Pyydä tarjous

Järvileasing Oy - Koneiden ja laitteiden leasing jatkaa vahvaa kasvuaan

Digipalvelut
08.07.2021 | Maa- ja metsätalous

Yritykset ovat aktiivisesti investoineet koneisiin ja laitteisiin, jotka vaikuttavat ratkaisevasti yritysten markkina-asemaan ja auttavat pysymään mukana kilpailussa. Raskas kuljetuskalusto ja työkoneet ovat yritykselle mittava investointi. Nykypäivänä yritykset tarvitsevat uusia rahoitusratkaisuja kone- ja laiteinvestointeihin. Yhä useammassa yrityksessä pidetään huolta kassavarannosta ja ymmärretään, että yrityksen ei tarvitse omistaa itse kaikkea.

- Koneiden ja laitteiden toimintavarmuuden lisäksi myös rahoitusmalli vaikuttaa yrityksen toiminnan edellytyksiin. Asiakkaiden ymmärrys laitteiden elinkaaresta ja käyttöalueesta auttaa tarjoamaan hyvin mukautettuja ja joustavia rahoitusratkaisuja. Yrittäjälle uuden auton tai koneen hankinta perinteisesti ostamalla ei välttämättä ole paras ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. Tätä kysyntää varten Järvileasing on rakentanut markkinoiden laajimman tuote- ja palveluvalikoiman leasingistä hallinnointiin, Järvileasing Oy:n kone- ja laiterahoituksen johtaja Vesa Eskonheimo toteaa.

Eskonheimon mukaan leasingasiakkaita tulee jatkuvasti aivan uusiltakin toimialoilta.

- Autoleasingin edut ovat useimmille yrityksille tuttuja. Perinteisen ajoneuvoleasingin lisäksi Järvileasingin asiakkaat hankkivat yhä useammin erilaisia koneita ja laitteita leasingillä. Kone- ja laiteinvestoinneissa pääomaa sitoutuu erityisen paljon, ja hankkimalla koneet ja laitteet leasingsopimuksella voidaan keventää tasetta ja saada pääoma tuottavampaan käyttöön.

-Koneiden ja laitteiden osuus koko leasingkannastamme on jo reilu neljännes ja se on vahvassa kasvussa. Kirjo on melkoinen kuorma-autoista maanrakennuskoneisiin, puimureihin ja metsäkoneisiin, korjaamolaitteisiin- ja vaikkapa toimistokalusteisiin, Eskonheimo kertoo.

Tavoitteena tarjota entistä parempi ja yksilöllinen asiakaskokemus

-Järvileasing toimii paikallisesti kaikkialla Suomessa. Meidän vahvuutenamme on alueellinen organisaatio. Eri puolella Suomea toimii Järvileasingin aluepäälliköt, lisäksi käytämme alueellisia toimijoita.

-Järvileasing alkaa olla jo tunnettu ja merkittävä toimija leasingkentällä, tämä näkyy esimerkiksi meille erilaisten nettiportaalien kautta tulevien kontaktien määrässä. Ne ovat moninkertaistuneet lyhyessä ajassa, Eskonheimo kertoo.

Laajin ja monipuolisin leasing-palvelukokonaisuus

-Meiltä löytyy monipuolista asiantuntevaa opastusta kaikenlaisiin liittyviin kysymyksiin. Toimimme kaiken kokoisten yritysten kanssa. Järvileasing tarjoaa leasingrahoitusta, jonka ympärille rakennetaan lisäpalveluja asiakkaan tarpeiden mukaan. Etsimme asiakkaan liiketoimintaan sopivimman ratkaisun kaluston hankintaan ja ylläpitoon. Asiantuntijamme auttavat parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun valitsemisessa riippumatta siitä, haluaako liisata laitteita tai koneita vai ostaa ne itselleen. Kaiken kaikkiaan pyrimme tukemaan yrittäjien toimintaa etsimällä ratkaisuja, joiden avulla yrittäjille jää aikaa keskittyä oman toimintansa kehittämiseen.

-Jatkuvan asiakkaiden kuuntelun ja tuotekehittelyn tuloksena Järvileasing on luonut yhteistyökumppaneidensa kanssa erilaisia uusia palvelukonsepteja tuotteidensa ympärille, Vesa Eskonheimo määrittelee.

Järvileasingin kasvu jatkuu vahvana

100 %:sti kotimainen Järvileasing Oy on osa Autotalo Järvi -konsernia. Järvileasing Oy:n kone- ja laiterahoituksen johtaja Vesa Eskonheimo kertoo, että kasvun odotetaan jatkuvan vahvana tänäkin vuonna poikkeustilanteesta huolimatta.

-Koko konsernin liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna noin 90 miljoonaa euroa. Myös kone- ja laitesektorilla on ollut merkittävä osa Järvileasingin kasvutarinassa. Yhä useampi yritys ja yrittäjä on kiinnostunut hankkimaan koneensa leasingsopimuksella, Eskonheimo sanoo.

Vesa Eskonheimo aloitti Järvileasingin palveluksessa helmikuussa 2020. Eskonheimolla on lähes 30 vuoden vahva tausta rahoitusyhtiön toiminnasta. Yksi hänen tärkeimmistä tehtävistään on paikallisten aluepäälliköiden tukeminen kone- ja laitepuolella.

www.jarvileasing.fi

Muita uutisia