Pyydä tarjous

Laadukkaat lannanpoistolaitteet Somerolta koko Suomeen

Digipalvelut
23.06.2022 | Maa- ja metsätalous

Janmerk suunnittelee ja valmistaa yksilöllisesti maatilojen tarpeisiin sopivat lannanpoistokoneet verstaassaan Somerolla. Tunnetut Pomo - lannanpoistolaitteet tehdään aina laatutyönä, valmistuksesta asennukseen ja huoltoon asti. Yrityksen lisäpalveluihin kuuluu myös kantojyrsintä. Asiakkaita palvellaan Virosta Utsjoelle saakka.

- Valmistamme, myymme, huollamme ja toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Pitkäaikainen kokemus maatilojen lannanpoistokoneista takaa asiantuntevan ja räätälöidysti tehdyn palvelukokonaisuuden. Pomo - lannanpoistotuotteet, aikaisemmin Merivirta Oy:n valmistamat, ovat jo useita vuosia olleet meidän toimintamme keskiössä. Nämä huippu laadukkaat tuotteet palvelevat käyttäjäänsä mahdollisimman pitkään ilman ikäviä laiterikkoja. Mikäli vikoja ajan myötä esiintyy, reakoimme niihin nopeasti ja korjaamme tuotteen aikaa säästäen, kertoo yrittäjä Janne Kyyrä.

Navetat, sikalat ja hevostallit – koneet kaikkiin kohteisiin

Janmerkin omalla verstaalla valmistetut Pomo - köysilannanpoistolaitteitteet ja hydraulisit lannanpoistolaitteet tehdään mittatilaustyönä asiakkaan kohteen ja toiveen mukaan. Koneet soveltuvat niin navetan, sikalan kuin hevostallinkin hygieniatasosta huolehtimiseen ja niissä käytetään kotimaisia raaka-aineita, jotta niiden käyttövarmuus ja kestävyys voidaan varmistaa parhaaksi mahdolliseksi.

- Kun maatila investoi kerralla laadukkaaseen lannanpoistojärjestelmään, ei koneita tarvitse olla uusimassa liian varhain. Kokonaisten järjestelmien valmistus ja asennus onnistuu siinä missä yksittäistenkin laitteiden. Kun korjauksen tarve tulee tai huolto alkaa häämöttää palvelemme jopa kellon ympäri, sanoo Kyyrä ja jatkaa:

- Koneet toimitetaan vaivatta sinne, missä asiakkaatkin ovat. Asiakas voi myös sopia noudosta verstaalta, jos haluaa hakea ja asentaa laitteet itse.

Huollot kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin

Janmerkiltä saa palvelua niin yksittäisiin huoltoihin kuin sopimusluonteisiin, jatkuviin huoltotarpeisiin.

- Itselläni on kokemusta alan huoltotöistä kohta 10 vuoden ajalta. Tiedän, että korjaustarve voi yllättää äkillisesti, jolloin tilojen hygienian kanssa päädytään äkkiä ongelmiin. Jos lannanpoistokone alkaa näyttää merkkejä poikkeavasta toiminnasta, kannattaa jo silloin puuttua asiaan. Neuvoisinkin huollattamaan säännöllisesti ja tarpeeksi ajoissa, jotta laite palvelee käytössä mahdollisimman pitkään. Uusikaan laite ei kestä loputtomiin ilman ammattilaisen tekemää huoltoa, ja huoltamaton kone saattaa päätyä elinikänsä loppupäähän liian varhain, korostaa Kyyrä.

Kantojyrsinnällä siisti piha

Janmerkiltä saa myös kantojyrsintää Somerossa ja lähiseuduilla. Käytössä on tehokas jyrsijä, joka poistaa kannon maan pinnan alta asti. Tällä keinoin kanto saadaan poistettua kokonaan, jolloin se ei jää häiritsemään pihan viihtyisyyttä.

- Oikein tehty kantojyrsintä ylläpitää pihan toiminnallisuutta ja jättää sen todella siistiksi, toteaa lopuksi Kyyrä.

Lisätietoa tuotteista ja palveluista:

Janmerk
Jaatilantie 242, 31400 Somero
Janne Kyyrä, puh. 0400 527336
[email protected]
www.janmerk.fi

Pyydä suoraan tarjous, tilaa huolto tai kysy lisätietoja lannanpoistokoneista.

Tuotteitamme ovat muun muassa:

  • Pomo lantakone
  • Pomo lannanpoisto
  • Pomo varaosat
  • Pomo lietesäiliö
  • Pomo karsinat
  • Pomo lietepumppu
  • Pomo siilo

Muita uutisia