Jyväskyläläinen Maalausliike Peitso Oy osaksi Consti Korjausrakentaminen Oy:tä

Facebook
29.02.2024 | Rakentaminen

Consti Korjausrakentaminen Oy on vahvistanut toimintaansa Jyväskylän alueella. Viime syksynä tehty liiketoimintakauppa Jyväskylän seudulla toimivasta Maalausliike Peitso Oy:stä lujittaa entisestään yrityksen paikallista asiantuntijuutta sekä mahdollistaa entistä monipuolisempien julkisivu-urakkakokonaisuuksien toteuttamisen. Laaja asiakaskunta käsittää muun muassa taloyhtiöitä, yrityksiä sekä julkisen puolen toimijoita.

Maalausliike Peitso Oy on tunnettu julkisivujen kunnostuksiin ja maalauksiin, rappauksiin, vesikattojen pinnoituksiin sekä sisätöihin erikoistuneena yrityksenä. Omistajavaihdoksen jälkeen Maalausliike Peitson olemassa olevat asiakkuudet ja projektit jatkuvat ennallaan. Yrityksen toimitusjohtaja Toni Peitso myös jatkaa Constin palveluksessa Taloyhtiöt-toimialan Jyväskylän yksikössä projektipäällikkönä. Hänen vastuualueenaan on maalaus- ja tasoitetyöt, julkisivutyöt, pienet toimitilamuutokset ja huoltotoiminnot.

- Toimin maalarimestarina ja yrittäjänä yli vuosikymmenen ajan harjoittaen korjausrakentamista, ja keskittyen ennen kaikkea julkisivusaneeraamiseen. Alan kokemukseni kumpuaa kuitenkin huomattavasti pidemmältä ajalta; alan töitä olen tehnyt toisessa sukupolvessa, isältä pojalle periaatteella. Consti on myös tullut vuosien aikana hyvin tutuksi, kun olen tehnyt heidän kanssaan yhteistyötä aliurakoitsijana, sanoo Toni Peitso ja jatkaa:

- Maalausliike Peitso tiedetäänkin Jyväskylän alueella vahvana paikallisena toimijana, jolle on ensisijaisen tärkeää laadukas työnjälki. Uskon, että oma erityisosaamisemme julkisivukorjauspuolella sekä tiivis kumppaniverkostomme vahvistavat ja mahdollistavat jatkossa isompien julkisivuhankkeiden tarjoamisen. Mahdollisuutemme palvella asiakkaitamme Jyväskylän alueella entistä paremmin tuo yksikköömme positiivista virettä ja mahdollistaa hallitun liikevaihdon kasvun.

Kuvassa Consti Korjausrakentaminen Oy:n projektipäällikkö Toni Peitso sekä yksikönjohtaja Petri Poikola.

Monipuolista julkisivuhuoltoa

- Haluamme korostaa, että teemme kokonaisvaltaisten julkisivuremonttien lisäksi julkisivujen huoltoja ja paikallisia korjaustöitä. Vahva kokemus julkisivujen kunnostuksesta on opettanut meidät tunnistamaan akuutin ongelman aiheuttajan. Keskitymme aina ensin korjaamaan itse ongelman ja tämän jälkeen ongelmasta aiheutuneet seuraukset. Tämä tekee toimintamallistamme kustannustehokkaan. Asiakkaan kannalta tämä on hyvin helppoa ja vaivatonta, koska tarjoamme asiantuntevasti räätälöityjä ratkaisuja, avaimet käteen -periaatteella, linjaa Peitso.

Korjaustöissä ennakointi kannattaa

- Jos kiinteistössä ilmenee jonkinlaista korjaustarvetta, esimerkiksi hajonnut kattotiili tai rappausvaurio, kannattaa näihin aina reagoida nopeasti. Pitkittynyt korjaustarve voi tulla hyvinkin kalliiksi ja varsinkin taloyhtiöille se tietää lisää korjausvelkaa.

- Meihin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja tulemme asiakkaan tarpeiden mukaan käymään paikan päällä.

www.consti.fi

Instagram | LinkedIn | YouTube


Consti on korjausrakentamisen osaaja

Meiltä Constilta saa kaikki talotekniikan ja korjausrakentamisen palvelut, joissa vaaditaan monipuolista osaamista ja varmaa kokonaislaatua.

Tarjoamme kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa. Consti on perustettu vuonna 2008. Palveluksessamme on noin 1 000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Vahvuutemme ovat asiakaslähtöisyys, monipuolisuus, kattava palvelutarjonta sekä innovatiivisten ratkaisujen tarjoaminen.

Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Oulussa ja Jyväskylässä. Vuonna 2015 Constille myönnettiin Avainlippu-tunnus, joka kertoo palvelumme suomalaisesta alkuperästä sekä suomalaista työtä edistävästä vaikutuksesta.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia