Pyydä tarjous

JPH-Maanrakennus Oy on luotettava teollisuus- ja maapohjarakentamisen kumppani

Voimme toteuttaa maa- ja pohjarakennusurakat joustavasti selkeinä kokonaisuuksina.
Voimme toteuttaa maa- ja pohjarakennusurakat joustavasti selkeinä kokonaisuuksina.
10.06.2022 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Vuonna 2000 perustettu, Joensuulainen JPH Maanrakennus Oy on perinteikäs maanrakennusalan ammattilainen, jonka palvelukokonaisuuteen kuuluvat pohjarakentaminen ja perustukset, teollisuusrakentaminen, kunnallistekniset työt sekä betonityöt. Yritystä työllistävät ennen kaikkea teollisuuden eri toimijat, rakennusliikkeet sekä julkinen sektori. Vaikka päätoimialuetta on koko Itä-Suomi, maarakennusurakoita on toteutettu Heinolasta Ouluun saakka.

- Toimintamme kulmakivinä ovat ammattitaito, kustannustehokkuus ja aikataulujen pitävyys. Nämä laadun elementit ovat ohjanneet toimintaamme koko historiamme ajan ja ne ovat toimintamme perustana myös nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksemme vahvinta osaamisaluetta ovat teollisuus-, pohja- ja maarakentaminen sekä betonityöt. Toimintaamme ohjataan aina laatujärjestelmän avulla, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Jarmo Hirvonen.

Kokemusta rakennusprojekteihin

Maanrakennusliike JPH-Maanrakennus Oy tarjoaa asiakkailleen palvelukokonaisuuksia, joiden laajuus on räätälöitävissä jokaisen asiakkaan omien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

- Mielestämme asiakkaan kuuluu saada enemmän yhdestä paikasta. Tarvittaessa pystymme toteuttamaan esimerkiksi teollisuuskiinteistön rakennusurakan perustuksista aina harjakorkeuteen asti. Olemme saaneet paljon kiitosta osaamisestamme ja käytämme ammattitaitoamme mielellämme asiakkaidemme rakennusprojekteissa, korostaa Hirvonen.

Työntekijöitä JPH-Maanrakennuksella on reilu 10 henkeä, sekä lisänä tähän luotettava aliurakoitsijaverkosto.

- Vuosikymmenien vahva kokemus sekä maa- että betonirakentamisesta ja projektien läpivienneistä ammattitaitoisella ja osaavalla henkilöstöllä mahdollistavat meitä tekemään vaativia kohteita muun muassa teollisuuden eri sektoreilla.

Vahvaa asiantuntemusta maa- ja pohjarakentamisesta

JPH-Maanrakennus mahdollistaa urakoiden toteutuksen tilaajalle asiantuntevasti.

- Palvelumme pitävät sisällään muun muassa suunnitelmapiirustusten läpikäymisen ja toteutettavuuden arvioinnin, konekaluston optimoinnin, aikataulutukset, laadunvalvonnan sekä jatkuvan yhteydenpidon ja raportoinnin tilaajalle.

- Kumppanuusverkostoamme hyödyntäen sovitamme urakoitsijoiden työt ja laadimme aikataulutuksen niin, että projekti kulkee loppuun asti yhtenä kokonaisuutena, toteaa Hirvonen.

Monipuolisia työkohteita, tulevaisuuden suunta Infrarakentamisessa

- Lukuisista kohteista esimerkkinä mainittakoon viime vuonna Imatralla toteutuneet hakesiilot sekä Savonlinnassa K. Tervon pääurakoiman uuden terveysaseman maa- ja pohjatyöt. Tällä hetkellä meitä työllistää Siilinjärvellä putkilinjojen ja pumppaamoiden urakkatyöt. Uimaharjussa tehdään betonirakentamista. Muualla Pohjois-Karjalan alueella on pieniä maarakennuskohteita.

- Tämä kesä rakennetaan vielä Joensuun alueella entiseen malliin. Rakentamissa on kylläkin ollut joissain materiaaleissa haasteita. Asioihin on kyllä saatu ratkaisuja; uusia toimintatapoja ja malleja kehitetään koko ajan.

- Uskon, että Infrarakentaminen on tulevaisuudessa se, joka tuo lisää työpaikkoja. Mikäli Suomi lähtee pyrkimään omavaraiseksi energiantuotannon suhteen, se tuo mukanaan suuria investointeja. Toivoisinkin, että saisimme alalle mukaan lisää nuorta porukkaa, koska työvoimaa tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa, sanoo lopuksi Hirvonen.

www.jph-maanrakennus.fi

Muita uutisia