Bomban lomakohde tarjoilee odotettuja uutuuksia kesällä 2024

Facebook
09.04.2024 | Yrityselämässä tapahtuu

Pielisen rantamaisemassa, pohjoiskarjalaisen luonnon äärellä sijaitsevasta Bombasta on viime vuosina muodostunut monipuolinen ja elämyksellinen lomakohde. Ylellinen kylpylä, omaleimainen kulttuuri, lukuisat luonnossa tapahtuvat aktiviteetit ja herkullinen ruoka houkuttelevat viipymään alueella useamman yön. Kesällä 2024 palvelutarjonta laajenee entisestään, kun Bomballa avautuu sekä oma elämyspalveluyritys että Break Sokos Hotel Bomban laajennusosa maisemahuoneineen.

Hotellin 92-huoneinen uudisosa avautuu juhannuksena

Uusien huoneiden erikoisuutena tulee olemaan lattiasta kattoon ulottuvat maisemaikkunat, joista avautuu upea näkymä Pielisen alati vaihtuvaan järvimaisemaan. Ylimmän kerroksen huoneissa on myös oma parveke. Uudisosaan tulee niin Standard-, Superior- ja perhehuoneita kuin saunallisia sviittejä. Uudet huoneet huokuvat valoa ja luonnonläheistä tunnelmaa, alueen luontoa esitellään myös paikallisten valokuvataiteilijoiden kuvin.

Ennestään Break Sokos Hotel Bombalta löytyy 109 huonetta ja majoitusmahdollisuus karjalaiskylän hirsitaloissa.

Pieliselle melomaan ja vaaroille pyöräilemään – tiedossa uusia elämyspalveluita

Ensi kesästä alkaen vieraille on tarjolla myös monipuolisia aktiviteetteja, kun Bomballa avautuu oma elämyspalveluyritys. Tiedossa on alueen ainutlaatuisessa luonnossa tapahtuvia laadukkaita ohjelmia ja runsas valikoima vuokrattavia välineitä kanooteista kalastusvälineisiin ja pyöristä sähköskoottereihin. Kesän viikko-ohjelmat, kuten suppilauta- ja sähköpyöräretket, toteutetaan takuulähtöinä.

Hotellikylpylän yhteyteen avautuu lisäksi oma kauneushoitola sekä S-parturi-kampaamo.

Ylellinen kylpylä ja ruokaelämyksiä joka makuun

Uudet palvelut täydentävät Bomban olemassa olevaa tarjontaa. Kalevalaista mystiikkaa henkivän Spa Bomban tyylikkäällä allasosastolla kylvetään kuuma-, kylmä- ja porealtaissa, ulkoaltaissa pohjoiskarjalainen luonto avautuu kuin syliin. Myös Pieliseen pääsee pulahtamaan suoraan kylpylän terassilta. Saunamaailmassa nautitaan Kyly-, Sampo- ja Taivaankansi-saunojen lämmöstä sekä uniikista tunnelmasta.

Ruokaelämyksiä löytyy Bombalta moneen makuun. Hotelli-ravintola Buolu Café & Ristorante on rennon syömisen paikka, jonne piipahdetaan pitsalle tai pastalle touhukkaan lomapäivän yhteydessä. Kesän uutuusravintola on Bistro Ohto, joka tarjoilee huolella valikoituja annoksia riistasta kananpoikaan, listalta löytyy myös valmiita menukokonaisuuksia. Ravintola Bomballa tarjoillaan paikallisista mauista inspiraationsa saaneista kolmen ruokalajin menuita, kesäisin katetaan myös runsas buffetpöytä. Ryhmille valmistetaan tilauksesta Valamon marjaviineistä inspiroitunut Valamo-menu.

Kulttuuria ja kesätorin antimia

Bomban alue henkii karjalaista rakennusarkkitehtuuria jokaista hirttään myöten, keskipisteenä Bomban talo ravintoloineen, puoteineen ja näyttelyineen. Lomakaudella Bomban talolla järjestetään myös suosittuja karjalanpiirakkapajoja ja Valamon viinien viinipruuveja.

Bomban kesätorilla pidetään kirppispäivät keskiviikkoisin japientuottajien päivät lauantaisin. Tiedossa on myös opastettuja tutustumisia Bomban alueeseen ja kesäkahvila herkkuineen. Kylältä löytyy lisäksi frisbeegolfrata ja tsasounalle johtava idyllinen Hiljaisuuden polku.

Vietä juhannus Bomballa!

Keskikesän juhla rantamaisemassa, luonnon helmassa edustaa suomalaista juhannusperinnettä parhaimmillaan. Bomballa tarjoillaan muitakin klassisia juhannuselementtejä, kuten kesätoria, elävää musiikkia ja tanssitunteja Kesäyön valssin sävelin. Bomban talolla pidetään viinipruuveja ja oluttuvassa pääsee laulamaan karaokea.

Juhannuspäivä alkaa aamujoogalla, jonka jälkeen voi piipahtaa kesäkahvilaan muurinpohjaletuille. Lähitilan alpakatkin vierailevat Bomban juhannuksessa ja lapsille järjestetään omaa ohjelmaa. Juhannusviikolla hotelli tarjoaa lisäksi uuden hotelliosan avauksen kunniaksi monia alennuksia niin ravintoloissa, kylpylässä kuin kauneushoitolassa.

Kokoa mieleisesi Bomba-loma alueen monista elämyksistä ja eri majoitusvaihtoehdoista. Lämpimästi tervetuloa nykykarjalaisen luksuksen äärelle!

Katso juhannusviikon ja avajaisten ohjelma sekä tarjoukset täältä: www.bombaspa.fi

Lisätietoja ohjelmapalveluista: www.sokoshotels.fi/hotellit/nurmes/break-sokos-hotel-bomba/ohjelmapalvelut-vuokravalineet

[email protected] | +358 10 7830 450 (pvm/mpm)

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä