Grollsilta priimaa työvaatteisiin ja painatuksiin

Miika Martiskainen ja Noora Kärki kuuntelevat kaikki asiakkaiden toiveet. "Olemme toimittaneet asiakkaillemme jopa meikkipusseja ja matkalaukkuja yhteistyökumppaneidemme avulla."
Miika Martiskainen ja Noora Kärki kuuntelevat kaikki asiakkaiden toiveet. "Olemme toimittaneet asiakkaillemme jopa meikkipusseja ja matkalaukkuja yhteistyökumppaneidemme avulla."
19.10.2022 | Rakentaminen, Yrityselämässä tapahtuu

Laadukkaita työvaatteita tarjoavat Grolls-myymälät ovat täyden palvelun taloja. Myös tuotteiden painatukset ja brodeeraukset järjestyvät nopealla aikataululla.

Sää ja vuodenaikojen vaihtuminen saattavat yllättää asiakkaat, mutta ei kattavasti työvaatteita – ja niiden painatuksia – tarjoavia Grolls-myymälöitä.

– Vaikka asiakas tulisi meille vasta siinä vaiheessa, kun ulkona tulee jo vaakasuoraan räntää tai lunta, pystymme palvelemaan heitä heti, Grollsin Espoon liikkeen myymälävastaava Noora Kärki kertoo.

Vieressä kollega ja Grollsin Helsingin-myymälän vastaava Miika Martiskainen nyökyttelee: Helsingin-myymälästäkin saa tarvittaessa saman tien mukaansa jopa useita kymmeniä välikausi- ja talvivaatteita.

Myös vaatteiden painatukset ja brodeeraukset hoituvat viipymättä.

– Meillä asiakkaiden ei tarvitse odottaa kuin kahvikupillisen ajan sitä, että saamme painettua tekstit vaikkapa moneen kymmeneen t-paitaan, Martiskainen kertoo.

Painatuksissa viiden vuoden takuu

Välillä Grollsin liikkeisiin tullaan, kun työmailla vaadituissa huomiovaatteissa on jo ilmennyt puutteita.

– Jos vaikkapa työliivien heijastavuus ei toimi riittävän hyvin, rakennusvalvojat katsovat, että työturvallisuus on heikentynyt – ja jatkaa voidaan vasta kun lakisääteinen vaatetus on kunnossa, Martiskainen sanoo.

Grollsin työvaatepainatukset kestävät teollisuuspesun ja niillä on viiden vuoden takuu.

– Meille ei käy niin, että painamamme tekstitykset irtoilisivat, mutta monien huomiotyövaatteiden ikä on tehtävien haasteellisuuden vuoksi toki lyhyempi kuin normaalivaatetuksen, Noora Kärki muistuttaa.

Jotta lisätilaukset sujuisivat nopeasti ja mutkattomasti, Grolls säilyttää yhteistyöyritystensä logoja ja painomerkkejä myymälöissään.

– Niin painotöissä, kuin isoissa tuotetilauksissakin, toimitusaika on usein vain vuorokausi tai seuraava arkipäivä, Kärki kertoo.

Sama perusvalikoima on tarjolla kaikissa koko maanlaajuisen ketjun 7 myymälässä. Myymälöissä huomioidaan aina myös alueelliset erityistarpeet.

– Olemme sitoutuneet siihen, että varastoistamme löytyy heti niin oppilaitosten kuin yhteistyökumppaneidemme tietyin väliajoin tarvitsemia tuotteita.

Omat tuotemerkit lisäävät vaihtoehtoja

Grollsin liikkeet pukevat asiakkaansa päästä varpaisiin. Valikoimiin kuuluvat niin alus- ja päällysvaatteet, profiilivaatteet, työkengät kuin esimerkiksi lyhytaikasuojatkin.

Työvaatteiden kirjo vaihtelee siivous- ja ravintola-alan asuista sadevaatteisiin ja erikoisvaatteisiin, kuten palosuojattuihin vaatteisiin.

– Jälleenmyymme laatutuotteita aina Sievistä Jalakseen ja Dimexiin, mutta meillä on myös laaja ja laadukas emokonsernimme omien brändien valikoima, Kärki kertoo.

Ruotsissa suunnitellut Alligo-konsernin profiili- ja työvaatteet, kengät ja käsineet on valmistettu pohjoismaisia olosuhteita silmällä pitäen.

– Saamme asiakkailtamme eniten kiitosta valikoimamme laajuudesta. Omat merkkimme kuten niin sisä- ja ulkopukeutumiseen keskittyvä Björnkläder ja profiilivaatemerkki 1832 ovat monille kaikkein mieluisin valinta, Miika Martiskainen kertoo.

Yhteistyökumppaneille sopimushinnat

Miika Martiskaiselle asiakkaat tarkoittavat yhteistyökumppaneita, eivät euroja.

– Mahdolliset ongelmat haluan ratkaista keinolla millä hyvänsä. Yhteistyöverkostojemme avulla pystymme tarjoamaan kaiken yksittäisillekin työntekijöille, Martiskainen sanoo.

Yhteistyökumppaneilleen Grolls tarjoaa sopimushintoja ja kampanja-alennuksia.

– Tällä hetkellä meiltä kysellään jo joululahjavinkkejä, ja olemme juuri brodeeranneet yritysten logoja kylpypyyhkeisiin.

Myös yksityisasiakkaat ovat tervetulleita Grollsin myymälöihin.

– Moni hakee meiltä sopivia vaatteita kodin remontteihin, kuten maalaushommiin, ja olemme tehneet painatuksia esimerkiksi kaveriporukoiden festaripaitoihin, Kärki ja Martiskainen kertovat.

Lisätietoja: www.grolls.fi

Grolls Espoo, Kartanonherrantie 7 D, puh. 020 7418 730

Grolls Helsinki, Ristipellontie 25, puh. 010 231 1835

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia