Pyydä tarjous

Ahosen Palvelut Oy on purku-urakoiden monipuolinen ammattilainen

Digipalvelut
04.05.2023 | Rakentaminen

Ahosen Palvelut on keskisuomalainen perheyritys, joka tunnetaan asiakkaiden keskuudessa luotettavuudestaan ja korkeasta purkutyöosaamisestaan. Yrityksen erikoisosaamiseen kuuluvat myös haitta-ainepurkutyöt, betonijätteiden kierrätys sekä EEJ-betonimurskeen valmistus.

Toiminta käynnistyi vuonna 1998 Tommi Ahosen perustaessa Ahosen Eristys- ja Rakennuspalvelu Oy:n. Alkuvaiheessa yritys keskittyi sujuviin eristysurakoihin. Vuosien saatossa se on kuitenkin kasvattanut palvelutarjontaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti.

- Nykyisin meillä työskentelee noin 50 raudanlujaa ammattilaista. Toimintamme kasvu on syntynyt tekemistämme arvostavien asiakkaiden ja työhön sitoutuneiden tekijöidemme yhteisvaikutuksesta. Meidät kutsutaan empimättä haastavampienkin purkutyömaiden tekijäksi, sillä vuosikymmenten saatossa olemme osoittaneet hoitavamme kunnialla kimuranteimmatkin kohteet, kertoo Ahosen Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Joona Ahonen.

Meillä on asiantuntemusta ja kapasiteettia toteuttaa haastavia urakoita.

Laatu, luotettavuus ja nopea reagointi ovat toiminnan keskiössä

Ahosen Palvelut Oy:n laajaan asiakaskuntaan kuuluvat kaupungit, kunnat, rakennusliikkeet sekä pienet yksityiset yritykset. Päätoimipaikka sijaitsee Leppävedellä, mutta urakoita tehdään ympäri Suomea.

- Yritystoimintamme alusta lähtien olemme halunneet tehdä työmme niin, että asiakkaalta saatu palaute on ollut hyvää. Ahkeruus ja nopea reagointi yhdistettynä työmme laatuun ja luotettavuuteen ovat toimintamme ehdottomia vahvuuksia. Hyvään palvelukonseptiin kuuluu myös joustavuus ja asiakkaiden tarpeet huomioiva töiden aikataulutus, sanoo Ahonen ja jatkaa:

- Asiantunteva työnjohtomme käy huolella läpi asiakkaan toiveet ja kaikki työn toteuttamiseen vaikuttavat yksityiskohdat. Kerätyn tiedon pohjalta laaditaan seikkaperäinen työohjeistus ja henkilöstön perehdytys toteutusta varten. Kun hommat lähtevät alusta lähtien pyörimään oikeille jengoille, työ etenee tehokkaasti, asiakkaalle annettu hinta pitää, aikataulussa pysytään ja lopputulos on toivotun mukainen.

Yrityksemme palvelutarjonta kattaa myös EEJ–betonimurskeen valmistuksen.

Vastuullista toimintaa, kiertotalouden ytimessä

- Olipa kyseessä pieni tai suuri urakka, meille on tärkeää hoitaa se vastuullisesti. Panostamme töiden suunnittelussa ja toteutuksessa kehittyneisiin työmenetelmiin ja -välineisiin sekä työntekijöidemme työturvallisuuteen.

- Haluamme kantaa vastuumme myös ympäristöstämme ja ilmastosta. Siksi teemme kaikkemme, että rakentamisesta ja purkutöistä aiheutuva ympäristökuormitus on mahdollisimman vähäinen. Noudatamme työssämme tarkasti suomen lainsäädäntöä sekä viranomaismääräyksiä ja -ohjeita. Kierrätämme purkutöistä syntyneet materiaalit huolella. Jätteenkäsittelyasemamme kautta monet purkumateriaalit päätyvät uusiokäyttöön joko sellaisenaan tai murskattuina.

Lisätietoa meistä ja palveluistamme:
www.ahosen.fi
Instagram
Facebook

Pyydä tarjous tai tilaa:
Puh. 010 57 44 743