Carvistan kivijalkana on Dodge Ram -autojen maahantuonti

Facebook
09.12.2021 | Yrityselämässä tapahtuu

Lohjalainen Carvista on luotettavan autokaupan ammattilainen. Yrityksen erikoisalaa on yksilöllisten, valioluokan jämerien jenkki-pickup-autojen myynti.

- Meillä on Dodge RAM-kevytkuorma-autojen ja -pakettiautojen sekä Dodgen henkilöautojen maahantuonti ja myynti. Maahantuomme tilauksesta myös uusia ja käytettyjä jenkkiautoja ympäri maailmaa. Varastosta löytyvät lisäksi Chevrolet ja GMC-kevytkuorma-autot, yrittäjä Janne Noukkala kertoo

- Carvistan ajoneuvot ovat jo lähtökohtaisesti erittäin pitkälle varusteltuja jo tehtaalla, mikä näkyy kustannustehokkaana hinnoitteluna. Asiakas saa haluamansa ajoneuvon nopealla aikataululla ja kerralla valmiina.

Dodge Ram -maahantuonti, myynti ja merkkihuolto

Janne Noukkalan pitkäaikainen toiminta autoalalla huomioitiin autovalmistajien parissa ja vuonna 2017 Carvistasta tuli Suomen ensimmäinen virallinen Dodge Ram -autojen maahantuoja ja jälleenmyyjä. Vuoden 2019 alussa toiminta laajeni edelleen, kun merkkihuolto siirtyi uusiin, isompiin toimitiloihin.

Noukkala kertoo, että RAM-näyttelytilat ovat edustavat ja myös varaosa- ja tarvikevalikoima ovat rakennettuja suomalaisen autoilijan tarpeiden mukaisesti.

- Meidän palvelukonseptin kautta yhteistyö asiakkaan kanssa jatkuu myös kaupanteon jälkeen ja huolto-, varaosat ja lisävarusteet sekä takuutoimenpiteet sujuvat ongelmitta tehokkaasti ja ammattitaidolla.

Noukkala kertoo, että Carvistalla on käytössään myös viimeisimmät testeriohjelmat, joten diagnosointi onnistuu käden käänteessä.

- Olemme valtuutettu Dodge ja Ram huolto. Teemme myös tehtaan takaisinkutsut. Lisäksi muidenkin amerikkalaisten autojen huolto onnistuu meillä. Käytössämme on muun muassa GM ja Nissan testerit.

carvista.fi

Carvista syntyi uudistetulla konseptilla

Carvista on perustettu jo vuonna 1996. Nykyinen omistaja Janne Noukkala osti Päiväkoti Pilvilinna Oy nimisen yrityksen äidiltään vuonna 2010. Toimialaksi vaihtui autokauppa ja yrityksen nimeksi tuli Onyx Enterprises Oy. Chryslerin, Jeepin ja Dodgen myyntipäällikkönä autoliikkeessä vuodesta 2003 toiminut Noukkala pääsi hyödyntämään jenkkiauto-osaamistaan silloin

Premium-autojen kauppana tunnettu Carvista vaihtoi omistajaa vuonna 2010, ja Noukkala osti autoliikkeen, irtaimiston sekä ylimääräiseksi jääneen Carvista-nimen omaksi aputoiminimekseen. Autoliike Carvista syntyi näin uudelleen, uudistetulla konseptilla.

Nykyään Noukkalan luotsama Carvista tunnetaankin amerikkalaisten autojen erikoisliikkeenä ja yrityksestä on kasvanut, tukevan jalansijan rakentanut autoalan luotettava osaaja. Tämän ovat mahdollistaneet ennen kaikkea tyytyväiset asiakkaat, ammattitaitoinen henkilökunta, vahvat tuotemerkit sekä onnistuneet linjaukset yritystoiminnan kehittämisessä.

- Carvistan kehityssuunta on yrityksen johdolle ja henkilökunnalle selkeää jokapäiväisessä työssä. Tavoitteena on tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua, kehittää sitä edelleen sekä tuntea asiakkaat ja tuotteet mahdollisimman hyvin, Janne Noukkala luonnehtii yrityksensä toimintaa.

Haluatko oman yrityksen esille tähän?

Ota yhteyttä