Pyydä tarjous

Tampereen KoneAgria on kattavampi kuin koskaan

Digipalvelut
11.10.2021 | Maa- ja metsätalous

KoneAgria kokoaa maa- ja metsätalousammattilaiset tutustumaan uutuustuotteisiin ja -palveluihin 14.–16.10.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Messuille osallistuu yli 300 yritystä.

KoneAgriassa on esillä kaikki maa- ja metsätalouden sektorit. Karjatalouden tuotteet ja palvelut korostuvat perinteisesti KoneAgriassa, esillä ovat muun muassa kaikki lypsyrobottitoimittajat. Messuilla nähdään myös Suomen Hereford yhdistyksen toteuttama lihakarjan pienimuotoinen näyttely. Lantmännen tuo messuille jättiosastonsa ja sekä Wihuri että Agritek ovat näyttävästi esillä messuilla monien muiden yritysten lisäksi. Messualueella on maaseutuverkoston Innovaatiotori, jossa esitellään uusia hankkeita. Innovaatiotori järjestetään nyt ensimmäistä kertaa.

– Suuri maa- ja metsätalousalan ammattitapahtuma tukee toimialaa. Se esittelee uusia innovaatioita, jotka auttavat alan yrittäjiä tekemään entistä tehokkaammin töitä ja saavuttamaan parempia tuloksia. Alan kehityksen kannalta on tärkeätä kohdata. Missään muualla kuin messutapahtumissa ei löydy niin innovatiivista ympäristöä liiketoiminnan kehittämiselle. Alan ammattilaiset kohtaavat toisiaan ja verkostoituvat. He kuulevat muiden yrittäjien kokemuksia ja löytävät keskustelujen kautta uusia tapoja toimia, uskoo konseptikehittäjä Leo Potkonen.

– Yrityksillä on paljon näytettävää, kun nyt pitkän ajan tapahtumahiljaisuuden jälkeen pääsemme järjestämään tapahtuman.

KoneAgrian ohjelma vahvistaa osaamista

KoneAgrian ohjelma on laaja ja teemoitettu. Avajaispäivän 14.10. teemana on tulevaisuus, perjantaina 15.10. keskustellaan karjataloudesta ja lauantaina 16.10. viljelystä. Ohjelma on rakennettu siten, että maa- ja metsätalousammattilaiset löytävät sieltä paljon kannattavuutta ja osaamista vahvistavaa sisältöä ja kollegoiden käytännön kokemuksia. Esillä ovat muun muassa sukupolvenvaihdos, investoinnit, laidunnus, älykäs peltoviljely eli Smart Farming ja voimakkaasti kaikkeen vaikuttava Euroopan yhteisön yhteinen maatalouspolitiikka CAP. Päivittäiset paneelikeskustelut avaavat alan polttavia aiheita. Messuilla on teemalavan lisäksi Metsälehti-lava, jossa on ohjelmaa metsänomistajille.

Terveenä KoneAgriaan!

KoneAgria 2021 -messut on avoinna torstaina 14.10. klo 9-19, perjantaina 15.10. klo 9-17 ja lauantaina 16.10. klo 9-16. Sisäänpääsyyn oikeuttaa rekisteröinnin edellyttävä kutsukortti tai pääsylippu (18 e). Molemmilla pääsee messuille kaikkina kolmena päivänä.

KoneAgriassa on käytössä omaehtoinen koronapassi. Tämä tarkoittaa sitä, että edellytämme kävijöitä ja näytteilleasettajia tulemaan messuille kahden korona-rokotuksen saaneina, kuuden kuukauden sisällä korona-rokotuksen sairastaneina tai koronatesteistä negatiivisen tuloksen saaneina. Luotamme alan ammattilaisiin, emmekä kysy koronatodistuksia sisäänkäynneillä.

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä maa- ja metsätalouden ammattitapahtuma. Tapahtuman järjestää vuonna 2021 Suomen Messut Osuuskunta ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannoista Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. KoneAgria järjestetään parittomina vuosina.

www.koneagria.fi
#koneagria2021
Instagram ja Twitter: @koneagria
www.facebook.com/KoneAgria