Roth lattialämmitysjärjestelmät – helposti asennettavat kokonaisjärjestelmät

Santeri Nousiainen on Roth Finlandin Keski- ja Etelä-Suomen aluemyyntipäällikkö. Santerin alueeseen kuuluu mm. Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti ja oma kotikunta Loppi. 
Santeri Nousiainen on Roth Finlandin Keski- ja Etelä-Suomen aluemyyntipäällikkö. Santerin alueeseen kuuluu mm. Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Hämeenlinna, Riihimäki, Lahti ja oma kotikunta Loppi. 
30.01.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Roth on valmistanut lattialämmitysjärjestelmiä yli 40 vuoden ajan. Roth Finland tarjoaa ratkaisuja kaikentyyppisille lattiarakenteille – betoniin valettavista perinteisistä järjestelmistä matalarakenteisiin ja nopeasti reagoiviin lattialämmitysjärjestelmiin. 

Nopeasti säätyvät lattialämmitysjärjestelmät soveltuvat erinomaisesti myös matalaenergiataloihin, joissa vaaditaan energiatehokkaita ratkaisuja. Tuloksena on helppo ja joustava tapa luoda mukavia ja taloudellisia lämmitysratkaisuja.

Suomessa yritys toimii nimellä Roth Finland Oy.

– Myymme ja markkinoimme kattavia Roth käyttövesi- ja lattialämmitysjärjestelmiä. Valikoimassamme on lattialämmitysjärjestelmien lisäksi myös Roth MultiPex®-putkijärjestelmät, jotka on tarkoitettu vesi- ja lämmitysasennuksiin, Roth Alu-LaserPlus®-komposiittiputkijärjestelmät, Roth DVT-Öljysäiliöt, vesikiertoiset Roth SnowFlex®-lumensulatusjärjestelmät ja lisäksi mm. matalat Twinbloc® umpisäiliöt jätevedelle, luettelee Keski- ja Etelä-Suomen aluemyyntipäällikkö Santeri Nousiainen.

Roth on valmistanut lattialämmitysjärjestelmiä yli 40 vuoden ajan

Roth Finland Oy on osa saksalaista Roth Industries GmbH:n perheomisteista konsernia. Rothin palkkalistoilla on Suomessa 20 henkilöä. Tammisaaren konttorista löytyy sekä tekninen tuki että suunnittelutiimi, joka on Suomessa asiakkaiden apuna kaikissa projekteissa. Lisäksi Rothin alueelliset myyntiedustajat liikkuvat aktiivisesti koko Suomessa.

– Meillä on asiantunteva tekninen tuki, joka on aina arkisin puhelinsoiton päässä. Lisäksi meillä on omat tekniset piirtäjät Tammisaaressa ja heidän tekemä lattialämmityssuunnitelma kuuluu aina kauppaan. Paikalliset piirtäjät tuntevat suomalaiset olosuhteet hyvin ja pystymme tekemään suunnitelmat tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Vaikka olemme kansainvälinen yritys, haluamme olla lähellä asiakasta, sanoo Nousiainen.


Lattialämmitysremontti onnistuu helposti Rothin vanhojen lattioiden päälle soveltuvien järjestelmien ansiosta. Lattialämmityksen voi asentaa jopa vanhoja lattioita purkamatta.


Rothin tuotteet ovat laajasti saatavilla tukkuliikkeiden kautta.

– Järkevät logistiikkaratkaisut mahdollistavat tuotteiden helpon ja nopean saatavuuden koko Suomessa. Haluamme, että tuotteemme ovat heti lähellä asiakasta. Tällä tapaa tehostamme omia logistiikkatoimintojamme vähentämällä yksittäisiä toimituksia ja tällä tapaa pienennämme myös omaa hiilijalanjälkeämme, korostaa Nousiainen.

Rothin lattialämmitysjärjestelmä – helppo ja joustava tapa luoda mukavia ja taloudellisia lämmitysratkaisuja

Lämmitysjärjestelmän valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota hankinta- ja käyttökustannusten lisäksi ympäristöystävällisyyteen, käytön vaivattomuuteen sekä energiakustannuksiin nyt ja tulevaisuudessa.

– Rothin lattialämmitysjärjestelmä on helppo ja joustava tapa luoda mukavia ja taloudellisia lämmitysratkaisuja. Nykyisellä lattialämmitystekniikalla voidaan käyttää kaikenlaisia pintamateriaaleja. Markkinoilla vesikiertoisen lattialämmityksen suosio kasvaa voimakkaasti, koska se on käytössä huoleton ja edullinen ratkaisu. Lattialämmitys voidaan asentaa sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin, koko taloon tai yksittäisiin huoneisiin.

– Lattialämmitysremontti onnistuu helposti Rothin matalarakenteisten järjestelmien ansiosta. Lattialämmityksen voi asentaa jopa vanhoja lattioita purkamatta, sanoo Nousiainen.

– Nopeasti säätyvät lattialämmitysjärjestelmät soveltuvat erinomaisesti myös matalaenergiataloihin, joissa vaaditaan energiatehokkaita ratkaisuja. Järjestelmämme soveltuvat matalan rakenteen ja nopean reagoinnin ansiosta erittäin hyvin saneerauskohteisiin. Rothin nopeasti säätyvät lattialämmitysjärjestelmät voi asentaa suoraan vanhan lattian päälle, ja näin säästää sekä aikaa että rahaa.


Jatkuva tuotekehitys takaa laadun

Rothin tuoteryhmät ovat laadukkaita, turvallisia ja suorituskykyisiä ja yhtiö kuuluu Euroopan johtaviin LVI-järjestelmien valmistajiin. Menestyksen taustalla on intensiivinen tuotekehitystyö, joka lähtee liikkeelle LVI-alan tuotteiden valmistuksessa käytettävistä materiaaleista. Roth-konserni tunnetaan myös uusien valmistusmenetelmien kehittäjänä. Roth Finland LVI-alan asiantuntemus sekä laaja ja korkeatasoinen tuotevalikoima pystyvät takaamaan asiakkaille kilpailukykyisen palvelukokonaisuuden.

www.roth-finland.fi
www.lamporemontti.fi
www.facebook.com/RothFinland
P. 019 440 330 (ark. klo 8–16)

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä