Toiveiden mukainen koti Viljon Hirsi Oy:ltä

Malliston pienin Viljo 51 on oivallinen nuoren perheen ensikoti tai loma-asunto järvenrannalle.
Malliston pienin Viljo 51 on oivallinen nuoren perheen ensikoti tai loma-asunto järvenrannalle.
06.07.2021 | Rakentaminen

Viljon Hirsi Oy toimittaa hirsitaloja joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Myyntijohtaja Aatos Pietilä korostaa, että Viljon Hirsi Oy:ssä asiakkaalle voidaan räätälöidä täsmälleen tämän toiveiden mukainen ratkaisu.

– Tällainen toimintatapa onnistuu pienessä ja organisaatioltaan kevyessä yrityksessä, jollainen olemme. Asiat etenevät meillä jouhevasti ja ihmisläheisesti. Toimitusprosessia viedään eteenpäin yhteistuumin asiakkaan kanssa: alkuneuvottelut, yhteisymmärrys mallista, tarjous ja sen yksityiskohtainen käsittely, tarkentavat neuvottelut, sopimus, suunnittelu ja toteutus sopimuksen mukaan, Pietilä kuvailee.

Kotimaisin voimin

Viljon Hirsi Oy:n henkilöstöstä löytyy insinööritaitoa jopa yli 50 vuoden rakentamiskokemuksella sekä uudempaa ammattiosaamista tuoreella työotteella, kaikki kotimaisin voimin. Yritys toimii pääosin Uudellamaalla, mutta hirsirakennuksia voidaan tapauskohtaisesti toimittaa muuallekin päin Suomea.

– Käytämme tunnettujen suomalaisten hirsitehtaiden hirsiä. Myös muut rakennustarvikkeet ovat kotimaisia, toteaa Pietilä.

– Toimitus tehdään asiakkaan toivomassa laajuudessa: kyseessä voi olla pelkkä hirsitoimitus, tai täysin valmis talo, tai jotakin siltä väliltä. Asiakasläheisyys on tavaramerkkimme.

Modernia puurakentamista

Viljon Hirsi Oy:n toimittamissa hirsitaloissa vankka ja perinteikäs puurakentaminen yhdistyy moderniin suunnitteluun ja asumismukavuuteen. Lähtökohdiksi Viljon Hirsi Oy:llä on muutamia talomalleja loma-asunnoksi tai nuoren perheen ensikodiksi sopivasta Viljo 51:stä ison perheen tai muuten vain tilavaa kotia kaipaavan kaksikerroksiseen unelmataloon Viljo 182:een.

– Isoa talokuvastoa emme tule ainakaan toistaiseksi tekemään, vaan toimimme asiakkaan toiveiden pohjalta yhdessä suunnitellen, Aatos Pietilä mainitsee.

Luonnollista ja terveellistä asumista

Ennen yhteydenottoa asiakkaalla olisi hyvä olla tiedossaan mahdolliset tonttiaan koskevat poikkeavat määräykset ja tietenkin käsitys omasta toivetalostaan. Viljon Hirsi Oy:n ammattitaitoinen henkilöstö ryhtyy haarukoimaan parasta ratkaisua asiakkaan kanssa.

– Asiakkaat ovat hyvin perillä hirsirakentamisen ekologisuudesta ja tuotteen terveellisyydestä. Hirsirakentamisen suosio kasvaa. Kuten tiedetään, hirsi on erittäin pitkään säilyvä rakennusmateriaali, jonka elinkaari hyvinkin pitkä. Se on luonnollinen materiaali, joka ei aiheuta terveysongelmia.

– Hirsitalossa kaikkien materiaalien, kuten eristeiden, on oltava ekologisia. Esimerkiksi muoveja ei tule käyttää. Näin saavutetaan mahdollisimman terveellinen lopputulos: talo, jossa on hyvä asua ja helppo hengittää, kertoo Aatos Pietilä.

Viljon Hirsi Oy:n kohteisiin voi rakennusaikana eri työvaiheissa käydä sovitusti tutustumassa. Myös joissakin valmiissa kohteissa on mahdollista vierailla. Ota yhteyttä ja sovi aika!

Myyntijohtaja Aatos Pietilä
P. 0400 915 715
[email protected] tai [email protected]
www.viljonhirsi.fi

Viljon teesit

1. Asiakaslähtöinen toteutus – yhdessä suunnitellen

2. Ekologinen kokonaisuus – luontoa kunnioittaen

3. Hirsitalossa on terveellistä asua – tutkitusti

4. Hirsitalo säilyttää hyvin arvonsa – vuodesta toiseen

5. Ei vakuudettomia ennakkomaksuja – hallittu riski

6. Ammattiylpeydellä toteutettu – laadulla

Artikkeli on julkaistu Uudenmaan Rakennusmaailma -lehdessä 3/2021 (asuntomessunumero).

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä