Turun Water Cut Oy – vesileikkausta lähes kaikille materiaaleille

Kuvassa on teräs 40 mm, kudosvahvistettu 8 mm kumi, parakumi 15 mm, pleksi 8 mm ja teflon 1,5 mm.
Kuvassa on teräs 40 mm, kudosvahvistettu 8 mm kumi, parakumi 15 mm, pleksi 8 mm ja teflon 1,5 mm.
11.04.2022 | Teollisuus

Vuonna 2009 perustettu Turun Water Cut Oy on vesileikkauksiin erikoistunut yritys, joka palvelee yksityisistä asiakkaista suuriin teollisuuden toimijoihin. Alan vankka tietotaito ja huippuluokan ohjelmistot mahdollistavat jopa erikoismateriaalien, kuten paksun alumiinin, titaanin, teflonin tai keraamisten komponenttien käsittelyn aikaa ja kustannuksia säästävästi.

- Olipa kyseessä mikä tahansa leikattava materiaali tai osa, pyrimme auttamaan asiakasta parhaalla mahdollisella ammattitaidollamme. Meillä on vuosien kokemus alalta ja pystymme toimimaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti vaativissakin toteutuksissa. Oma varastomme kattaa alumiinit, teräkset, ruostumattomat ja haponkestävät teräkset sekä teflonin. Näillä materiaaleilla toimitusajat ovat tarvittaessa jopa vuorokauden sisään. Vahvuutenamme on toimitusvarmuus ja ennen kaikkea toimitusnopeus, kertoo yrittäjä Jarno Merkkiniemi.

Vesileikkaus soveltuu moneen

Vesileikkausta voidaan soveltaa hyvinkin laaja-alaisesti. Erilaisilla lävistystekniikoilla muodon tekeminen ja rei’itys herkkiinkin materiaaleihin onnistuu. Vaikeat materiaalit, kuten lasi ja ohuet kivet halkeavat herkästi, mutta matalapainelävistyksen ansiosta kyseisten materiaalien rei’ittäminenkin vesileikkauksen avulla on mahdollista. Haitalliset materiaalit, jotka eri leikkausmenetelmillä vapauttavat vaarallisia pölyjä tai sulaessaan haitallisia kaasuja eivät tuota vesileikkaukselle ongelmia. Vesi sitoo pölyt ja koska vesileikkaus on kylmä leikkausmenetelmä, materiaalin sulamista ei tapahdu.

- Käytössämme ovat tehokkaat ohjelmistot, joiden avulla luomme asiakkaan puolesta automaattiset ja taloudelliset osasijoittelut levyille. Saamme optimoitua leikkausnopeuden kaarihidastuksilla ja nopealla suoran viivan leikkauksella. Tällä tavoin takaamme laadukkaan leikkausjäljen mutta myös nopeimman mahdollisen leikkauksen, joka säästää selvää rahaa, sanoo Merkkiniemi.

- Vesileikkauksella voidaan tuottaa tarkasti laiva-, kaivos-, ilmailu-, auto- ja muun teollisuuden aloille erilaisia komponentteja sekä leikkeitä. Vesileikkauksella toteutettavat tuotteet ovat myös ekologisia, hyvin tarkkoja ja sopivat täsmälleen kohteeseen.

- Meitä on kolmen hengen ammattilaistiimi, joista jokainen osaa erilaisten materiaalien käsittelyn ja leikkaussuunnittelun aina piirrosta leikkuukoodin tekoon ja varsinaiseen leikkaamiseen. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme, korostaa Merkkiniemi.

www.watercut.fi

[email protected]

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä