Camini Keski-Suomi Oy:ltä asiantuntevaa nuohousta ja IV-puhdistusta

Facebook
29.02.2024 | Rakentaminen, Yrityselämässä tapahtuu

Camini Keski-Suomi Oy, entinen Nuohous ja puhdistus Soikkeli Oy, tunnetaan perinteikkäänä nuohous- ja ilmanvaihtoyrityksenä, jonka asiantuntijatiimi palvelee yksityisistä kotitalouksista aina taloyhtiöihin, sekä yrityksiin ja julkisen puolen toimijoihin. Jyväskylässä sijaitsee yrityksen päätoimipaikka mutta varsinainen toimialue kattaa koko Keski-Suomen.

Nykyisin Nuohous ja puhdistus Soikkeli on osana alan johtavaa Camini-konsernia. Tämän myötä palvelukonsepti on entisestään laajentunut, kattaen muun muassa Talokuntoon.fi-verkkokaupan ja toiminnanohjausjärjestelmän, joka mahdollistaa asiakkaiden kanavasta, ajasta ja paikasta riippumattoman asioinnin, mutta myös ammattilaisten tehokkaan työnteon.

- Alan monipuolisina ammattilaisina kehitämme jatkuvasti asiakkaita parhaiten palvelevia palvelumalleja. Talokuntoon.fi on yksi esimerkki siitä, miten helposti ja vaivattomasti meidän kanssamme käy asiointi. Työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita nuohouksen ja ilmanvaihtojärjestelmien ammattilaisia, jolloin työn laatu on ensiluokkaista ja luvatut aikataulut pitävät. Hoidamme vaivattomasti esimerkiksi ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja nuohoukset, ilmamäärien mittaukset sekä laitteiden säädöt tarkalla ammattitaidolla. Käytämme töidemme yhteydessä vain laadukkaita alkuperäisosia, kertoo Camini Keski-Suomen työnjohtaja Teemu Peltonen.

Monipuolisia palveluja nuohouksesta ilmanvaihtoon

- Kiinteistön omistajan tai haltijan on hyvä muistaa, että nuohous on lakisääteinen, säännöllisesti teetettävä toimi. Nuohous tehdään, jotta savuhormeihin ja tulisijoihin kertyvä palamisjäte ei aiheuttaisi tulipalon vaaraa. Säännöllinen nuohous vähentää myös polttoaineen kulutusta ja edistää täydellistä palamista, joka vähentää päästöjä ja ympäristön tarpeetonta kuormitusta. Nuohotussa tulisijassa polttoaine palaa paremmin ja puhtaammin.

- Nuohoojamme huolehtivat muustakin kuin nuohouksesta. Kuljetamme pois palamisjätteet ja annamme tarvittaessa neuvoja tehokkaasta lämmityksestä ja ilmanvaihdosta. Nuohouksen päätyttyä varmistamme, että tulisija on käyttövalmis ja annamme nuohouksesta todistuksen.

- Tehokkaalla Ilmanvaihdolla on suuri merkitys, koska se huolehtii muun muassa kosteuden poistumisesta kylpyhuonetiloista sekä riittävästä hapen saannista asuintiloihin. Sopiva huoltoväli on noin 5 vuotta, painovoimaisten järjestelmien osalta 10 vuotta, sanoo Peltonen ja jatkaa:

- Ilmanvaihtokanaviin kertyvän lian poistoon tarvitaankin erikoisosaamista ja -kalustoa. Puhdistus tehdään järjestämällä kanavistoon voimakas imu erillisellä alipaineistajalla. Imun aikana kanavisto harjataan sisältäpäin kelaharjakoneella. Riittävä imu on ehdottoman tärkeää, jotta irtoava lika poistuu putkistosta. Ilmanvaihtokanavien puhdistuksen lisäksi teemme ilmanvaihtolaitteen tarkastuksen ja puhdistuksen, mikäli kyseessä on koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä.

Klikkaa kuva isommaksi.

Palvelumme vain klikkauksen päässä

Camini-konsernin tytäryhtiöt ovat siirtyneet Talokuntoon.fi digitaalisen palvelualustan käyttöön ja palvelevat asiakkaitaan nuohouksen, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksen, mittausten ja säätämisen, ilmanvaihtolaitteiden huoltojen sekä korjausten osalta ”joka kodin verkkokaupassa” 24/7.

- Asiakkaillemme on suuri etu, että palvelumme ovat vain klikkauksen päässä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kehittämämme Talokuntoon-toiminnanohjausjärjestelmä palvelee loistavasti myös työntekijöitämme. Mobiiliapplikaatio ohjaa ammattilaisemme oikeaan aikaan oikeaan kohdeosoitteeseen. Se myös varmistaa asiakkaan kanssa sovittujen asioiden toteutumisen ja pitää huolen raportoinnista.

Lisätietoa palveluistamme:

www.camini.fi | Facebook

www.nuohousjapuhdistus.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä