomistajia. Vuonna 2018 messuilla vieraili lähes 17 000 tyytyväistä kävijää.

Ohjelmaa rakentaa alan vahva verkosto

Tänä vuonna keskeisiä aiheita ohjelmassa ovat datalla johtaminen, kestävä ruokajärjestelmä ja huoltovarmuus, CAP 27, ympäristöasiat, biokaasu ja energia, kotieläintuotanto ja eläinten hyvinvointi, metsäohjelma sekä työssä jaksaminen. Omana kokonaisuutenaan on lisäksi Smart Farming. Messuilla jaetaan torstaina 13.10. Suomen Messusäätiön rahoittama 10 000 euron Agri-INNO-palkinto ja perjantaina 14.10. perinteiseen tapaan Vuoden maajussi -palkinto. Ohjelma julkaistaan syyskuussa.

Tapahtuman ohjelman tuottaa ProAgria alan merkittävimpien järjestöjen ja toimijoiden kanssa. Mukana ovat AgriHubi, Bisnes+ Oy, Biocode Oy, BSAG, Demeca Oy, Faba, Luke, Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto, Maanmittauslaitos, Maitoyrittäjät, Mela, Mtech Digital Solutions Oy, OP ryhmä, Pihvikarjaliitto, ProAgria, Ruokavirasto, Siipikarjaliitto ry, Sikayrittäjät ry, Valio Oyj ja Vihreä Kasvu -työryhmä.

Helsinki tarjoaa elämyksiä

Nyt on oikea aika varata hotelli Helsingistä yöksi vai pariksi, ostaa matkaliput tai sopia kimppakyydeistä. Messuvierailuun voi yhdistää myös laivamatkan Tukholmaan tai Tallinnaan. Helsinki tarjoaa isoja ostoskeskuksia ja kivoja putiikkeja. Illalla voi mennä teatteriin tai konserttiin. Erilaiset ravintolat tarjoavat maukkaita makuelämyksiä. Helsingin tapahtumatarjonta MaatalousKonemessujenkin aikana löytyy: www.maatalouskonemessut.fi/helsinki

MaatalousKonemessuille kannattaa ostaa lippu ja rekisteröityä kävijäksi jo etukäteen. Liput ovat ennakkoon ostettuina edullisemmat, ja kun rekisteröityy ennakkoon, pääsee ohituskaistaa pitkin sisään Helsingin Messukeskukseen.

www.maatalouskonemessut.fi

Messukeskus järjestää MaatalousKonemessut yhteistyökumppaneinaan AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus, ProAgria ja Turun Konekeskus. MaatalousKonemessut 2022 järjestetään 13. – 15.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on avoinna to-pe 13.–14.10. klo 9–17 ja la 15.10. klo 9–16.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä