NextOilin uudet tuotteet mahdollistavat jopa 40 % pienemmän öljynkulutuksen

Facebook
08.02.2022 | Maa- ja metsätalous

NextOil on uudistanut teräketjuöljynsä tuoden niihin täysin uudenlaiset lisäaineistukset. Uudistuksen piiriin kuuluvat kaikki yhtiön perinteiset teräketjuöljytuotteet. NextOilin uutuustuotevalikoimaan kuuluvat myös 100 %:sti kasvipohjaiset bioöljyt, jotka tekevät tuotannosta aiempaa ympäristöystävällisempää. NextOilin jokainen öljylaatu on kehitetty ja valmistettu käyttökohteeseensa, käyttökohteen vaatimukset huomioiden.

– Metsuri-teräketjuöljyyn tulee täysin uusi koostumus ja lisäainepaketti, jonka ansiosta öljyntarve pienenee merkittävästi. Uudistuksia tulee myös moto- ja johdeöljypuolelle, joiden ansiosta päästään jopa 40 %:n kulutussäästöihin. Kulutussäästöt ovat mahdollisia tuotteiden uuden lisäaineistuksen ansiosta. Pienemmän kulutuksen lisäksi, uudistukset luovat edellytyksiä myös ympäristön ja kustannusten säästöön. Vaikka uudet tuotteet ovat aavistuksen arvokkaampia hankintahinnaltaan, öljyä kuluu vähemmän, koska käyttökohteen voiteluun ei tarvita niin paljon tuotetta. Teräketjuöljyjen uudet lisäaineet suojaavat voideltavia kohteita huomattavasti paremmin kulumiselta, venymiseltä, korroosiolta sekä hapettumiselta, riippumatta teräketjuöljytuotteiden käyttökohteista, myyntijohtaja Martti Pentikäinen esittelee.

Uusia tuotteita edustavat myös NextOilin erittäin korkeatasoiset merkintävärit motopuolelle sekä X-1R-metallinhoito-/öljylisäaineet, joita käytetään myös yhtiön uusissa öljytuotteissa.

Kirkkaan keräysöljyn kierrättäjä

NextOil kerää teollisuudesta kirkkaita ja hyvälaatuisia öljyjä, esim. hydrauliikkaöljyt, kiertovoiteluöljyt paperikoneista, muuntajaöljyt sekä öljyt joissa ei ole palojäämiä.

– Käytämme tuotannossamme ainoastaan teollisuuden kirkkaita keräysöljyjä. Tänä päivänä teollisuudesta ei tule riittävästi kirkasta keräysöljyä, joten tuotteissamme on kierrätysöljyn seassa noin 40 % uutta öljyä, joka mahdollistaa erittäin tasalaatuiset tuotteet. ISO-standardin mukaiset valmistusmenetelmät varmistavat, että tuotteemme säilyvät tasalaatuisina ympäri vuoden, Pentikäinen lupaa.

NextBio-teräketjuöljy on 100 %:sti biohajoava

Myös 100 %:sti rypsi- ja rapsipohjaiset bioöljyt kuuluvat NextOilin teräketjuöljy-tuotteistoon.

Bioöljy on uusiutuva, täysin biohajoava, myrkytön ja luontoon kerääntymätön raaka-aine. Ominaisuuksiltaan NextOilin bioöljyt ovat verrattomia, sillä ne tarjoavat erinomaisen voitelukyvyn, joka pienentää kulumista merkittävästi perinteisiin öljyihin verrattuna.

– Bioöljyissä käytämme pääasiassa uusia rypsi- ja rapsiöljyjä, eli teollisuuslaatuja, jotka puhdistuksen jälkeen lisäaineistetaan. Bioöljytuotteemme valmistetaan Viron puolella, bioöljytuotantoon erikoistuneessa tuotantolaitoksessa ja mineraaliöljyt puolestaan täällä Jämsänkoskella.

Bioöljyn kysyntä tulee Pentikäisen mukaan jatkossa kasvamaan, johon NextOil koettaa vastata omilla laadukkailla tuotteillaan.

– Bioöljyjä käyttämällä lopputuotteellekin voidaan saada parempi kate, koska asiakkaat arvostavat yhä enemmän ekologisia valmistusmenetelmiä. Bioöljyt ja biohajoavat lisäaineet haihtuvat puun pinnalta kokonaan kolmessa viikossa, joten pintakäsittelyssäkään ei tule mitään yllätyksiä.

Laaja tuotevalikoima

– Pyrimme tuotevalikoimassa tarjoamaan eri asiakaskunnille mahdollisimman täydellisiä kokonaisuuksia. Tarjolla on mm. tuotteita lasinpesunesteistä jäähdytinnesteisiin, pienkone-, vaihteisto- ja marineöljyt, puunsuoja-aineet, merkintävärit, perinteiset öljyt, bensat sekä tehopesuaineet. Asiakas saa siis useimmat tarvitsemansa tuotteet kauttamme, Pentikäinen mainitsee.

www.nextoil.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä