Utulakodit Oy:n kuvatuotteilla puhdasta viihtyvyyttä asumiseen

Facebook
09.03.2023 | Rakentaminen, Yrityselämässä tapahtuu

Utulakodit Oy valmistaa ja myy Heikki Utulan ideoimia kuvallisia sisustuslevyjä, rullakaihtimia, saumattomia kuvamarkiiseja ja -liukuovia.

– Haluan kiittää mahtavia ja osaavia yhteistyökumppaneita! On ilo työskennellä hyvien kavereiden kanssa, jotka suorittavat oman osuutensa kuin itselleen tekisivät. Esim. kuvatuotteiden UV-tulostuksen laatu on aivan huippuluokkaa, graafikot ideoivat ja luovat aivan uskomattomia luomuksia, toteaa Heikki Utula.

Kuvallisten Utula-tuotteiden avulla voit lisätä asumisen laatua ja viihtyvyyttä kodin eri tiloissa, kirjaimellisesti vaihtaa maisemaa omassa kodissasi!

Suuri osa Utulakodit Oy:n toimittamista kylpyhuoneiden kuvaseinistä tehdään asiakkaiden omista maisemakuvista.

Uniikki ilme kylpyhuoneeseen

Saat kylpyhuoneen seinät itse valitsemallasi kuvalla tai vaikka marmorikuviolla.

Utulakodit Oy:n kylpyhuoneen kuvaseinäratkaisulla on Patentti- ja rekisterihallituksen myöntämä hyödyllisyysmallisuoja.

– Suuri osa toimittamistamme kylpyhuoneiden kuvaseinistä on asiakkaiden omista maisemakuvista. Käymme usein myös asiakkaan tilauksesta ilmakuvaamassa. Nykyaikaisella puhelimella otetun kuvan resoluutio usein riittää isonkin suurennoksen tekemiseen, Heikki Utula kertoo.

Antibakteerinen pinnoite edistää puhtautta

Alumiiniset sisustuslevyt, kuvakaihtimet ja liukuovet käsitellään antibakteerisella pinnoitteella (titaanidioksidi TiO2). Käsittelyn ansiosta pinnat puhdistavat itse itsensä ja valon vaikutuksesta raikastavat sisäilmaa.

– Aivan tuoreimpana ideana käytämme antibakteerista pinnoitetta myös kuvakaihtimissa, mainitsee Heikki Utula.

– Titaanidioksidipinnoite ei vaikuta erikoiskankaiden materiaaliin tai valonläpäisyominaisuuksiin. Kaihtimen ollessa alas vedettynä auringonvalo aiheuttaa titaanidioksidissa fotokatalyysin, joka myrkyttömästi hajottaa epäpuhtauksia vedeksi ja hiilidioksidiksi ja siten puhdistaa huoneilmaa. Tämä on upea ominaisuus tuotteissamme.

Kuvalevyjen asennus käy nopeasti

Ammattiasentajalta kuvalevyjen asennus on nopeaa ja vaivatonta. Pesuhuone on kylpykunnossa jopa seuraavana päivänä.

Kevyiden ja kestävien alumiinisten komposiittilevyjen asennus säästää aikaa verrattuna perinteiseen kylpyhuoneremonttiin, joka on työläämpi toteuttaa ja saattaa kestää jopa useamman viikon.

Utulakodit Oy tarjoaa kosteusmittauksen sekä seinien lasermittauksen, suunnittelun ja asennuksen jokaiseen kohteeseen.

Pimentävät tai läpikuultavat kuvakaihtimet omalla kuva-aiheella.

Pimentävät tai läpikuultavat kuvakaihtimet moottorilla tai ilman

Pimentävät tai läpikuultavat kuvakaihtimet saat uniikisti omalla kuva-aiheella. Vedä illan tullen esiin lempimaisemasi, mökiltäsi, etelän lomakohteestasi tai potretti lemmikistäsi – vain mielikuvituksesi on rajana.

Utulakodit Oy:n valmistamat laadukkaat kuvakaihtimet on mahdollista asentaa seinään tai kattoon, sekä nyt myös ikkunan väliin. Käsikäyttöisiin kuvakaihtimiin sisältyy varmatoiminen USA:ssa valmistettu RollEase-ketjumekanismi.

Kuvakaihtimet saat myös moottoroituna, jolloin maisema vaihtuu ikkunoihisi näppärästi napin painalluksella tai vaikka kännykällä.

Ainutlaatuiset saumattomat kuvamarkiisit

Utulakodit Oy:n markiisituotteiden erikoisuutena on saumattomuus. Huippulaadukkaat saksalaiset markiisikankaat ommellaan yrityksen itse kehittämällä ompelulinjalla.

– Tällä voimme varmistaa sen, että tuote vastaa niitä laatuvaatimuksia, joita asetamme Suomen olosuhteissa käytettäville markiiseille, kertoo Heikki Utula.

Tuotannossa käytettävä ultraäänileikkuri leikkaa markiisikankaan tasaisesti sulattaen samalla kankaan leikkauskohdan. Lopputuloksena on laadukas asiakkaan omalla kuva-aiheella varustettu saumaton markiisi, missä kuva näkyy myös markiisin alapuolelle.

SlimLux-peililiukuoveen on saatavana peilin tilalle UV-tulostettu alumiinilevy.

SlimLux-kuvaliukuovet

Aikoinaan Heikki Utulan ideoima SlimLux-peililiukuovi saa nyt uutta ulottuvuutta.

Peilin tilalle UV-tulostettu alumiinilevy antaa vapauden valita ovet minkälaiseksi vain haluat. Ovet sopivat hyvin myös tilanjakajaksi, koska viimeistely on siisti molemmin puolin, ja pyörästöt ovat piilossa alumiiniprofiilien sisällä. Voit helposti vaikka vaihtaa maisemaa kääntämällä ovet toisinpäin.


Tutustu tuotteisiin tarkemmin:
www.utulakodit.fi
www.kuvaseina.fi
Facebook
Instagram

Utulakodit Oy toimii Joutsan ydinkeskustassa, keskellä Suomea, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Utulakodit suunnittelee ja valmistaa tiloissaan uniikit sisustustuotteet asennuskuntoon. Yrityksen omat asentajat sekä sopimusasentajat käyvät asentamassa tuotteet paikoilleen miltei koko Suomen alueella.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä