AsKisa Oy löytää parhaat toteutukset ikkuna- ja oviremontille

AsKisa Oy:n innovatiivista palvelumallin kehitystyötä on ollut tukemassa Business Joensuu ja Kontionloikka.
AsKisa Oy:n innovatiivista palvelumallin kehitystyötä on ollut tukemassa Business Joensuu ja Kontionloikka.
08.06.2023 | Yrityselämässä tapahtuu, Rakentaminen

Pohjoiskarjalainen AsKisa Oy on tuonut remonttimarkkinoille aivan uuden palvelumallin, joka on tarkoitettu taloyhtiöille, isännöintitoimistoille, ikkuna- ja ovitehtaille sekä urakoitsijoille koko Suomen alueella. Sovellus mahdollistaa läpinäkyvän, tasapuolisen sekä kustannustehokkaan ikkuna- ja ovisaneeraustoteutuksen.

- Toimintamme taustalla on 30 vuoden kokemus alalta. Siinä ajassa on tullut nähtyä monenlaisia ja lukuisissa eri kohteissa toteutettua ovi- ja ikkunaremonttia. Tämän tietotaidon pohjalta olemme lähteneet kehittelemään uutta kilpailutusmuotoa, joka palvelee kaikkia osapuolia. Kyseessä on sovellus, jota on helppo käyttää, nopea, läpinäkyvä ja kustannustehokas tapa toteuttaa ikkuna- ja oviremontit taloyhtiöille. Tämä onkin ns. kilpailutusten uusi "normaali", joka karsii tarjousketjusta ylimääräiset resursseja vaativat toimijat pois, kertoo AsKisa Oy:n yrittäjä Marko Kaasinen ja jatkaa:

- Sovelluksen avulla me hoidamme remonttiprojektin täydellisen kilpailutuksen taloyhtiön puolesta etsimällä täsmälleen yhtiön tarpeisiin sopivan asennusliikkeen sekä ikkuna- ja ovitoimittajan. Toimimme aina taloyhtiön eduksi parhaaseen hinta-laatusuhteeseen tähdäten. Olemme kumppani myös isännöitsijöille. Ikkuna- ja oviasennusliikkeille sekä vastaaville materiaalintoimittajille tarjoamme puolestaan urakoita, joita asiakasyhtiöissämme on tarkoitus suorittaa.

Myös Isännöinti- ja Kiinteistö Liiton laatimat uudet eettiset ohjeet tukevat toimintamalliamme. Kaikki tarjouksen jättäneet tahot pääsevät viimeiseen päätöksenteko pöytään. Kaikille tarjouksen jättäneille ilmoitetaan kilpailutuksen tulos. Sovellus kohtelee kaikkia osapuolia tasavertaisesti. "Avoimuus on kaiken A ja O"

Kaikki osapuolet hyötyvät

- Kun taloyhtiössä on päätetty ikkuna- ja oviremontista, meidän puoleemme kannattaa ehdottomasti kääntyä. Kilpailutusmuodossamme asiakas voi saada vertailukelpoiset tarjoukset usealta tavarantoimittajalta sekä urakoitsijalta työn toteuttamisessa. Lisäksi meiltä löytyy asiantuntijat, jotka tulevat tekemään mittaukset ja keräävät muut tarvittavat tiedot remonttikohteesta. Alan pitkäaikaisina ammattilaisina osaamme huomioida kaikki urakan yksityiskohdat. Asiointia muiden tahojen kanssa ei siis tarvita, koska etsimme aina parhaan hinta-laatusuhteen toteutuksen ja samalla mahdollistamme tuotevalintanne tasapuolisen ja tarkan kilpailutuksen. Huomioitavaa on myös se, että kilpailutuksella saatu hinta on lopullinen kokonaishinta remontista, sanoo Kaasinen.

Etuna myös nopeus

-Taloyhtiöiden ikkuna- ja ovisaneerausten kilpailuttaminen voi viedä normaalisti jopa puolikin vuotta, kun kaikkien eri osapuolten tarjousnivaskat käydään läpi. Meidän sovelluksemme kautta pystytään tuomaan tarkat tiedot suoraan kokouspöytään. Teemme kokonaisvaltaisen selvityksen 3–4 viikon aikataululla.

- Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää. Otathan meihin yhteyttä.

www.askisa.fi

[email protected]

Puh. 050 9111 103

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä

Muita uutisia