Jyväskylän LukkoLuket palvelee osaavasti ja nopeasti

Jyväskylässä työskentelee sekä lukitusalan konkareita että uusia alan osaajia.
Jyväskylässä työskentelee sekä lukitusalan konkareita että uusia alan osaajia.
04.03.2022 | Rakentaminen, Yrityselämässä tapahtuu

Viime vuoden huhtikuussa Jyväskylässä toimintansa aloittanut LukkoLuket on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa lukitusalan paikallisena asiantuntijaliikkeenä.

– Olemme lähteneet liikkeelle vahvalla ammattilaistiimillä. Tarjoamme mekaanisia ja elektronisia lukituksia sekä muita oviympäristötuotteita. Valikoimassamme on myös turvatekniikan ratkaisuja, kertoo LukkoLuket Oy:n Jyväskylän toimipisteen päällikkö Heidi Lampila.

Projektipäällikkö Santtu Partanen vahvistaa, että LukkoLuket on saanut mukavan jalansijan keskisuomalaisten asiakkaiden parissa.

– Olemme saaneet hyvää palautetta erityisesti nopeasta toiminnastamme, mihin olemme panostaneetkin. Ripeä ja ammattitaitoinen paikallinen palvelu on meille ykkösasia. Vastaamme sähköposteihin mitä pikimmin, ja puhelut tulevat suoraan meille tänne Jyväskylään, ei minnekään palvelukeskukseen.

– Olemme mainiosti tavoitettavissa myös pistäytymällä paikan päällä Ahjokadulla. Sijaintimme on otollinen vastapäätä Seppälän Prismaa, Heidi Lampila lisää.

Asiakaslähtöisesti yksilöllisellä otteella

Jyväskylä on Suomen kuudes LukkoLuket-paikkakunta. LukkoLuket tarjoaa markkinoiden johtavat lukitusratkaisut yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

– Meillä on esimerkiksi taloyhtiöiden avainhallinnan asiakkuuksia isännöintitoimistojen kautta. Taloyhtiöille teemme paljon lukitustöitä ja uudelleensarjoituksia. Asiakkainamme on myös rakennusliikkeitä, kiinteistönhuoltofirmoja ja muita yrityksiä, yleishyödyllisiä yhteisöjä sekä yksityisiä kuluttajia, Heidi Lampila kertoo.

Osaava ja kokenut henkilöstö

Jyväskylän toimipisteen henkilöstössä on vankkaa kokemusta ja innovatiivista draivia. Heidi Lampilan mukaan Jyväskylässä työskentelee tällä hetkellä 13 henkilöä.

– Meillä on ollut useita avoimia työpaikkoja, joihin hakijoita on ollut kiitettävästi. Olemme rekrytoineet sekä uusia lukitusalalle tulijoita että alalla jo ennestään työskennelleitä konkareita. On ollut tietoinen valinta lähteä edistämään lukitusalan ammattilaisuutta Jyväskylässä. Kolmestatoista työntekijästämme olemme itse kouluttaneet alan osaajiksi kolme.

– Uusia asentajakoulutettavia pyrimme ottamaan näillä näkymin seuraavan kerran kevään tai kesän aikana, Santtu Partanen mainitsee.

Avainhallintapalvelu lisää turvallisuutta

LukkoLuket tarjoaa avainhallintapalvelua, jolla asiakas voi varmistaa avain- ja lukitustietojensa turvallisuuden ja seurannan. LukkoLuket hoitaa avainten luovutukset, palautukset sekä ylläpidon ja seurannan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

– Käytämme kotimaista avainrekisteriä, jonne avainten tiedot tallentuvat ajantasaisesti.  Avainhallintajärjestelmään voimme tarvittaessa antaa esimerkiksi isännöitsijöille käyttöoikeuden nähdä omien kohteidensa avainten tilanne, Santtu Partanen kertoo.

Elektromekaaniset ratkaisut yleistyvät

– Päämiehiämme ovat suomalaiset edelläkävijät Abloy ja iLoq. Muidenkin valmistajien tuotteita meiltä löytyy. Jos asiakas tarvitsee erikoisempaa tuotetta, me selvitämme, mistä on kysymys ja hankimme kyseisen tuotteen. Tapoihimme ei kuulu nostaa käsiä pystyyn ja todeta, että "ei onnistu", Heidi Lampila kuvailee.

Mekaaniset lukitukset ovat tuttuja, perinteisiä vaihtoehtoja, mutta Santtu Partasen mukaan asiakkaat ovat yhä enemmän kiinnostuneet elektromekaanisista ratkaisuista, kuten Abloy Pulse tai iLoq S5-tuotteet.

– Lukitusala käy kohti digitaalisia ja älykkäitä toteutuksia.

– Esimerkiksi taloyhtiöt ovat oivaltaneet digitaalisten ratkaisujen edut jatkuvuuden, käyttöiän ja turvallisuuden suhteen, Partanen sanoo.

Heidi Lampila ja Santtu Partanen korostavat, että LukkoLuket haluaa olla mukana parantamassa asiakkaidensa omaisuuden turvaa.

– Valikoimassamme on laaja skaala mekaanisia lukkoja, mutta olemme myös lukituksen, kulunvalvonnan ja turvatekniikan moderneimman teknologian osaajia.

lukkoluket.fi/toimipisteet/jyvaskyla

Facebook
Instagram
LinkedIn

LukkoLuket Oy

  • Avasi liikkeen Jyväskylässä (Ahjokatu 12) huhtikuussa 2021
  • Muut toimipisteet: Hämeenlinna, Tampere, Järvenpää, Mäntsälä ja Lempäälä
  • Perustettu Lempäälässä 1997, täyttää tänä vuonna 25 vuotta
  • Tammikuussa 2022 osaksi Pohjoismaiden johtavaa teknisen turvallisuusalan yritystä Prosero Security Group AB:tä
  • Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen sekä Abloy- ja iLoq-valtuutettu lukkoliike
  • LukkoLuket Oy:llä on Poliisihallituksen myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia