Osaatko hyödyntää DeLaval järjestelmääsi maksimaalisesti? DeLaval tilaneuvojat ovat apunasi

Facebook
11.10.2022 | Maa- ja metsätalous

Tarvitsetko neuvontaa tuotannon optimoimiseksi tai ongelmatilanteiden ratkaisemiseksi? Tai haluaisitko saada opastusta tunnuslukujen tulkitsemiseen ja hyödyntämiseen toimintasi suunnittelussa? Oma neuvontatiimimme tarjoaa asiantuntevaa opastusta tilasi tarpeisiin, jotta saisit kaiken hyödyn käyttöösi DeLaval järjestelmistäsi.

Avain jokaisen järjestelmän tehokkaaseen hyödyntämiseen on sen sujuva ja oikeanlainen käyttö ja siksi koulutus on oleellinen osa DeLavalin järjestelmien käyttöönottoa. Oli kyseessä sitten uusi tai käytetty VMS, lypsyasema tai analysointijärjestelmä, saat käyttöönottokoulutuksessa järjestelmäsi käytön ja hyödyntämisen aloittamiseen tarvitsemasi tuen ja osaamisen. Neuvontapalvelumme ovat tukenasi myös sen jälkeen, kun DeLaval järjestelmäsi on otettu käyttöön. Neuvontaa ja opastusta on saatavilla niin puhelimitse, tilakäynneillä kuin etäyhteyksilläkin.

DeLaval neuvoja keskittyy DeLaval järjestelmien neuvontaan ja hyödyntämiseen

Meillä DeLaval neuvonnassa on tavoitteena tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa koulutusta ja neuvontaa tilan tarpeiden, odotusten tai haasteiden mukaan. Pyrimme aina siihen, että uusien asioiden opettelu olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa, löytäisimme nopeasti ratkaisuja tilan haasteisiin ja siksi kehitämme omaakin osaamistamme jatkuvasti. Neuvontapalvelujemme vahvuus on siinä, että voimme monien eri ohjelmien ja laitteiden sijaan keskittyä DeLaval järjestelmien neuvontaan ja hyödyntämiseen. DeLaval neuvojina meillä on aina uusin järjestelmiimme liittyvä tieto saatavilla ja kouluttaudumme jatkuvasti mm. yhdessä Euroopan muiden DeLaval neuvontatiimien kanssa.

DeLaval tiimi on kokonaisuus, joka toimii parhaaksesi

Olipa kyse sitten DelPro Farm Manager ohjelman käytöstä, lypsyn suorituskyvystä tai tilasi kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, olemme tukenasi. Koska maitotilalla monet asiat liittyvät toisiinsa, niin teemme oman DeLaval huoltotiimimme lisäksi yhteistyötä tarvittaessa myös muiden neuvojien, ruokinnansuunnittelijoiden ja eläinlääkäreiden kanssa.

www.delaval.com/fi/lisatietoa/neuvontapalvelut/

Helin ja Saulin kokemukset VMS-käyttöönottokoulutuksesta ja VMS-seurannasta

- Robotin käyttöönotossa ollut neuvoja oli meille suureksi avuksi. Ensimmäisellä alustavalla käynnillä käytiin aloituksen kulku yksityiskohtaisesti läpi ja meille jäi aikaa tehdä toimenpiteet, jotta aloituksesta saatiin mahdollisimman helppo, sekä lehmille että ihmisille. Aloituspäivänä hän oli mukana alusta loppuun, neuvoen, ohjaten ja itse tehden. Käyttöönotto sattui vielä juhannusviikolle, mutta saimme suoran numeron hänelle, johon saimme ottaa yhteyttä vaikeuksien tullessa.

- Seurannasta olemme saaneet paljon hyötyä, olemme käyneet DelProa ja robotin asetuksia yksityiskohtaisemmin asia asialta läpi, jotta saamme ohjelmasta kaiken hyödyn käyttöön ja helpotuksen työhön. Pieninä kokonaisuuksina uusien ominaisuuksien läpikäyminen ja käyttöönotto on auttanut sisäistämään asiat helpommin. Olemme pureutuneet automaattiseen ruokintaan ja viilanneet lypsylupia yms. Jos seurantaa ei olisi ollut, ei käyttöönotto päivän kaaoksen jäljiltä olisi mitään muistikuvaa niistä opeista, joita hän silloin meille antoi, oli se sellainen mylly minkä lävitse sekä me että lehmät menimme. Seuranta meillä vielä jatkuu ja odotamme oppivamme vielä paljon uutta, Heli ja Sauli Leinonen toteavat.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia