ClickitUp-lasikaide on suunniteltu nostettavaksi tuulensuojakaiteeksi

Facebook
06.10.2023 | Rakentaminen

Tuulensuojaa silloin kun sitä tarvitset

ClickitUp on kaksikäyttötuote, joten se tarjoaa tuulensuojaa silloin kun sitä tarvitset. Normaalitilanteessa tuote on tyylikäs lasikaide, jota klikkaamalla saat siitä 190 cm korkean tuulensuojan. Tuote moninkertaistaa terassin ja parvekkeen käyttöasteen. Kaupunkioloissa lasikaide vaimentaa merkittävästi liikenteen aiheuttamaa meluhaittaa.

Hyvin suunnitellut yksityiskohdat

ClickitUp-kaiteen kaikki yksityiskohdat ovat loppuun asti suunniteltuja. Kaiteen mekaniikkaa pohjautuu yksikertaiseen ja nerokkaaseen ratkaisuun, jossa hyödynnetään toimintavarmaa kaasujousta. ClickitUp-kaide koostuu lasista, alumiinista ja happoteräksestä, joten se on täysin huoltovapaa.

Made in Sweden

ClickitUp-kaiteen keksi ja suunnitteli Ruotsissa Fredrik Johansson. Halmstadin merenrantasijainti loi tuotteelle tiettyjä vaatimuksia, joiden seurauksena kaiteeseen valikoituivat suolaveden kestävät materiaalit sekä pinnoitteet.

Vasta markkinointivaiheessa huomattiin, että rinnalle tarvitaan myös samannäköinen kiinteä lasikaide. Kiinteästä kaiteesta on tullut todella suosittu pelkistetyn ilmeensä ansiosta.

Kätevä toimitus ja helppo asennus

Lasikaiteita hankittaessa riittää, että toimittaa Acaokselle terassin ulkomitat sekä pari valokuvaa kohteesta. Acaos tekee asiakkaalle alustavan piirustuksen sekä tarjouksen.

Piirustuksesta tarkentuu kuva toteutuksesta. Acaos muokkaa asiakkaan toivomat muutokset, jonka jälkeen asiakas saa lopullisen tarjouksen.

Kaiteet toimitetaan asiakkaan antamaan osoitteeseen kuormalavoilla, valmiiksi kasattuina.

Kaiteet on helppo nostella paikoilleen ja kiinnittää ne terassin runkoon. Tuotteiden toimitusaika on 2–3 viikkoa.

www.acaos.fi

Facebook | Instagram

0400 902 249

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia