Pro Katto Oy:ltä kattavat työt kaikille katoille 25 vuoden kokemuksella

Kanssamme erilaiset urakat sujuvatkin sovitusti, tarkalla työjäljellä ja iloisesti palvellen. Olemme panostaneet osaavaan, kotimaiseen työvoimaamme.
Kanssamme erilaiset urakat sujuvatkin sovitusti, tarkalla työjäljellä ja iloisesti palvellen. Olemme panostaneet osaavaan, kotimaiseen työvoimaamme.
08.03.2024 | Rakentaminen

Pro Katto Oy, aikaisemmin tunnettu nimellä Kattohuolto Kaipainen, on bitumikermikattojen uudisrakennus- ja saneeraustöihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Vahvana alan toimijana yritys on toteuttanut lukuisia kattourakoita niin asuintaloissa, liikekiinteistöissä kuin julkisissa rakennuksissa koko Uudenmaan alueella. Uudistetun nimen myötä vastataan enemmän nykyiseen toimintaan ja haetaan tasaista kasvua.

- Taidamme erilaiset kattotyöt laaja-alaisesti ja pidämme katot kunnossa ympäri vuoden. Teemme muun muassa uudisrakennuskattokohteita, sekä myös vanhojen kattojen kattokuntokartoituksia, saneeraamme bitumikattoja, paikkaamme kattovuodot ja asennamme kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä. Teemme myös piippujen pellitykset ja bitumieristykset sokkeleille. Lisäksi vastaamme esimerkiksi säännöllisistä kiinteistö- ja kattohuoltotehtävistä, kertoo Pro Katto Oy:n yrittäjä Tomi Kaipainen ja jatkaa:

- Asiantuntemuksemme ulottuukin katemateriaaleista kattorakenteisiin, joten pystymme huomioimaan työssämme kaikki katon kuntoon vaikuttavat tekijät. Pidämme sovituista aikatauluista kiinni, samalla budjetissa pysyen. Huolto-osaamistamme voivat hyödyntää kotitaloudet, yritykset, taloyhtiöt ja julkisen sektorin toimijat.

Uusi nimi kertoo toiminnan kehittymisestä ja kasvusta

Tomi Kaipainen sanoo, että yritys halusi uudistaa nimensä vastaamaan paremmin nykyistä, kehittyvää yritystoimintaa.

- Toimintamme lähti laajenemaan kasvaneen kysynnän myötä. Nykyisin perheyrityksestämme on tullut paikallinen työllistäjä sekä asiantunteva kattoliiton jäsen.

- Kaikessa työssämme laitamme kuitenkin etusijalle asiakastyytyväisyyden ja tinkimättömän laadun. Esimerkiksi käyttämiemme materiaalien ja tarvikkeiden korkealuokkaisuuden varmistavat

huolella valitut yhteistyökumppanimme. Käyttämillämme BMI Icopal -tuotteilla on 15 vuoden takuu sekä uusissa bitumikatoissa annamme myös työlle 10 vuoden takuun, korostaa Kaipainen.

Bitumikatto kestää ikää ja säätä

- Pitkäikäinen bitumikermikate on paras valinta monelle katolle. Se sietää hyvin Suomen neljän vuodenajan vaihteluiden tuomia sään sekä kelien muutoksia ja se on sateellakin hiljainen materiaali.

- Asennamme bitumikattoja kaikenlaisiin rakennuksiin, yksittäisistä asuintaloista suuriin liikekiinteistöihin. Kattourakat sujuvat meiltä kokonaisvaltaisesti suunnittelusta aina loppusiivoukseen asti. Työskentelemme sekä uudis- että saneerauskohteissa, ja huolehdimme tarvittaessa myös esimerkiksi vuotokorjauksista ja säännöllisistä kattohuolloista.

- Tulemme mielellämme maksuttomalle kartoituskäynnille kohteeseesi ja tartumme toimeen kiireelliselläkin aikataululla. Otathan meihin yhteyttä!

www.prokatto.fi

041 531 1484
045 123 3910
[email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia