Rauman uusi yritysalue sijaitsee paraatipaikalla – Lakari-Liinalassa riittää monipuolisia tontteja

Kuva: Arttu Rantanen
Kuva: Arttu Rantanen
04.07.2022 | Rakentaminen, Yrityselämässä tapahtuu

Raumalla valtatie 8:n varrella sijaitseva Lakari-Liinalan yritysalue on houkutteleva kohde kehittyville yrityksille. Alueen valttikortteja ovat hyvät liikenneyhteydet ja uusi eritasoliittymä, näkyvä sijainti sekä tonttien oivalliset rakentamisolosuhteet.

– Tontit ovat pinta-alaltaan erikokoisia, muutamasta tuhannesta neliöstä hehtaareihin asti. Rajat ovat räätälöitävissä toimijoiden tarpeiden mukaan. Maaperä on kantava ja katuverkoston sekä vesihuollon suunnittelutyö on käynnissä, joten rakentamisolosuhteetkin ovat kunnossa, maankäyttöinsinööri Ari-Pekka Asikainen kertoo.

Alueella on ennakkovarattavana noin 20 uutta yritystonttia teollisuus-, varasto- ja logistiikkarakennuksille. Myös toimitilarakentamiselle on runsaasti mahdollisuuksia. Kohteen ytimestä löytyy lisäksi tontti liikenne- ja huoltoasemarakennuksille.

– Meillä on miljoona neliömetriä vapaata yritystilaa. Uudesta Lakari-Liinalan logistiikka- ja yritysalueesta muotoutuu moderni ja laadukkaasti toteutettu kokonaisuus, Asikainen sanoo.

Lakari-Liinala yhdistää jo toiminnassa olevat Lakarin ja Susivuoren teollisuusalueet.

Lisätietoa uudesta yritysalueesta ja vapaista tonteista löytyy osoitteesta rauma.fi/lakari.

Teksti: Saija Laaksovirta

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä