Pohjanmaan tärkein teollisuustapahtuma Seinäjoki Areenalla 22.11.2023

Facebook
01.11.2023 | Teollisuus

Pohjanmaan Teollisuus on 22.11.2023 järjestettävä yhden päivän ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen Pohjanmaan maakuntien teollisuuden kärkiosaajat, asiantuntijat ja ajankohtaisimmat aiheet. Pohjanmaalla on paljon innovatiivisia yrityksiä, joilla on runsaasti tarjottavaa Suomen taloudelle ja teollisuudelle. Etenkin teknologia-, metalli- ja konepaja- teollisuuden asema on Pohjanmaalla vankkumaton. Myös seudun teknologia-alan vientiluvut puhuvat puolestaan.

Teollisuuden toimitusketjut rakentuvat nyt uudelleen. Globalisaatio tuo uusia haasteita ja digitalisaatio luo uusia mahdollisuuksia. Kilpailukyvyn varmistamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja, ajanmukaista tekniikkaa, tuoretta osaamista ja oikeita kumppaneita. Tarvitaan ketteryyttä ja verkostoitumista!

Pohjanmaan Teollisuus tarjoaa tehokkaan katsauksen teollisuuden nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Tapahtuman ohjelmassa on luvassa keskustelua ja katsauksia niin vastuullisuuteen, puolustusteollisuuteen, tekoälyyn kuin vientiteollisuuteenkin.

Alan asiantuntijat ja edelläkävijät avaavat teollisuuden huomispäivän mahdollisuuksia, jotta sinun yrityksesi osaa valmistautua tulevaan.

Poimintoja ohjelmasta

Messupäivän aamu aloitetaan vastuullisuus teollisuusyrityksessä teemalla, josta päästään huomisen vientiteollisuuteen. Lounastauon jälkeen ohjelmassa AI/tekoäly ja mielenkiintoinen paneelikeskustelu kuinka hyödyntää tekoälyä käytännössä. Iltapäivällä ohjelmassa esitellään yhteistyörobotiikkaa ja sen mahdollisuuksia perinteisen teollisuusrobotiikan rinnalla.

Iltapäivän päätteeksi paneudutaan puolustusvoimien ja puolustusteollisuuden hankintoihin, haasteisiin ja sen tuomiin mahdollisuuksiin.

Tekoälyklinikka – tekoäly tänään

Kannattaa osallistua mukaan tekoälyklinikkaan, jossa Suomen johtava tekoälyn tulkki, Antti Merilehto keskustelee ja sparraa erilaisista tekoälyn hyödyntämismahdollisuuksista erityisesti teollisuusyrityksessä. Antti pitää lyhyen alustuksen, jonka jälkeen klinikan osallistujat saavat puheenvuoron esittää kysymyksiä ja kommentteja, joihin yhdessä pyritään löytämään vastauksia. Klinikkaan osallistuminen ei vaadi kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä kiinnostus asiaan riittää.

Ilmoittautuminen luennolle "rekisteröidy kävijäksi" lomakkeella.

Rekry-tilaisuus

Into Seinäjoen järjestämä oheistapahtuma – työnantajien ja opiskelijoiden lounastreffit – houkuttelee Pohjanmaan teollisuusmessuille myös alan opiskelijoita Seinäjoen ja lähikaupunkien korkeakouluista tutustumaan sekä alueen työmahdollisuuksiin että näytteilleasettajiin.

Tervetuloa messuille

Tule hakemaan ratkaisuja ja lataamaan yrityksesi akut Pohjanmaan Teollisuus-tapahtumaan. Tapaat johdon, tuotannon, hankinnan ja suunnittelun ammattilaisia. Samalla voit avata yhteyksiä ja rakennat perustaa luottamukselliselle yhteistoiminnalle.

Tapahtuman juontajana on Marianne Harjula.

Lähde ja lisätietoja: www.pohjanmaanteollisuus.fi

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia