Sara-Steel Oy:ltä kattopelti ja muut kattotuotteet mittatilaustyönä

Facebook
06.07.2021 | Rakentaminen

Sara-Steel Oy on Etelä-Suomen johtavia rakennuspeltitoimittajia. Yrityksen päätuote on oikeaan muotoon ja kokoon jalostettu kattopelti. Lisäksi Sara-Steel Oy valmistaa ja toimittaa laadukkaat sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet. Sujuva, luotettava toimitus sekä tinkimättömän laadukkaat, asentajaystävälliset tuotteet ovat Sara-Steel Oy:n palvelun kulmakiviä.

Kattoasentajat, kattorakentajat sekä talotehtaat voivat tilata alan parhaimpiin kuuluvat kattotuotteet Sara-Steel Oy:ltä. Asiakaslähtöinen palveluasenne, joustava valmistusprosessi sekä mittava varasto takaavat sen, että tilatut tuotteet odottavat noutovalmiina tai ovat kohteessa juuri silloin, kun on sovittu. Kestävää, laadukasta ja tyylikästä – sen pystyt asiakkaillesi lupaamaan, kun hankit kattopellit ja kattovarusteet Sara-Steel Oy:ltä. Kunkin kohteen mittojen mukaisesti valmistetut tuotteet mahdollistavat vaivattoman asennuksen.

Laadukkaat kattopellit mittojen mukaan

Peltikatto on erinomainen katevaihtoehto Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin; se on paitsi kestävä, myös näyttävä ja helppohoitoinen. Sara-Steel Oy palvelee kattorakentamisen ammattilaisia tarjoten huippulaadukkaat, mittatilauksena valmistetut peltikatteet ylivoimaisen sujuvalla toimituksella. Sara-Steel Oy:n nopea ja luotettava toimitus perustuu laajaan varastoon erilaisia peltityyppejä kattavalla värivalikoimalla. Runsas konekanta mahdollistaa kaikkien eri kattopeltimallien valmistamisen.

Yrityksen osaava ja joustava henkilöstö varmistaa tarkan mitoituksen, viimeistellyn jäljen sekä täsmälliset ja oikeat toimitukset. Lukuisat malli- ja värivaihtoehdot mahdollistavat jokaisen kohteen vaatimusten ja asiakkaitten toiveiden mukaiset toteutukset. Peltikatto voi olla tarpeen mukaan joko pinnoitettua tai pinnoittamatonta teräsohutlevyä.

Laaja valikoima – nopea toimitus

Yhtenä Etelä-Suomen johtavista peltijalostajista Sara-Steel Oy ylläpitää erittäin laajaa varastoa muokkausvalmista peltikatemateriaalia sekä kaikkia näihin liittyviä sadevesijärjestelmä- ja kattoturvatuotteita.

Varaston laajuus on nopean palvelun ydin; kun asiakas on ilmoittanut katon koon, on työstettävä materiaali heti saatavilla ja pellit jalostettavissa nopeasti haluttuun mittaan ja muotoon. Asiakas voi tulla itse noutamaan valmiit peltikatteet tai Sara-Steel Oy voi sovitusti toimittaa tilauksen asennusvalmiina perille. Sujuvan palveluprosessin ansiosta peltikatto saadaan asennettua loppuasiakkaalle nopeallakin aikataululla.

Kaikki tuotteet sadevesien ohjaamiseen

Rakennuksen käyttömukavuuden kannalta on tärkeää, että sadevedet ohjataan oikealla tavalla pois katolta. Hyvin suunniteltu sadevesijärjestelmä kerää katolta tulevan veden hallitusti ja ohjaa sen kouruja ja syöksytorvia pitkin alas.

Koko Etelä-Suomen alueella toimiva Sara-Steel Oy palvelee sadevesijärjestelmien asentajia kokonaisvaltaisesti. Olipa kyseessä peltikatto, tiilikatto tai jokin muu kattotyyppi, Sara-Steel Oy:n valmistama sadevesijärjestelmä soveltuu kaikkiin kattotyyppeihin ja -materiaaleihin. Tasokkaana, kotimaisen peltialan ammattilaisen valmistamana kokonaisuutena se kestää aikaa ja kulutusta.

Sadevesijärjestelmän toimitukseen voidaan sisällyttää kaikki tarvittava: sadevesikourut, kourujen kulmat, päätteet ja liitoskappaleet, syöksytorvet, torvien mutkat, lähdöt ja ulosheittäjät, kiinnikkeet sekä muut tarvikkeet.

Kattoturvatuotteet kotimaista laatua

Kattopeltien ja sadevesijärjestelmien ohella Sara-Steel Oy toimittaa myös laadukkaat, kotimaiset kattoturvatuotteet kaikille kattotyypeille mittojen mukaan valmistettuina. Lumiesteet, kattosillat ja erilaiset tikkaat tekevät katolla työskentelystä turvallista ja kuuluvat siksi jokaisen kattoasennuksen vakiovarusteisiin. Monelta osin määräykset myös edellyttävät kattoturvatuotteiden käyttämistä.

Lumieste on katolle asennettava turvatuote, jonka tarkoitus on estää putoavan lumen ja jään aiheuttamia vaaratilanteita. Lumiesteet ovat järkeviä katoilla ylipäätään, mutta erityisesti paikoissa, joissa putoava lumi voi aiheuttaa henkilövahinkoja tai aineellisia vahinkoja. Lumiesteitä valmistetaan useissa eri väreissä sopimaan kaiken värisiin kattoihin.

Kattosillan tarkoituksena on turvata kulku katolla. Kattosilta asennetaan seinä- tai kattotikkaiden jatkeeksi harjansuuntaisesti niin, että esimerkiksi huoltotoimet katolla sujuvat turvallisesti. Sara-Steel Oy:n kattosiltavalikoimassa on sopivat mallit kaikkiin eri tarpeisiin niin omakotitaloissa, kerrostaloissa kuin teollisuuskiinteistöissäkin. Kattosillat toimitetaan aina kunkin katon ja kattomateriaalin vaatimusten mukaisesti. Myös värit ovat sovitettavissa kaiken värisiin kattoihin.

Tikkaat ovat kaikkein perinteikkäimpiä kattoturvatuotteita. Tikkaiden korkea laatu on välttämättömyys. Sara-Steel Oy toimittaa tikkaita kaikkiin eri tarkoituksiin niin katolle kuin seinustalle. Tikastyyppejä ovat mm. seinätikkaat, hätäpoistumistikkaat sekä kattotikkaat eli lapetikkaat. Tikkaita on saatavana eri pituisina ja myös täysin mittatilaustyönä valmistettuina niin, että jokainen yksilöllinen tarve on aina hoidettavissa. Sara-Steel Oy:n kautta asentajat voivat tilata tikkaat kaikille katto- ja seinämateriaaleille sopivilla kiinnikkeillä.

Tuotteet Keravalta koko Suomeen

Sara-Steel Oy:n tuotanto- ja varastotilat sijaitsevat Keravalla, josta käsin yritys palvelee asiakkaitaan tarvittaessa jopa koko Suomen laajuudella. Pääasialliseen toiminta-alueeseen kuuluvat Keravan ohella muutkin Etelä-Suomen kunnat, kuten Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Järvenpää, Tuusula, Sipoo, Nurmijärvi, Hyvinkää, Vihti, Kirkkonummi ja Siuntio.

Vaikka Sara-Steel Oy palvelee pääasiassa ammattilaisia, yrityksen verkkokauppa osoitteessa www.rännikauppa.fi on auki myös yksityisille rakentajille ja remontoijille.

Sara-Steel Oy
Silokalliontie 6, Kerava
Avoinna klo 6.30–16.00 (noudot viim. 15.30)
P. 09 280 282
[email protected]

Myynti ja asiakaspalvelu
Esa Suominen
P. 040 356 1669
[email protected]
Mikko Yrjölä
P. 0400 666 104
[email protected]

sarasteel.fi
facebook.com/sarasteeloy/

Artikkeli on julkaistu Uudenmaan Rakennusmaailma -lehdessä 3/2021 (asuntomessunumero).

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä