Pyydä tarjous

Ehkäise putkitukokset ja tee merkittäviä säästöjä TaloLVI:n innovatiivisten erikoistuotteiden avulla

Digipalvelut
01.04.2022 | Rakentaminen

TaloLVI:n ratkaisujen avulla mm. vältyt hiekan tai muun kiintoaineen aiheuttamilta putkitukoksilta ja saat lämmintä vettä vaivattomasti etäpisteellä.

TaloLVI edustaa Vulcathene-kiintoaineen kerääjiä, CLAGE-lämmittimiä sekä muita erikoisia LVI-tuotteita.

HIEKANEROTTELIJA EHKÄISEE PUTKITUKOKSET

Toimiston, siivouskomeron, työpajan tai päiväkodin putket tukkeutuvat helposti lavuaariin huuhtoutuvista kiintoaineista, kuten hiekasta, kahvipuruista, savesta ja maalista. Viemäritukosten avaaminen päivystysaikana voi käydä erittäin kalliiksi – jopa 500 – 1.000 €/käynti.

Yritysten, julkisten rakennusten sekä kerrostalojen siivouskomeroissa pestään hiekkaisia moppeja ja kaadetaan jopa kemikaaleja suoraan viemäriin. Toimistoissa huuhdellaan kahvipuruja. Päiväkodeissa pestään lasten hiekkaisia kuravaatteita. Kerrostalojen pesutuvissa ja omakotitalojen kodinhoitohuoneiden lavuaarissa huuhdellaan tavaroita joista lähtee hiekkaa ja nukkaa. Kiinteistöhuoltoyritysten mukaan valitettavan tavallista onkin, että edellä mainitut asiat viemäriin päätyessään aiheuttavat ongelmia ja tukoksia.

TaloLVI:n heti lavuaarin alle asennettavat hiekanerottajat vastaavat tähän haasteeseen. Hiekanerottelijoiden tilavuus on tarpeeksi iso, että niissä laimenee tehokkaasti myös kemikaalit. Näiden avulla vältytään monilta turhilta huoltotoimenpiteiltä, kiinteistön kulut pienenevät ja aikaa vapautuu muuhun.

Käyttökohteet: siivouskomerot, toimistot, työpajat, päiväkodit ja oppilaitokset

  • Helppo asennus, toimii myös hajulukkona
  • Helposti tyhjennettävissä ja pestävissä
  • Kaikilla valikoiman kiintoaineen kerääjillä on 5 vuoden takuu.

Parissa mallissa tyhjennys tapahtuu samalla tavoin kuin perinteisellä hajulukolla – kiertämällä alaosa irti ja heittämällä kertyneet kiintoaineen pois. Valikoiman kiintoaineen kerääjien materiaali on joko muovi tai lasi, jolloin pinttynyt lika on helppo pestä pois erilaisilla hankausvälineillä pelkäämättä sitä, että pinta kärsii tai naarmuntuu. Lasinen kerääjä on valmistettu paksusta borosilikaattilasista, joka on käytössä turvallinen ja kestävä.

- Monet asiakkaistamme valitsevat läpinäkyvän, lasisen mallin B691, sillä se helpottaa sakan täyttymisasteen seurannan, varsinkin, jos huoltohenkilökunta vaihtuu. Vaihtoehtoisesti on tarjolla muovista valmistettua ratkaisua, Anna Belik, TaloLVI:n toimitusjohtaja kertoo.

Kohteet ja tarpeet vaihtelevat. Esimerkiksi savi ja kipsi jämähtävät putkistoon tiukasti. Silloin 20- litrainen, saostusseinämillä varustettu, kiintoaineen erottelija B915 on oiva ratkaisu keräämään tehokkaasti hienotkin sakat.

Oppilaitoksissa on käytettävä ympäristöministeriön määräyksestä kiinteän aineen kerääjiä kaikissa luonnontieteiden ja kuvaamataidon opetusluokissa. TaloLVI:n tarjoamia kiintoaineen kerääjiä / kemikaalien laimentajia on käytetty oppilaitoksissa jo yli 30 vuotta, joista yli 10 vuotta TaloLVI:n toimittamana. Kerääjät ovat osa laadukasta, laboratorio-olosuhteisiin tarkoitettua Vulcathene-viemäröintijärjestelmää, johon kuuluvat myös altaat ja putkisto monipuolisilla liittimillä. Putkiston osat liitetään keskenään helpolla ja turvallisella mutteriliitoksella, eikä hitsausta tarvita. Tämä säästää aikaa ja työvoima. Järjestelmäkokonaisuuden on suunnitellut ja sitä valmistaa johtava englantilainen putkistovalmistaja, Durapipe UK.

+358 400 164 594
[email protected]
www.talolvi.fi
- JA VESI VIRTAA…

Muita uutisia