Innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja sekä Suomen laajin betonikonevalikoima

Facebook
23.09.2022 | Rakentaminen

Liikuntasaumat.fi

Liikuntasaumat.fi vastaa entistä paremmin suunnittelijoiden, arkkitehtien ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Valtakunnallisesti toimiva, betonilattioihin liittyvien tuotteiden perinteikäs toimittaja tarjoaa Suomen laajimman liikunta- ja korjaussaumavalikoiman kaikenlaisille betonilattioille. Sertifioidut tuotteet ja uudet ratkaisut ovat pitkän kokemuksen, alan erityistuntemuksen ja asiakkaiden toiveiden mukaisen yhteistyön tulosta.

Liikuntasaumat asennetaan betonilattioihin betonilaattojen elämisen ja liikkumisen tasoittamiseksi. Betonilaatat altistuvat sisäiselle ja ulkoiselle paineelle.

– Yhtenäistä betonilaatta valettaessa on otettava huomioon betonilaatan liikkeet, jotka johtuvat yleensä betonin lämpölaajenemisesta tai kuivumisen aiheuttamasta kutistumisesta. Samanaikaisesti liikuntasauman tulee estää myös liikenteen tai muunlaisen raskaan kuormituksen aiheuttamat pystysuuntaiset liikkeet. Oikeanlaisten liikuntasaumojen ansiosta betonilaatat säilyvät halkeamattomina ja käyttökelpoisina pitkälle tulevaisuuteen, tiivistää yrittäjä Jukka Peltonen.

Aikataulut pitävät

Rakennusalalla vaaditaan tietynlaisia sertifikaatteja laadun varmistamiseksi. Kaikki toimittamamme liikuntasaumat ovat hyväksyttyjä takuutuotteita. Liikuntasaumojen nykyisen toimittajan toimivat tuotteet ja toimitusvarmuus ovat osoittautuneet erinomaisiksi.

– Olemme toteuttaneet projekteja laidasta laitaan, myös kaikki suurimpienkin hankkeiden tuotteet ovat tulleet ajallaan ja vieläpä erittäin kilpailukykyiseen hintaan, korostaa Peltonen.

Perussauma eli Dowel

– Käytetyin sauma on joko 6 mm tai 10 mm lattateräksillä varustettu Dowel sauma. Dowelissa on teräskorvien päällä muovikotelot, jotka irtautuessaan teräskorvasta antavat betonilaatan saumalle liikkumavaraa. Tätä, erittäin hyvän vastaanoton saanutta saumaa olemme toimittaneet jo kilometrikaupalla. Suurempi 10mm versio toimii loistavasti myös raskaammassa käytössä. Hinta-laatusuhde on varmasti markkinoiden kärkiluokkaa, Peltonen painottaa.

Kaikenlaiset saumat

– Liikuntasaumojen laajaan tuotevalikoimaan kuuluu saumoja laidasta laitaan. Esimerkiksi niin sanottu käärmesauma on erinomainen vaihtoehto tuotantohalleihin, joissa siirrellään paljon tavaraa pumppukärryillä tai trukeilla. Sauman mutkikas rakenne estää tärähdyksen sauman kohdasta yliajettaessa. Valikoimasta löytyy myös edullisempia työsaumoja eli A-saumoja, jotka käyvät hyvin vaikkapa kauppakeskuksiin tai muihin kohteisiin, joissa sauma ei joudu raskaan kuormituksen kohteeksi. Myös erikoisemmat saumat, kuten vedenkestävät saumat, kylmäkatkosaumat ja korjaussaumat kuuluvat laadukkaaseen valikoimaamme, Peltonen muistuttaa.

Asiantuntija auttaa

– Tavoitteenamme on kasvaa markkinajohtajaksi liikuntasaumojen osalta. Uskomme vahvasti, että pääsemme tavoitteeseemme hyvällä, nopeasti asennettavalla ja toimivalla tuotevalikoimalla sekä kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Anna asiantuntijamme auttaa, löydämme yhdessä toimivan ratkaisun pitkälle tulevaisuuteen, toteaa Peltonen lopuksi.

Yhteys: Pertti Holma, puh. +358 400 169 646, [email protected]


Betonikoneet.com

AA-luottoluokituksen ansainnut Betonikoneet.com on kokenut rakennuskoneiden myyntiin, maahantuontiin ja vuokraukseen erikoistunut yritys. Yhtiö tuo maahan alan laadukkaimpia tuotteita. Toimialueena on koko Suomi Hangosta Nuorgamiin.

– Betonikoneet.com on erikoistunut betonintyöstökoneisiin. Tavoitteemme on erottua kilpailijoista korkean laadun ja hyvän asiakaspalvelun avulla. Yksi uusimmista tuotteistamme on rakennusalan ammattilaisille kehitetty maailman ensimmäinen kuivasaha integroidulla pölynhallintajärjestelmällä. Laattasaha on märän sahan tarkkuuden tarjoava innovaatio, joka säästää aikaa ja lisää tuottavuutta ilman vettä ja pölyä, Esko Jussila kertoo.

Yrityksen juuret ulottuvat kauas vuoteen 1985. Vuosien saatossa karttunut kokemus betonirakentamisesta ja koneiden käytöstä sekä toimivuudesta ovat perusteena tarkkaan valitulle Suomen laajimmalle betonikonevalikoimalle. – Pitkän betonialan kokemuksen ansiosta tiedämme mitä myymme. Testaamme itse kaikki tuotteet omassa työssämme, joten tiedämme että asiakas voi saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen myymillämme laitteilla, toteaa Jussila.

Lopeta veden käyttö, säästää aikaa ja rahaa ilman vettä ja pölyä.

Panostamme asiakaspalveluun

– Suuren ja monipuolisen varastovalikoiman ansiosta koneiden toimitukset lähtevät nopeasti jo saman päivän aikana. Tilatut tuotteet saamme myös pikaisella toimituksella suoraan valmistajalta. Meiltä löytyy myös ammattitaitoinen huolto ja varaosapalvelu kaikille myymillemme tuotteille. Työaikamme ei ole 7-16, vaan se on 24/7. Meillä vastataan puhelimeen aina ja apua on saatavilla, olipa kellonaika mikä tahansa, korostaa Jussila.

Asiakastyytyväisyys on tärkeää

Tyytyväinen asiakas ja hyvä asiakaspalvelu on tärkeää. Meillä ensimmäinen kauppa ei ole koskaan viimeinen, saavutettuamme asiakkaan luottamuksen se myös pidetään. Meihin kannattaa olla yhteydessä, kerromme mielellämme lisää. Voimme käydä esittelemässä tuotteitamme myös työmailla, jolloin ostaja voi testata konetta ennen ostopäätöstä, muistuttaa Jussila.

betonikoneet.com

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia