Pyydä tarjous

Kevätmessut 2023

Digipalvelut
24.03.2023 | Rakentaminen, Yrityselämässä tapahtuu

Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus Kevätmessut aloittaa kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Upeasti uudistunut tapahtuma tarjoaa kaiken asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn – tonteista taloihin ja mökkeihin ja kukista koneisiin.

Messuilla kuulet alan ajankohtaisista ilmiöistä ja kaikesta kiinnostavasta, mitä puutarhanhoidossa, rakentamisessa ja remontoinnissa, asumisessa ja mökkeilyssä juuri nyt tapahtuu.

Kevätmessut-kokonaisuus pitää sisällään tapahtumat: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Samanaikaisesti järjestettävät Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteetteja esitellen.

Uutta tämän vuoden kevätmessuilla

Keskuspuisto-alue muistuttaa vihreän elvyttävästä voimasta ja vaikutuksista hyvinvoinnille – alueen suunnitellut maisemasuunnittelija Minna Harju on pihasuunnittelun ammattilainen, joka tuntee suomalaisten pihamieltymykset ja sen kuinka paljon ihmiset pihoihin investoivat. Harju puhuu vihreän vaikutuksista päivittäin osana Kevätmessujen ohjelmaa.

Trendikoti

Kevätmessujen uutuus Trendikoti on kokemuksellinen ja inspiroiva 240-neliöinen kaupunkikoti, joka esittelee neljä ajankohtaista sisustustrendiä ja näyttää esimerkein, miten trendit kääntyvät ideoiksi ja inspiraatioksi oman kodin sisustukseen. Trendikoti-konseptin suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapio, joka kertoo päivittäisillä luennoilla sisustustrendeistä ja asioista niiden taustalla.

Arin ja Kirsin Remppacorneri

Kotirempat-ohjelmasta tutun juontajakaksikon työnäytöksissä kuullaan päivittäin ideoita ja vinkkejä erilaisiin remontteihin ja rakennusprojekteihin. Remppacornerissa kävijät pääsevät kokeilemaan koneita ja työkaluja, sekä osallistumaan huippusuosittuun ruuvauskilpailuun.

Sisustusneuvontapiste

AJK-Sisustussuunnittelijat eli Sissarit järjestävät Kevätmessuilla läpi tapahtuman maksutonta sisustusneuvontaa ilman ajanvarausta. Mietityttävätkö kodin sisustusratkaisut? Mistä lähteä liikkeelle materiaalivalinnoissa? Miten käyttää värejä sisustamisessa ja valaista erilaisia tiloja?


Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa to-su 30.3.–2.4.2023. Tapahtuma on avoinna to–la klo 10–18 ja su klo 10–17.

Lisätietoja monipuolisesta messu- ja ohjelmatarjonnasta www.kevatmessut.fi


Tekstilähde: Kevätmessut
Kuvalähde: Messukeskus Kevätmessut 2022, kuvaaja Emmi Kähkönen