Yhdessä rakentaen yli puolen vuosisadan

Lämminhenkisen illan musiikista vastasi Tatu Kemppainen yhdessä pianon takaa kurkistavan Ossi Viljakaisen kanssa. Illan juontajana toimi Tiina Naumanen.
Lämminhenkisen illan musiikista vastasi Tatu Kemppainen yhdessä pianon takaa kurkistavan Ossi Viljakaisen kanssa. Illan juontajana toimi Tiina Naumanen.
12.10.2023 | Rakentaminen

Talonrakennusteollisuus Itä-Suomi ry:n ansiokasta 50-vuotista taivalta juhlittiin 11.10.2023. Puitteet hienolle tapahtumalle tarjosi Original Sokos Hotel Puijonsarven kokous- ja tapahtumatila Puikkari.

Loistavasti järjestetyn ja juhlallisen tilaisuuden ohjelma koostui onnitteluista, muutamasta mielenkiintoisesta juhlapuheesta, hyvästä musiikista, erinomaisesta tarjoilusta ja rakentajien sekä muiden sidosryhmien lämminhenkisestä yhdessäolosta.

Vuorineuvos ja yhdistyksen kunniapuheenjohtaja Hannu Isotalo piti puheen.

Rakentaminen ei lopu koskaan

Rakennusala on suurenmoinen ala. Koko klusteri tarjoaa työtä ja toimeentuloa puolelle miljoonalle suomalaiselle.

Tällä hetkellä rakentamisessa eletään haastavia aikoja. Hiljentyneiden talousnäkymien lisäksi alaa säännellään ja jopa moititaan, eikä uskalleta tunnustaa, että rakennettu ympäristö on elintärkeä meille jokaiselle suomalaiselle. Yhteiskunnallemme tärkeitä rakennusliikkeitä osaavine henkilökuntineen tulisikin arvostaa eikä pitää itsestäänselvyytenä.

Talonrakennusteollisuus Itä-Suomi ry on tehnyt mittaamattoman arvokkaan työn koko alueen ja Suomen rakentamisen ja hyvinvoinnin eteen. Yhdistyksen toiminnan ydinajatuksena on ollut alusta alkaen yhdessä parempaan pyrkiminen. Onneksi tämä päivittäinen työ jatkuu ja jalostuu edelleen, sillä rakentaminenhan ei lopu koskaan.

Itä-Suomen piiriyhdistyksen historiikki 1973–2023

Illan aikana julkistettiin myös Itä-Suomen piirin 50-vuotisjuhlan kunniaksi tehty historiikki. Kirjan kansiin on koottu merkittäviä tapahtumia vuosikymmenten varrelta. Historiikissa olevat puheenjohtajien ja aluepäälliköiden haastattelut sisältävät mielenkiintoisia muistikuvia sekä punnittuja mielipiteitä.

Joensuun Kustannus Oy Yritysmaailmalle toimittajamme Pasi Liimatan ja AD Annikan Käyhkön valinta kirjoittajaksi ja ulkoasun toteuttajaksi oli suuri kunnia.

Onnittelut ja kiitokset mukavasta yhteistyöstä 50-vuotiaalle piiriyhdistykselle.

Kirjaan voi tutustua osoitteessa www.rt.fi/Toimialat/Talonrakennusteollisuus/Aluetoimistot/Ita-Suomi/ita-suomen-historiikki-1973-2023/.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia