Tervetuloa Farmari 2022 -maatalousnäyttelyyn Mikkeliin!

Facebook
27.06.2022 | Maa- ja metsätalous

Farmari 2022 järjestetään 30.6. - 2.7. Mikkelin Kalevankankaalla, raviradan vieressä. Näyttely on ainutlaatuinen maa- ja metsätalouden sekä maaseudun suurkatselmus, jossa kohtaavat alan ammattilaiset ja kuluttajat. Näyttely on koko perheen tapahtuma, joka esittelee nykyaikaista suomalaista ruoantuotantoketjua pellolta pöytään, unohtamatta parhaimman kesälomakauden elämyksiä.  

Näyttelyssä saat yhdellä lipulla paljon asiaa ja elämyksiä. Näyttävällä kotieläinosastolla on ihasteltavana erilaisia eläimiä ja kentän tapahtumakehissä riittää eläimiin liittyvää ohjelmaa ja vilinää. Alueella on kaksi monipuolista konekenttää, joissa ovat esillä uutuudet, maatalouden suuret ja pienet koneet sekä myös koneet kotitalouksien tarpeeseen. Alueelta löytyy laaja ja mielenkiintoinen metsä-, energia- ja eräosasto, josta voi ammentaa uutta tietoa ja tutustua esimerkiksi energiantuotannon, lämmitysjärjestelmien, puurakentamisen ja luonnossa liikkumisen teemoihin.

Laajan ulkoalueen lisäksi Farmarin sisäosastot löytyvät Saimaa Stadiumista, osastoilta löydät kädentaidon ja lähiruuan lisäksi paljon muita yrityksiä ja järjestöjä. Ohjelmalavoja löytyy niin sisältä kuin ulkoakin ja lavoille on kerätty sekä viihdyttävää että asiapitoista ohjelmaa, esimerkiksi keskusteluja ja puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista. Alueella on myös paljon tekemistä, ihasteltavaa ja koettavaa perheen pienimmille.

Tapahtuma on täynnä unohtumattomia kohtaamisia ja kokemuksia!

Näyttely on avoinna torstaina 30.6. klo 10–18, perjantaina 1.7. klo 10–18 ja lauantaina 2.7. klo 10–17 

Lisätietoja: farmari.net

Teksti- ja kuvalähde: ProAgria

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä